הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסים חדשים ותחבורה ציבורית

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
אוקי, אז הבאת לי את ההגדרה שלך. אז בוא נפסיק להמציא הגדרות ונלך עפ"י הגדרות אמת:
צפה בקובץ המצורף 72993
שתי השקפות העולם מעודדות גביית מיסים.
צפה בקובץ המצורף 72994
הגדרה של סוציאליזם, איפה מופיע פה חלוקה בכפייה וכדומה...?
איפה כתוב שזה מעודד עליית מיסים?
אנא ממך, עד שאשכרה ענית על השאלה כמו שביקשו ממך, סיימת בשקר?

אתה כנראה לא יודע איך דרגות מס בישראל עובדות אם אתה חושב שכל אדם אשר מרוויח מעל 5ספרות משלם אותו מס.
אבל זה סה"כ המשך לגיבוב שטויות שכתבת פה מהתחלה.

היה משעשע, אבל הסוף היה צפוי כאשר בילבלת כל כך הרבה את המח.
שמע, אתה אדיר. זו חייבת להיות תגובת השנה כאן בפורום. לא רק שכרגיל אתה מפספס את הנקודה והפעם בענק, לא באמת צילמת את החלק שמגדיר מהו סוציאליזם במהותו. אבל יפה שאתה ממשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמך. תנסה לקרוא מהי המדיניות הכלכלית ומהי המהות בלקיחת מיסים ולחלק אותם בפניי החברה. אני יודע שאתה מתקשה לראות את זה, אבל אם תקרא במקומות הנכונים ותחשוב מחוץ לקופסא, מתישהו בטוח תגלה.
אתה כנראה לא יודע איך דרגות מס בישראל עובדות אם אתה חושב שכל אדם אשר מרוויח מעל 5ספרות משלם אותו מס.
צפוי שזה מה שתבין, לוגיקה וסוציאליזם לא הולך ביחד. רק שזו בדיוק הנקודה שככל שמרוויחים יותר - משלמים יותר מס aka מדרגות מס. בדיוק כמו בסוציאליזם, בניגוד ל…קפיטליזם. ניחשת נכון.
זה משעשע שאתה מנסה בכוח לצאת מנושא שאתה בכלל לא מבין בו. כי חבל, גם ככה הכנסת את עצמך ממזמן לפינה.

שמע, אתה אדיר. זו חייבת להיות תגובת השנה כאן בפורום. לא רק שכרגיל אתה מפספס את הנקודה והפעם בענק, לא באמת צילמת את החלק שמגדיר מהו סוציאליזם במהותו. אבל יפה שאתה ממשיך לרדוף אחרי הזנב של עצמך. תנסה לקרוא מהי המדיניות הכלכלית ומהי המהות בלקיחת מיסים ולחלק אותם בפניי החברה. אני יודע שאתה מתקשה לראות את זה, אבל אם תקרא במקומות הנכונים ותחשוב מחוץ לקופסא, מתישהו בטוח תגלה.

צפוי שזה מה שתבין, לוגיקה וסוציאליזם לא הולך ביחד. רק שזו בדיוק הנקודה שככל שמרוויחים יותר - משלמים יותר מס aka מדרגות מס. בדיוק כמו בסוציאליזם, בניגוד ל…קפיטליזם. ניחשת נכון.
זה משעשע שאתה מנסה בכוח לצאת מנושא שאתה בכלל לא מבין בו. כי חבל, גם ככה הכנסת את עצמך ממזמן לפינה.
כל הדיון זה איתך מיותר, אתה מסרב לקרוא מה שמביאים לך. אתה ממציא טענות שקריות ולא עונה אפילו לנושא אלא תוקף אישית כי אתה לא מצליח לענות לי.

טוב אחי, יום מעולה לך!
תהיה פחות פופליסט ולך תלמד כלכלה ותחזור אלי.

נערך לאחרונה:
שוב חזרנו לעצבים? כבר סיכמנו שחבל להיות קטבולי.

*שהעלתי. אני יודע שקשה לך, אבל אני מוכן ללמד אותך איך לכתוב. נשלים גם על הדרך את הפערים וההבדלים בין סוציאליזם וקפיטליזם.
אין לי זנב, אז איך אני רודף אחריו?
ככה -
upload_2021-11-14_22-9-52.gif

נערך לאחרונה:
שוב חזרנו לעצבים? כבר סיכמנו שחבל להיות קטבולי.

*שהעלתי. אני יודע שקשה לך, אבל אני מוכן ללמד אותך איך לכתוב. נשלים גם על הדרך את הפערים וההבדלים בין סוציאליזם וקפיטליזם.

ככה - צפה בקובץ המצורף 72998
איפה סיכמנו על משהו?
אתה רוצה חיבוק לטפל בכל הכעס הצבור שיש לך?
אני משפיל אותך פה פעם אחר פעם, אז אני יודע שזה קשה לך.

אני רודף אחרי הזנב שלי כמו שאתה מבין בכלכלה-שני דברים שאינם נכונים.
תגיד, אתה לא יכול פשוט לנהל דיון בלי כל הדיסינג המיותר הזה?👎
בוא אני אשאל אותך שאלה פשוטה, לא טוב לך התגובות שלי. למה אתה לא חוסם אותי?

איפה סיכמנו על משהו?
אתה רוצה חיבוק לטפל בכל הכעס הצבור שיש לך?
אני משפיל אותך פה פעם אחר פעם, אז אני יודע שזה קשה לך.

אני רודף אחרי הזנב שלי כמו שאתה מבין בכלכלה-שני דברים שאינם נכונים.
אדיר, כרגיל. וטיפ לסיום - מודעות זה חשוב.

איקס ארתור בתגובה:
ברכה, אין העלאת מיסים שפוגעת בך, תיסע בתחבצ, אתה בכלל יודע מה זה מיסים? או שמן מנוע?
הינך ביביסט
😆😆
אבל אחי, יש חור בתקציב המדינה! צריך עוד מיסים!

אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק , אשכרה בנאדם שרץ לבחירות יכול להגיד מה שהוא רוצה , וזה לא משנה אם זה היה או לא היה , אם הוא יקיים או לא יקיים , יכול להגיד שהמציא את השמש ועובד על פיתוח של ענן שיוריד כסף לאנשים.

ואוו זה קרה מהר, מס רודף מס.
חודש אחרי שה-FDA אישר את הסיגריות האלקטרוניות שעוזרות להיגמל מעישון, ליברמן מעלה מיסים:
עוד מכה למעשנים: ליברמן מקדם מס גם על סיגריות אלקטרוניות
אחי, המדינה עושה את זה לטובתי. הרי כספי המיסים יושקעו בלעודד אנשים להפסיק לעשן!

אחי, המדינה עושה את זה לטובתי. הרי כספי המיסים יושקעו בלעודד אנשים להפסיק לעשן!
רציני?
בכללי הסיבה שהFDA אישר את האלקטרונית כי הוכח שזה עוזר להיגמל מעישון רגיל.

אם רוצים להשקיע בלעודד אנשים להפסיק לעשן שיממנו מכוני גמילה בכסף הזה אבל כל זה נטו לממן כספים קואליציוניים.

רציני?
בכללי הסיבה שהFDA אישר את האלקטרונית כי הוכח שזה עוזר להיגמל מעישון רגיל.

אם רוצים להשקיע בלעודד אנשים להפסיק לעשן שיממנו מכוני גמילה בכסף הזה אבל כל זה נטו לממן כספים קואליציוניים.
🤣🤣 ממתי אני מצדיק מיסים של המדינה? תהיה בטוח שאם התחלתי הודעה באחי, זה ציני.

הלכתי היום לעשות קניות בסופר שאני קונה בו תמיד

לוקח מהמדף "חבילה" של 2 מברשות של קולגייט -

מגיע הביתה, מפרק את כל השקיות עם המוצרים ומגיע לחבילה הזאת ורואה את המחיר - 25 ש"ח, ישר עולים לי העצבים.

מדינה בדיחה שהגענו למצב כזה שדבר כזה עולה כל כך יקר בגלל שהמדינה מכרה אותנו למונופולים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית