על סמך מה אתה אומר את הדברים האלו?האבחנה שלך היא כמו יכולת הבנת הנקרא שלך, לא קיימת.זה מה שמיוחד בך כל מי שחושב אחרת ממך הוא ביביסט, תמשיך עם סתימת הפיות.
בכל אופן לא דנתי איתך אלא הבהרתי לחברים שידעו עם מי יש להם עסק היינו לא דיברתי איתך אלא עליך.
מרגיש צורך לטובת הכלל להביא דוגמה לתגובה מגעילה של סתימת פיות שמחקו לך:
צפה בקובץ המצורף 70192
עכשיו נראה איך אתה עם עובדות...
לא דנת איתי, אבל דיברת עלי. אז להבא אם אתה מדבר על מישהו תבין שאוטומטית זה מכניס אותו לדיון.
בנוגע לכל אדם שני פה שאני קורא לו ביביסט, אתה והליצן השני הינכם ביביסטים. או שיש לך הוכחה שזה לא נכון?
דבר שני, בנוגע לעובדות. כיצד יש פה סתימת פיות?האם כפיתי עליו משהו או הצעתי?
מנעתי ממנו לדבר או אסרתי עליו? אתה רק מחזק את הטענה שלי, אתה משתמש בביטויים שאינך יודע את הפירוש שלהם.
היי גיבור, אל תנסה לחנך אותי כי זה לא תפקידך ולא תפקידו של אף אחד אחר. לא טוב לך?מוזמן להתעלם מההודעות שלי.וחזרנו לאותה נקודה שוב אפילו לאותו משפט שאתה אומר ברגע שאני נותן לך תשובה,מה שתגיד מקווה שהפעם אתה באמת רציני ונחה נפשך.
להגיד למישהו שהוא מבלבל את השכל זה לא מכבד, לתקוף קבוצה שלמה ולהכליל אותה זה לא מכבד.
אתה מנסה לצייר את ביבסיטים כמשהו כי זה נוח לך אותו דבר עם החרדים.
סוד קטן אני מכיר יותר כמה חרדים בחיי ולא מעט ביביסטים הם היו רבים בלי הפסק עם אלחנן ועם Biggg
למה? כי מסכים איתם בכלל על הדברים שנאמרו בפוסט אבל האם זה אומר שאני חייב צריך להניח שזאת דעתם של כול החרדים? והביסטים?
לא אני שופט כול בן אדם לפי עצמו.
וגם אתה צריך כי כרגע אתה פשוט מחפש כול תירוץ להעליב את שתי הקבוצות האלו
דעתך על דעותיי חשובה כקליפת השום.