הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסים חדשים ותחבורה ציבורית

• פותח/ת השרשור tuki
  • פורסם בתאריך
זה מה שמיוחד בך כל מי שחושב אחרת ממך הוא ביביסט, תמשיך עם סתימת הפיות.

בכל אופן לא דנתי איתך אלא הבהרתי לחברים שידעו עם מי יש להם עסק היינו לא דיברתי איתך אלא עליך.

מרגיש צורך לטובת הכלל להביא דוגמה לתגובה מגעילה של סתימת פיות שמחקו לך:
צפה בקובץ המצורף 70192

עכשיו נראה איך אתה עם עובדות...
על סמך מה אתה אומר את הדברים האלו?האבחנה שלך היא כמו יכולת הבנת הנקרא שלך, לא קיימת.
לא דנת איתי, אבל דיברת עלי. אז להבא אם אתה מדבר על מישהו תבין שאוטומטית זה מכניס אותו לדיון.
בנוגע לכל אדם שני פה שאני קורא לו ביביסט, אתה והליצן השני הינכם ביביסטים. או שיש לך הוכחה שזה לא נכון?

דבר שני, בנוגע לעובדות. כיצד יש פה סתימת פיות?האם כפיתי עליו משהו או הצעתי?
מנעתי ממנו לדבר או אסרתי עליו? אתה רק מחזק את הטענה שלי, אתה משתמש בביטויים שאינך יודע את הפירוש שלהם.
וחזרנו לאותה נקודה שוב אפילו לאותו משפט שאתה אומר ברגע שאני נותן לך תשובה,מה שתגיד מקווה שהפעם אתה באמת רציני ונחה נפשך.

להגיד למישהו שהוא מבלבל את השכל זה לא מכבד, לתקוף קבוצה שלמה ולהכליל אותה זה לא מכבד.
אתה מנסה לצייר את ביבסיטים כמשהו כי זה נוח לך אותו דבר עם החרדים.
סוד קטן אני מכיר יותר כמה חרדים בחיי ולא מעט ביביסטים הם היו רבים בלי הפסק עם אלחנן ועם Biggg
למה? כי מסכים איתם בכלל על הדברים שנאמרו בפוסט אבל האם זה אומר שאני חייב צריך להניח שזאת דעתם של כול החרדים? והביסטים?
לא אני שופט כול בן אדם לפי עצמו.
וגם אתה צריך כי כרגע אתה פשוט מחפש כול תירוץ להעליב את שתי הקבוצות האלו
היי גיבור, אל תנסה לחנך אותי כי זה לא תפקידך ולא תפקידו של אף אחד אחר. לא טוב לך?מוזמן להתעלם מההודעות שלי.
דעתך על דעותיי חשובה כקליפת השום.

על סמך מה אתה אומר את הדברים האלו?האבחנה שלך היא כמו יכולת הבנת הנקרא שלך, לא קיימת.
לא דנת איתי, אבל דיברת עלי. אז להבא אם אתה מדבר על מישהו תבין שאוטומטית זה מכניס אותו לדיון.
בנוגע לכל אדם שני פה שאני קורא לו ביביסט, אתה והליצן השני הינכם ביביסטים. או שיש לך הוכחה שזה לא נכון?

מנעתי ממנו לדבר או אסרתי עליו? אתה רק מחזק את הטענה שלי, אתה משתמש בביטויים שאינך יודע את הפירוש שלהם.

היי גיבור, אל תנסה לחנך אותי כי זה לא תפקידך ולא תפקידו של אף אחד אחר. לא טוב לך?מוזמן להתעלם מההודעות שלי.
דעתך על דעותיי חשובה כקליפת השום.
מנסה לתת לך עצה,רוצה להתנהג כמו ילד קטן ופשוט להעליב אנשים ובכך להימנע מדיון? סבבה בעיה שלך לא שלי

כתבת, לא רשמת.
קראתי, כתבת המון שטויות דברים שלא מסתדרים אחד עם השני. בעצם העברת כמה וכמה נושאים בתגובה אחת.

אתה לא יודע כיצד המפץ הגדול התרחש ואתה עוד מבלבל את המח, אנא ממך תפסיק להיות כזה מביך.
לך תלמד ליבה.
תודה לך איש נאור ומשכיל , אלך בעצתך ללמוד ליבה , מקווה שבסיום לימודי אדע מה ההבדל בין כתבת לרשמת.

ראשית, בביסט לא בביסט כמובן שאין לך מושג, בכל אופן כאן חלה חובת ההוכחה על הטוען שזה אתה, לכן עליך להוכיח זאת (או שלא למדת מדעים? עוד מדבר על חרדים?!) או שגם מזה בורח עם הזנב בין הרגליים?
בתקופה הטובה של פעם היית מקבל על הקביעה הזאת חוב לראק

שנית, לגבי הבנת הנקרא: שתיקה נצחית לגולש(ים) = השתקת וסתימת פה לגולש, אם זה לא ברור ישנה העובדה שהתגובה הלא מחמיאה שלך הושמדה ע"י המערכת או שגם דבר כזה צריך להסביר? יש כאן עובדה מצולמת שלך משתיקה גולשים ובלי בושה אתה עוד מנסה לפרש את זה אחרת.

כפי שכתבתי לעיל תם הדיון, הייתי חייב להתייחס כי חובת ההוכחה הייתה עליי מאחר והייתי צריך לגבות את שטענתי לכן התייחסתי.

נערך לאחרונה:
ראשית, בביסט לא בביסט כמובן שאין לך מושג, בכל אופן כאן חלה חובת ההוכחה על הטוען שזה אתה, לכן עליך להוכיח זאת (או שלא למדת מדעים? עוד מדבר על חרדים?!) או שגם מזה בורח עם הזנב בין הרגליים?
בתקופה הטובה של פעם היית מקבל על הקביעה הזאת חוב לראק

שנית, לגבי הבנת הנקרא: שתיקה נצחית לגולש(ים) = השתקת וסתימת פה לגולש, אם זה לא ברור ישנה העובדה שהתגובה הלא מחמיאה שלך הושמדה ע"י המערכת או שגם דבר כזה צריך להסביר? יש כאן עובדה מצולמת שלך משתיקה גולשים ובלי בושה אתה עוד מנסה לפרש את זה אחרת.

כפי שכתבתי לעיל תם הדיון, הייתי חייב להתייחס כי חובת ההוכחה הייתה עליי מאחר והייתי צריך לגבות את שטענתי לכן התייחסתי.
ראשית, זה ביביסט לא בבסיט או בובסט או כל עיוות אחר שאתה מנסה לעשות למשהו כה בסיסי.
ההוכחה שלי כל השטויות שפירסמת פה והדיכדכוך הלא נגמר שלך שהנאשם ירד מהשלטון.

דבר שני, בנוגע לסתימת פיות. הנה הההגדרה
מילון השפה העברית - סתימת פיות

אני לא כפיתי או גרמתי לשום דבר, אך רק הצעתי. אז עכשיו לך תעמוד בפינה חתיכת מביך.
תודה לך איש נאור ומשכיל , אלך בעצתך ללמוד ליבה , מקווה שבסיום לימודי אדע מה ההבדל בין כתבת לרשמת.
זה אתה יכול לעשות גם בחיפוש פשוט בגוגל.
מנסה לתת לך עצה,רוצה להתנהג כמו ילד קטן ופשוט להעליב אנשים ובכך להימנע מדיון? סבבה בעיה שלך לא שלי
אבל לא ביקשתי ממך עצה , כאשר אבקש ממך עצה אתה תדע.
זאת לא בעיה שלך ואין לי פה גם שום בעיה.
לקיים דיון?2 אנשים ברחו עם הזנב בין הרגליים ברגע שביקשת מהם הסברים, השלישי פה מעביר נושא כל דבר משפט ומספר סיפורים.
אז דיון לא יכול להתקיים פה.

ראשית, זה ביביסט לא בבסיט או בובסט או כל עיוות אחר שאתה מנסה לעשות למשהו כה בסיסי.
ההוכחה שלי כל השטויות שפירסמת פה והדיכדכוך הלא נגמר שלך שהנאשם ירד מהשלטון.

דבר שני, בנוגע לסתימת פיות. הנה הההגדרה
מילון השפה העברית - סתימת פיות

אני לא כפיתי או גרמתי לשום דבר, אך רק הצעתי. אז עכשיו לך תעמוד בפינה חתיכת מביך.

אבל לא ביקשתי ממך עצה , כאשר אבקש ממך עצה אתה תדע.
זאת לא בעיה שלך ואין לי פה גם שום בעיה.
לקיים דיון?2 אנשים ברחו עם הזנב בין הרגליים ברגע שביקשת מהם הסברים, השלישי פה מעביר נושא כל דבר משפט ומספר סיפורים.
אז דיון לא יכול להתקיים פה.
אתה ממשיך לתקוף אנשים בגישה מזלזלת כי כנראה זה הדבר היחיד שאתה יודע לעשות היה לך פה שתי אנשים שעומדים בצד שלך של הדיון שאמרו לך שיש לך בעיה, קח את זה בתוך דגל אדום. ולמען האמת אין פה דיון כי כול מה שאתה עושה זה לרדת על הצד השני
ג'ק פירסם וידאו על הצהרות של כמה חברי הממשלה הנוכחית במקום להגיד זה לא הוכחה תוכיח שזה לא הוכחה יחי הבדל הקטן.

אתה ממשיך לתקוף אנשים בגישה מזלזלת כי כנראה זה הדבר היחיד שאתה יודע לעשות היה לך פה שתי אנשים שעומדים בצד שלך של הדיון שאמרו לך שיש לך בעיה, קח את זה בתוך דגל אדום. ולמען האמת אין פה דיון כי כול מה שאתה עושה זה לרדת על הצד השני
ג'ק פירסם וידאו על הצהרות של כמה חברי הממשלה הנוכחית במקום להגיד זה לא הוכחה תוכיח שזה לא הוכחה יחי הבדל הקטן.
תקשיב, אני לא מבין פה משהו. ביקשתי ממך כלשהי עצה או ביקורת?לא, נכון?
יופי, אז למה אתה ממשיך לחפור לי עם החרא הזה?

תקשיב, אני לא מבין פה משהו. ביקשתי ממך כלשהי עצה או ביקורת?לא, נכון?
יופי, אז למה אתה ממשיך לחפור לי עם החרא הזה?
כי בא לי לראות את החוכמה האדירה שלך ,יאללה תפסיק להשתפן תוכיח לי שג'ק טועה עם הצהרות שלו קדימה אני מחכה.

בוא אני אתן לך עצה, אל תגיד לאנשים מה לעשות אם אתה לא משלם להם.
בואו אני יתן לך עצה אל תשחק אותה בעל מנת משכל מעל מספר חד ספרתי שאתה פשוט לא
ויאללה פעם שלישית גלידה אתה הולך להוכיח לי שג'ק טועה או שאתה הולך להמשיך ככה עם זנב בין הרגליים?

בואו אני יתן לך עצה אל תשחק אותה בעל מנת משכל מעל מספר חד ספרתי שאתה פשוט לא
ויאללה פעם שלישית גלידה אתה הולך להוכיח לי שג'ק טועה או שאתה הולך להמשיך ככה עם זנב בין הרגליים?
לפני שאתה מדבר על אינטלגנציה, תלמד לכתוב בלי שגיאות.
*אתן

אני מבין שאתה מתקשה בהבנת הנקרא, אתה מנסה כבר כמה וכמה הודעות לגרום לי לעשות משהו ונכשל כל פעם.
אולי תדרוש שוב ואז אעשה?
לא השתכנעת מהעברית הגבוהה שלו??
חזרת לבלבל את המח כאשר כתבת שלא תעשה את זה?
בעצם שיקרת?די, ביביסט משקר?אני מופתע.

כל שאר השאלות לא באמת רלוונטיות, הן רק מסיטות את הדיון לבעיות אחרות במדינה או לפינות שאפשר להסיק את התשובה עליהן מהגרף או שהן שוליות מכדי להתייחס ברצינות (מסתננים, באמת? רשומים בקושי 30K כאלה בישראל כיום).

אתה פוסל שאלות שהם מוכיחות שעוד כסף מחולק במדינה ובכך החרדים לא שונים מאף ציבור , ואתה רוצה נטו לדבר על הכסף שהחרדים מקבלים , בעיני זה מאוד קשור אחד לשני . כי הם מקבלים בגלל שאחרים מקבלים .

שמע ארתור, אתה אדיר. אם היה לי שקל על כל פעם שאמרת ביביסט, יכולתי לממן ייעוץ אישי לכל הפורום.
כמו שאר האנשים פה, אתה טועה. טעות ראשונה שאיני אמרתי דבר, אלא כתבתי.
דבר שני לכל היותר היה לך 10שקלים, יועץ אישי עולה פי בין 250-500.
יש לו פטור
לא כתבת שאתה לא מקיים איתי דיונים או ששיקרת?

לבקשתך -
בעברית החדשה נמשכת ההבחנה בין הפעלים כָּתַב ורָשַם. הפועל רָשַׁם משמש עד ימינו בהקשר של סרטוט וציור – בהמשך לשימוש הבסיסי של חריטה וסימון, ומכאן המילים תַּרְשִׁים ורִשּׁוּם (סרטוט בעיפרון או בפחם). בהקשר של כתיבת אותיות הפועל רָשַׁם מציין כתיבה של דברים קצרים, כגון תזכורת ביומן, מספר טלפון באלפון או הערה ביומן המורה, ולעיתים הוא מציין גם כתיבה מהירה, כגון כתיבה תוך כדי דיבור של זיכרון דברים (הקרוי גם תרשומת). נוסף על שימושים אלו רָשַׁם פירושו גם 'הכניס לרשימה', שהרי רשימה היא מעין אוסף של סימנים – של שמות אנשים וכדומה.

בשנים האחרונות הולך ופושט המנהג להשתמש בפועל רָשַׁם בכל הקשר שבו משתמשים בפועל כָּתַב – אם מתוך חוסר הבחנה בין הפעלים ואם מתוך מחשבה שהפועל רָשַׁם מעיד על לשון גבוהה. ואולם המקפידים בלשונם מבחינים גם בימינו בין השניים. כך למשל נשתמש בשם התואר רָשׁוּם במשפטים כגון 'רשום בספר השיאים', 'רשום בפנקס הבוחרים' במשמעות 'נמצא ברשימה', וכמובן בצירוף 'מכתב רשום'. לעומת זאת נעדיף את שם התואר כָּתוּב בהקשרים כלליים יותר של הבעת מילים באמצעות אותיות, כגון 'כתוב בתורה', 'כתוב באתר החדשות'.

כבודו יכול לחזור על התשובה שלו "גבר חפרת תפסיק לבלבל את המוח"

לגבי הנושא עצמו בכלל דיברנו על מה שהחרדים מקבלים לעומת אחרים , אתה רוצה לפתוח דיון איך נוצר העולם , אתה חושב המפץ הגדול או לא יודע מה , אני יודע שיש בורא לעולם והוא ברא אותו , רוצה הוכחה ? פתח תנ"ך פסוק ראשון , בראשית ברא אלוהים את השמיים ואת הארץ.

המשך יום טוב ידידי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית