הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מהפיזיק הזה

• פותח/ת השרשור Serg
  • פורסם בתאריך

Serg

מושעה
2,023
587
נק' מוניטין:
1,257
2,023
587
רוצה לעלות בקלאסיק בטבעיים ואז כנראה סייקל.
רוצה להיות מפלצת מה אומרים?
הוחלט להשאר נטורל מטורלל

נערך לאחרונה:
לא מבין איך האשכול הזה קשור לנושא של סטרואידים ותרופות.?
בא לך סייקל - לך על זה !
בא לך מחמאות ??? תעלה תמונות באינסטגרם.
עכשיו תאכלס תעביר את האשכול לגלריה של חברי האתר.

לגבי הפיזיק כבר אמרו ואני אמרתי - נראה טוב מאוד !
אבל במקומך אני היתי מחפש מחמאת במקומות אחרים מאנשים/ובעיקר נשים שאתה מכיר ואוהב ורואה מול העיניים
מה יש ?! פרגן לו!
זו פעם ראשונה שהוא לא מוחק אחרי דקה ורבע ומאפשר גם לך "לשטוף את העיניים"..חח

אחשלי כיף מחמאות ממיסטר גנט,מעניין איך הפיזיק שלך בטח פסיכי לא?
אני עפר לרגליך...
רשמתי אפילו פעמיים:

" נראה טוב "

זה לא מספיק פרגון ?

מה אני צריך לרשום

"ואו אחד הגופות היפות בארץ ... מעריץ וזה" ?
ואחרי זה חריצרצת בחצוצרה ושטפת אותו...
כשמפרגנים לא מחצרצים

ושטפת אותו...
כשמפרגנים לא מחצרצים
אין קשר בין מחמאות לגוף של הבנאדם
לזה שהוא מעלה פוסט לא אקטואלי לקבוצה.

גוף יפה יש ! רק הפוסט לא אקטואלי.
כמו שאני יעלה תמונה של הרכב החדש שקניתי בגלריה של התמונות פה.
הכל טוב ויפה אקבל מחמאות ויגדו תתחדש אבל אין קשר בין נושא הקבוצה לפוסט.

• פותח/ת השרשור
אין קשר בין מחמאות לגוף של הבנאדם
לזה שהוא מעלה פוסט לא אקטואלי לקבוצה.

גוף יפה יש ! רק הפוסט לא אקטואלי.
כמו שאני יעלה תמונה של הרכב החדש שקניתי בגלריה של התמונות פה.
הכל טוב ויפה אקבל מחמאות ויגדו תתחדש אבל אין קשר בין נושא הקבוצה לפוסט.
נשמע בחור רציני,מקווה שאנחנו לא באותו במכון

upload_2021-8-4_10-7-36.png

גבר, אתה פותח פוסט כל יומיים..
מעלה אותן תמונות, מחכה לשמוע מחמאות..
ואז מוחק את התמונות בפוסט..

אין לי מושג מי אתה..ומה עובר עלייך, אבל זאת התנהגות שמראה על חוסר ביטחון וניסיון לסחוט מחמאות.. תתבגר ☝️

• פותח/ת השרשור
גבר, אתה פותח פוסט כל יומיים..
מעלה אותן תמונות, מחכה לשמוע מחמאות..
ואז מוחק את התמונות בפוסט..

אין לי מושג מי אתה..ומה עובר עלייך, אבל זאת התנהגות שמראה על חוסר ביטחון וניסיון לסחוט מחמאות.. תתבגר ☝️
הסיבה שאני מוחק היא כי אני לא רוצה שזה ישאר פה,זו זכותי המלאה.
בכל מקרה אני רואה שזה ממש מפריע לך וכאן מתחילה הבעיה,תבדוק אותה

הסיבה שאני מוחק היא כי אני לא רוצה שזה ישאר פה,זו זכותי המלאה.
בכל מקרה אני רואה שזה ממש מפריע לך וכאן מתחילה הבעיה,תבדוק אותה

יותר חשוב לי שתבדוק למה אתה צריך 'אישור' ומחמאות כל יומיים..

מה אכפת לכם ? שיעלה גם כל שעה , לא עובר על חוקי הפורום , עובד קשה נהנה מהגוף שלו ובא לו מחמאות / ביקורות , אז בגדול זה אמור להיות או מחמאות על המראה , או ביקורות מה לתקן במראה לא מה לתקן בהתנהגות , זה פורום תמונות לא פורום אופי ותכונות .

נראה מעולה אח יקר ! מה שכן באמת שאני לא מבין למה אתה שוקל סייקל ? אתה נראה מרשים , כמעט כל מקום שתגיע אליו תיהיה מהגדולים של המקום והמחוטבים אז איזה סיבה יש ?
זה שווה ערך בעיני לאדם שיש לו 500 מליון בצורה חוקית ושוקל לשדוד מקום בשביל עוד 100 מליון , לדעתי יותר סיכוי לנזק מאשר תועלת , לא שאני חושב שסייקל גומר את החיים , אבל התופעות לוואי ולא תמיד קל להפסיק , והתועלת שזה יתן לך היא ממש תיהיה לא קיימת כי הגעת כבר לתוצאה מעולה בטבעי , דרך אגב זה יקח יותר זמן ויהיה יותר קשה , אבל יש לך עוד איפה להתקדם גם בטבעי , מספיק שכל שנה תעלה עוד קילו נקי של שריר ותשאר על אותו אחוז שומן זה עבודה נהדרת !

תיהיה דוגמא אישית של ספורטאי מקצוען וטבעי , מה גם שבעתיד אולי תוכל לזכות במר ישראל הטבעי , דרך אגב אתה גם מאמן ?

• פותח/ת השרשור
מה אכפת לכם ? שיעלה גם כל שעה , לא עובר על חוקי הפורום , עובד קשה נהנה מהגוף שלו ובא לו מחמאות / ביקורות , אז בגדול זה אמור להיות או מחמאות על המראה , או ביקורות מה לתקן במראה לא מה לתקן בהתנהגות , זה פורום תמונות לא פורום אופי ותכונות .

נראה מעולה אח יקר ! מה שכן באמת שאני לא מבין למה אתה שוקל סייקל ? אתה נראה מרשים , כמעט כל מקום שתגיע אליו תיהיה מהגדולים של המקום והמחוטבים אז איזה סיבה יש ?
זה שווה ערך בעיני לאדם שיש לו 500 מליון בצורה חוקית ושוקל לשדוד מקום בשביל עוד 100 מליון , לדעתי יותר סיכוי לנזק מאשר תועלת , לא שאני חושב שסייקל גומר את החיים , אבל התופעות לוואי ולא תמיד קל להפסיק , והתועלת שזה יתן לך היא ממש תיהיה לא קיימת כי הגעת כבר לתוצאה מעולה בטבעי , דרך אגב זה יקח יותר זמן ויהיה יותר קשה , אבל יש לך עוד איפה להתקדם גם בטבעי , מספיק שכל שנה תעלה עוד קילו נקי של שריר ותשאר על אותו אחוז שומן זה עבודה נהדרת !

תיהיה דוגמא אישית של ספורטאי מקצוען וטבעי , מה גם שבעתיד אולי תוכל לזכות במר ישראל הטבעי , דרך אגב אתה גם מאמן ?
תודה אחי,לא מאמן

מקווה שאנחנו לא באותו במכון
איפה אני ואיפה תל אביב.
מה שכן באמת שאני לא מבין למה אתה שוקל סייקל ?
מה זאת אומרת ....
ככל הנראה הוא רוצה להיות בהרבה יותר גדול והרבה יותר חטוב ולהתקדם בעולם פיתוח הגוף. בלי סטרואידים הוא ישאר במקום שלו ואין לו עוד לאן להגיע.
אומנם יכול לשמור על אותו הקו עד גיל 40 וזה מרשים כשלעצמו אבל לא מעבר.

מלבד זאת רוב הבודי בילדרים תמיד מרגישים קטנים וחא מספיק חטובים.... זה הטרפת שגורמת להם בעצם להמשיך ולהמשיך כדי להגיע לגוף המושלם שאותו הם יכולים לקבל רק בראש ולא מוך המראה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית