הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסים חדשים ותחבורה ציבורית

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
אין עליית מיסים שפוגעת בך.
חד"פ-הייתי משלש את המס.
מס על דירה שנייה?ברכה.
מס על גודש?ברכה. תתחיל לנסוע בתחב"צ במקום ברכב.
יפה אחי. אתה מייצג באופן נפלא את החלק הסוציאליסטי קומוניסטי בכנסת.

מת שתסביר לי כיצד 😃
אני אופתע גם אתה בכלל יותר מזה סוציאליזם או קומוניזם. עפ"י החרא שכתבת, אתה לא.
בדר"כ מי שמצדיק מיסים כלפי הפרט בתחומי חיים שונים לא ממש מודע לנושא, אני מנחש. אני יודע שקשה לך לראות את זה.

בדר"כ מי שמצדיק מיסים כלפי הפרט בתחומי חיים שונים לא ממש מודע לנושא, אני מנחש. אני יודע שקשה לך לראות את זה.
אז בעצם אין לך הסבר וסתם החלטת לכתוב משהו שאינו נכון. כל הכבוד לך!

אבל בוא נזרום עם הרעיון שלך, עפ"י זה כל 120 ח"כ הינם קומוניסטים/סוציאלסטים. אז אתה גם סוציאליסט וקומוניסט.
כל הכבוד לך.

ניחא, אתה טוען שקשה לי לראות. אז תסביר לי שאוכל לראות את זה.

אז בעצם אין לך הסבר וסתם החלטת לכתוב משהו שאינו נכון. כל הכבוד לך!

אבל בוא נזרום עם הרעיון שלך, עפ"י זה כל 120 ח"כ הינם קומוניסטים/סוציאלסטים. אז אתה גם סוציאליסט וקומוניסט.
כל הכבוד לך.
הצדקת העלאת מיסים קיימים ותוספת מס על דירה שנייה. אתה חושב שזה מתיישב עם אידיאולוגיה של שוק חופשי או אולי עם סוציאליזם?

בטוח? כי לפני רגע עודדת העלאת מיסים וטענת שזה לא פוגע באף אחד. אתה עד כדי כך מתקשה להבין עם איזו אידיאולוגיה כלכלית זה מתיישב? לא שאני מופתע.
קראתי את מה שרשמת, רק אתה קובר את הראש באדמה!!!

זאת חקיקה פרסונלית ואנטי דמוקרטית כי זה נגד רצון הבוחר שרק לפני כמה ימים הצביע לאותו אדם בידיעה.

אפילו יש שם לחוק הזה - חוק נתניהו, לפחות הגונים לקרוא לילד בשמו.

וזה שכותבים בדיוק כמו בארה"ב זה ממש אבל ממש לא! בארה"ב הבחירה היא ישירה לנשיא ולא עקיפה, בנוסף אם הנשיא נבחר אין לו רוב בבית הנבחרים כדי לתת איזון דמוקרטי שלא תיהיה רודנות וכן להיפך רחוק מכאן שנות אור.

השיטה הפרסונלית והאנטידמוקרטית שלעיל זאת השיטה של הנוכלים לשנות את השיח ולחסום את רצון הבוחר וזאת שיטה שיש במדינות חשוכות מקווה שלא נגיע לשם.
אתה יכול להיות רגוע. החוק עבר כרגע בכנסת ללא התמקדות בנתניהו & רטרו של כהונות קודמות. שזה אומר שנתניהו יכול להמשיך להתמודד ועדין לכהן עוד שתי קדנציות לפחות.

בטוח? כי לפני רגע עודדת העלאת מיסים וטענת שזה לא פוגע באף אחד. אתה עד כדי כך מתקשה להבין עם איזו אידיאולוגיה כלכלית זה מתיישב? לא שאני מופתע.

אתה יכול להיות רגוע. החוק עבר כרגע בכנסת ללא התמקדות בנתניהו & רטרו של כהונות קודמות. שזה אומר שנתניהו יכול להמשיך להתמודד ועדין לכהן עוד שתי קדנציות לפחות.
חחחח...
האמת הייתי רגוע כבר קודם, מאחר והמצב הנוכחי מראה שגם ככה נתניהו סיים את דרכו, אין מצב שיחזור לכס אלא אם מישהו הולך לשקר שוב פעם ולהעביר קולות שאת זה לא ניתן לחזות.

לגבי מה שהפריע לי, הבעיה היא בדרך שעשו זאת שהכל מונע משנאת הפרט היינו האיש ולא באמת מדרך ואידאולגיה, מאמין שאוטוטו תיהיה חקיקה גם עליו אישית ולאו דווקא באמצעות הגבלת כהונה.

חאלס לבלבל את המח, אתה יכול להסביר?תסביר.
אתה לא יכול להסביר?אל תבלבל את המח אתה יוצא מביך

די אחי. חבל על העצבים. אמרתי לך שחבל להיות קטבולי.
אז מה עם ההסבר שהבטחת לי?
למה אתה מתחמק מלהסביר?
חחחח...
האמת הייתי רגוע כבר קודם, מאחר והמצב הנוכחי מראה שגם ככה נתניהו סיים את דרכו, אין מצב שיחזור לכס אלא אם מישהו הולך לשקר שוב פעם ולהעביר קולות שאת זה לא ניתן לחזות.

לגבי מה שהפריע לי, הבעיה היא בדרך שעשו זאת שהכל מונע משנאת הפרט היינו האיש ולא באמת מדרך ואידאולגיה, מאמין שאוטוטו תיהיה חקיקה גם עליו אישית ולאו דווקא באמצעות הגבלת כהונה.
לא הבנתי שום דבר ממה שאתה רוצה.
איזה שנאת פרט?למה לא דרך ואידואלוגיה?
מזה הכוונה בחקיקה אישית?אתה מודע שחקיקה אישית לא עוברת בבג"ץ, או שגם לזה אתה לא מודע?

לא שילמת מיסים בחייך? אתה רוצה הסבר על המשמעות שאתה בעד העלאת מיסים והתערבות בחיי הפרט? זה נקרא סוציאליזם, בניסוח עדין.
אני רוצה הסבר כיצד אני מייצג את החלק הסוצאליסטי בכנסת.
לא, אני לא מבין. אני צריך שאתה תסביר לי.
גם לא ברור לי מדוע מיסים זה נחשב סוציאליזם.
עוד שאלה על הדרך, אולי עלייה תענה ותפסיק להתחמק. אם לא מיסים-מה ההצעה שלך בשביל להכניס כסף לקופת המדינה?

אני רוצה הסבר כיצד אני מייצג את החלק הסוצאליסטי בכנסת.
איזה כיף זה להצביע למפלגה מבלי לדעת את המצע הכלכלי שלה. אבל שלא תתלונן - העבודה, מרצ ואפילו יש עתיד.
גם לא ברור לי מדוע מיסים זה נחשב סוציאליזם
לא ברור לך? אני בשוק אחי. לא אני צריך ללמד אותך את הבסיס בכלכלה. וזה בסדר, חוסר הבנה בתחום משתלב טוב עם אנשים כמוך.
עוד שאלה על הדרך, אולי עלייה תענה ותפסיק להתחמק. אם לא מיסים-מה ההצעה שלך בשביל להכניס כסף לקופת המדינה?
אנחנו לא דיברנו על לא לשלם מיסים בכלל, אלא על העלאת מיסים נוספת שאתה בעדה. שני נושאים שונים.
וזה שהמדינה שואבת לי את הכיסים במיסים ועדין בגירעון מעיד על מדיניות כושלת, בזבזנית ולא נכונה. בוא ננחש למה.

איזה כיף זה להצביע למפלגה מבלי לדעת את המצע הכלכלי שלה. אבל שלא תתלונן - העבודה, מרצ ואפילו יש עתיד.

לא ברור לך? אני בשוק אחי. לא אני צריך ללמד אותך את הבסיס בכלכלה. וזה בסדר, חוסר הבנה בתחום משתלב טוב עם אנשים כמוך.

אנחנו לא דיברנו על לא לשלם מיסים בכלל, אלא על העלאת מיסים נוספת שאתה בעדה. שני נושאים שונים.
וזה שהמדינה שואבת לי את הכיסים במיסים ועדין בגירעון מעיד על מדיניות כושלת, בזבזנית ולא נכונה. בוא ננחש למה.
המון המון מילים, אבל אין הסבר בשום מקום.

כתבת שאני לא מבין ואני ככה ואני ככה, אז יאללה בוא תסביר לי.

המון המון מילים, אבל אין הסבר בשום מקום.

כתבת שאני לא מבין ואני ככה ואני ככה, אז יאללה בוא תסביר לי.
סוציאליזם מעודד התערבות בחיי הפרט, גביית מיסים וחלוקת רכוש בכפייה שמגיע ליותר מידי מוסדות מדינה מושחתים. תמכת ברעיון הזה היטב כשעודדת העלאת מיסים במספר תחומי חיים והתערבות של המדינה בחיי הפרט. כמו שהמהממשלה שאתה בעדה אוהבים.
אבל אל תרחיק לכת, תעיין בתלוש המשכורת שלך. אתה תראה את זה היטב אם אתה משתכר מעל 5 ספרות. מעבר לזה, אם אתה לא רואה את הקשר בין מיסים וסוציאליזם אתה אפילו לא ראוי להסבר מלכתחילה.

סוציאליזם מעודד התערבות בחיי הפרט, גביית מיסים וחלוקת רכוש בכפייה שמגיע ליותר מידי מוסדות מדינה מושחתים. תמכת ברעיון הזה היטב כשעודדת העלאת מיסים במספר תחומי חיים והתערבות של המדינה בחיי הפרט. כמו שהמהממשלה שאתה בעדה אוהבים.
אבל אל תרחיק לכת, תעיין בתלוש המשכורת שלך. אתה תראה את זה היטב אם אתה משתכר מעל 5 ספרות. מעבר לזה, אם אתה לא רואה את הקשר בין מיסים וסוציאליזם אתה אפילו לא ראוי להסבר מלכתחילה.
אוקי, אז הבאת לי את ההגדרה שלך. אז בוא נפסיק להמציא הגדרות ונלך עפ"י הגדרות אמת:
upload_2021-11-14_21-5-31.png

שתי השקפות העולם מעודדות גביית מיסים.
upload_2021-11-14_21-6-51.png

הגדרה של סוציאליזם, איפה מופיע פה חלוקה בכפייה וכדומה...?
איפה כתוב שזה מעודד עליית מיסים?
אנא ממך, עד שאשכרה ענית על השאלה כמו שביקשו ממך, סיימת בשקר?

אתה כנראה לא יודע איך דרגות מס בישראל עובדות אם אתה חושב שכל אדם אשר מרוויח מעל 5ספרות משלם אותו מס.
אבל זה סה"כ המשך לגיבוב שטויות שכתבת פה מהתחלה.

היה משעשע, אבל הסוף היה צפוי כאשר בילבלת כל כך הרבה את המח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית