נק' מוניטין:
1,978
- 1,838
- 634
תגובות "לא כי ביבי" בעוד 3,2,1...
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, כי הבוס שהיא דאגה לשמר 12 שנים בשלטון לא אשכנזי מיליונר מקיסריה. האישה הזאת מביכה וסאטירה מהלכת.צריך להקים מפלגת ליכוד יותר 'מזרחית'..
כמו שמירי רגב סיבוני מכלוף אמרה!!
יש עוד הרבה גופים שאפשר להשחית ולדאוג שהם לא ישלמו מיסים 🤣
ראשית מאז שקמה הממשלה היא מגיבה צבאית בדיוק כמו קודמתה ולא תמיד על בלונים, לא כל הודעה של משרד היחצ של בנט שווה לתגובה צבאית מוזמן לבדוק האם צהל תקף על כל בלונים שהיו וכמה שריפות היו בארץ מאז עלתה הממשלה בניגוד גמור למילה של בנט דין בלון כדין רקטה.אני לא יודע אם זה אכן נכון, כלבי השמירה של נתניהו מתים על פייק ניוז וזה מעט מוזר מאחר ומאז שקמה הממשלה החדשה, צהל הגיב בחומרה יחסית על בלוני תעברה בהשוואה לממשלה הקודמת שבדרכ הבליגה. והם ברוב המקרים הבליגו או תקפו שטחים ריקים(זה לא איזה סוד, אני פשוט יודע את זה ״ממקור ראשון״).
אבל אם וכאשר זה נכון - שערורייה גדולה שמשקפת בפעם המאה את הטיפשות של המבנה השלטוני.
ממשלת נתניהו לא רלוונטית זהו תם העידן, דיברו כאן על שינוי בפועל זה חיקוי עלוב והרבה יותר גרוע שלא לדבר על מה שקורה בלבנון.אל תטעה, אני מסכים איתך בגדול ומכיר את השיחה שבתמונה. ממחיש את הטיפשות של המבנה השלטוני.
אבל האמירה של גלנט הייתה נכונה אם צהל לא היה מגיב כלל על בלוני התעברה בשבועות האחרונים מאז הקמת הממשלה החדשה ולא ממשיך לתקוף בסוריה באופן ׳חשאי׳(כמו אתמול, לדוגמא).
גם ממשלת בנט היא פקה פקה וסביר להניח שלא תשנה דבר מול הרצועה הארורה, אבל אל תהיה צבוע, אתה יודע טוב מאוד שממשלות נתניהו הפקירו באופן קיצוני את תושבי הדרום, וזה עוד בלי מפלגה ערבית בקואליציה.
לראשונה חזבאללה ביצע ירי לשטח ישראל וגם לקח אחריות על הירי מה שאפילו בסוף ממשלת אולמרט לא העיזו.ומה שקורה בלבנון לא קשור לממשלה הישראלית בשום צורה.
והעורף הישראלי לא מוכן בשום צורה למערכה מורכבת מול חיזבאללה, תאמין לי. חמאס זה משחק מקדים לעומת חיזבאללה.
אם אתה חושב את זה, לא הייתי רושם את זה במקומך, אתה יודע מה הק ג ב עושה לאנשים...יש לי עד היום תחושה שליברמן מרגל רוסי 😳
כמה שאני לא אוהב אותו זה נראה לי נכון, מבחינת נגישות היה במקומות הכי רגישים במדינה מן הסתם עבר עשרות פעמים פוליגרף ולא חושב שאפשר לעקוף את זה.יש לי עד היום תחושה שליברמן מרגל רוסי 😳
כמה שאני לא אוהב אותו זה נראה לי נכון, מבחינת נגישות היה במקומות הכי רגישים במדינה מן הסתם עבר עשרות פעמים פוליגרף ולא חושב שאפשר לעקוף את זה.
עריכה
ביקור של בנט
צפה בקובץ המצורף 69958
וזה לא משנה מי יהיה בשלטון. ביבי/בנט/x, נמשיך לחזות בפיגועים כאלה, בלוני תבערה וקניית ״שקט זמני״ כל עוד חמאס שולט ברצועה וצהל לכאורה ״מחזיק״ בעזתים - שום דבר לא ישתנה אלא רק ידרדר יותר.שינוי יגיע רק במאמץ בין לאומי לפירוז חמאס מנשקו ולחץ אמריקאי על המצרים לקלוט את העזתיים. מעבר לזה כל ממשלה תמשיך לבזבז זמן, כסף וחיי אדם בעוד ועוד מבצעים כושלים.
אם אינה רלוונטית, למה אתה ממשיך לבכות ולילל שפעם היה יותר טוב ועכשיו רע?ממשלת נתניהו לא רלוונטית זהו תם העידן, דיברו כאן על שינוי בפועל זה חיקוי עלוב והרבה יותר גרוע שלא לדבר על מה שקורה בלבנון.
ראשית אף אחד לא מיילל אלא מביע מחאה או שזאת הדרך של רלב לסתום את הפה של המחאה?אם אינה רלוונטית, למה אתה ממשיך לבכות ולילל שפעם היה יותר טוב ועכשיו רע?
אתה ממשיך לתקוף את הממשלה הנוכחית אשר הינה עובדת רק חודש וחצי ולא נותן להם לפחות 100 ימי חסד, כאשר סתמת את הפה במשך 13 תחת שלטון הנאשם.
האם אתה צבוע או סתם ביביסט?
א.אתה ועוד אחד מייללים בלי הפסקה. אתה לא מוחא, אתה רק מטריל ומוריד את הרמה של הדיון.ראשית אף אחד לא מיילל אלא מביע מחאה או שזאת הדרך של רלב לסתום את הפה של המחאה?
שנית המצב הרבה הרבה יותר גרוע ממה שהיה
שלישית זכותי לתקוף ממשלה שכזאת שאין לה לגיטימציה בעם ולא מוכן לתת גם יום של חסד להרוס את המדינה
רביעית לא סתמתי את הפה 13 שנה ואף לא יום אחד
חמישית רלב חושבים שכולם אובססיביים על ביבי כמוהם כפי שכתבתי לעיל תם עידן נתניהו תתקדמו.