הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הביאו לחבר תפריט מה אתם חושבים?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
חבר שרוצה לרדת במשקל הראה לי תפריט שהביאו לו דרך טוניפיט או משהו באינסטגרם , ואמרתי לו שהתפריט לדעתי מזעזע ויפגע בו בבריאות.
חישבתי בעצמי תערכים ויצא
1450 קל
165 חלבון
שומן 70
פחמימות 30(כן 30 זה לא טעות מקלדת)
והוא שוקל 80 על איזה 1.78
מה חושבים על דברים כאלה? הוא בסך הכל גם רוצה להרזות קצת לא לעלות על במה עכשיו.
אני שוקל פחות ממנו והתחלתי תחיטוב על איזה 200 פחמימה כשהייתי כבר על כמעט פי 3 חלבון מהמשקל
אני יודע שיש דבר כזה שנקרא דל אבל אפילו חבר שעלה על הבמה בשיא החיטוב היה על לפחות 50 פחמימה, שזה בכלל לא אותו מצב

נראה לי כל בן אדם ירזה בתפריט הזה , זה לא העניין
מה אתה חושב על תפריט כזה ועוד למישהו שרק רוצה להוריד כמה קילוגרמים?
שהוא ירד אותם מהר מאוד

בכללי מגביל מאוד ואני לא רואה סיבה שב80 קילו על 1.78 הוא ירצה לרדת במשקל.

ולרוב דיאטות קאסח לא עובדות, שזו נקודה ראויה לציון

מעבר לכך, מציע לו בחום לעבוד עם תזונאי קליני בנוגע לתפריט ותזונה

• פותח/ת השרשור
שהוא ירד אותם מהר מאוד

בכללי מגביל מאוד ואני לא רואה סיבה שב80 קילו על 1.78 הוא ירצה לרדת במשקל.

ולרוב דיאטות קאסח לא עובדות, שזו נקודה ראויה לציון

מעבר לכך, מציע לו בחום לעבוד עם תזונאי קליני בנוגע לתפריט ותזונה
יש לו קצת כרס , לאחג שלא מתאמן זה לא משקל נמוך.
לדעתך 30 פחמימות לא מזיק? אין לו ארוחה אחת בתפריט שמערבת פחמימה

יש לו קצת כרס , לאחג שלא מתאמן זה לא משקל נמוך.
לדעתך 30 פחמימות לא מזיק? אין לו ארוחה אחת בתפריט שמערבת פחמימה
דעתי שאישית שכנראה הוא ישרוד.

אבל אני ממש לא הייתי עובד לפי הכמות הקלוריות הזו. ולא הייתי נותן לשום דבר אינסטגרם לקבוע את התזונה שלי.

דעתי האישית שזו דיאטת כאסח שבטווח הרחוק לא תוביל לתוצאות. עצתי האישית זה להתייעץ עם איש מקצוע (תזונאי קליני)
מה לא רואה סיבה? זה משקל לא נמוך בכלל על כזה גובה. אני 80 קילו על 183 ואני 20% שומן במינימום.
אוקי. גם אני 1.82 98 קילו. לרדת במשקל לא יעשה אותו חטוב זה יעשה אותו שחיף.
זו דעתי האישית כמובן. אני חושב שעדיף שיתמקד באימוני התנגדות ובניית מסת שריר

אוקי. גם אני 1.82 98 קילו. לרדת במשקל לא יעשה אותו חטוב זה יעשה אותו שחיף.

לדעתי ירידה של 5-6 קילו יחד עם אימוני התנגדות תביא אותו למקום טוב הרבה יותר פיסית ונפשית להתחיל ממנו סוג של מסה.

אני מסכים אותך בנוגע לביצוע ירידה מתונה וכו׳. כסאח היא לא הדרך אף פעם. אבל להתחיל מסה מ80 קילו על 178 לדעתי תהיה טעות.

לדעתי ירידה של 5-6 קילו יחד עם אימוני התנגדות תביא אותו למקום טוב הרבה יותר פיסית ונפשית להתחיל ממנו סוג של מסה.

אני מסכים אותך בנוגע לביצוע ירידה מתונה וכו׳. כסאח היא לא הדרך אף פעם. אבל להתחיל מסה מ80 קילו על 178 לדעתי תהיה טעות.
כל אחד והדעה שלו 😃

אלה ערכים של בן אדם שנמצא בשלבים מתקדמים של חיטוב לקראת עליה על במה.

לדעתי התפריט מוגזם ואני לא רואה סיבה להתחיל עם גרעון כל כך גדול. הוא בונה על גרעון חריף+איבוד נוזלים בגלל הדל פחמימה בשביל לפרסם פוסט בסגנון של "ירידה של 5 קילו בחודש!!".

קשה לייעץ בלי לראות את חבר שלך ואני גם לא מתיימר לתת יעוץ. אבל אם הייתי במקום חבר שלך הייתי קודם כל מתחיל מלהבין כמה אני אוכל כרגע, כיצד זה משפיע על המשקל שלי ועושה תיאומים קטנים בהתאם למטרה, ובשילוב עם אימוני התנגדות כמובן.

נהנה מהnowbie gains על מאזן ניטרלי/מאזן שלילי קטן ומושך את זה כמה שאפשר.

• פותח/ת השרשור
אלה ערכים של בן אדם שנמצא בשלבים מתקדמים של חיטוב לקראת עליה על במה.

לדעתי התפריט מוגזם ואני לא רואה סיבה להתחיל עם גרעון כל כך גדול. הוא בונה על גרעון חריף+איבוד נוזלים בגלל הדל פחמימה בשביל לפרסם פוסט בסגנון של "ירידה של 5 קילו בחודש!!".

קשה לייעץ בלי לראות את חבר שלך ואני גם לא מתיימר לתת יעוץ. אבל אם הייתי במקום חבר שלך הייתי קודם כל מתחיל מלהבין כמה אני אוכל כרגע, כיצד זה משפיע על המשקל שלי ועושה תיאומים קטנים בהתאם למטרה, ובשילוב עם אימוני התנגדות כמובן.

נהנה מהnowbie gains על מאזן ניטרלי/מאזן שלילי קטן ומושך את זה כמה שאפשר.
אין עליו מסת שריר בכלל , הוא לא שמן אבל יש כרס ואחוז שומן קצת גבוה , נראה לי 20 , כמובן שהוא לא במצב של מסה
זה מה שאמרתי לו בול שבמצבו אין לו למה לעשות לזה

הגיע אלי בחור עם דיאטת קסם (שאוכל 1500 קלוריות ביום) וכולו אושר שזה עזר. הוא שוקל היום 64 ק"ג.

תשמע, זה עבד לו, הוא מרוצה, הוא התמיד, אולי לא כדאי לנפץ את הבועה.
כמובן שאמרתי לו כל הכבוד, עלית על משהו, אבל זהו, הגעת למשקל שלך ועכשיו צריך להוסיף אוכל תוך כדי אימונים. אנחנו מוסיפים בהדרגה, ולאט לאט מחלימים מהמחלה הזאת שקוראים לה "דיאטת קסם", זה דורש הרבה סובלנות.

• פותח/ת השרשור
הגיע אלי בחור עם דיאטת קסם (שאוכל 1500 קלוריות ביום) וכולו אושר שזה עזר. הוא שוקל היום 64 ק"ג.

תשמע, זה עבד לו, הוא מרוצה, הוא התמיד, אולי לא כדאי לנפץ את הבועה.
כמובן שאמרתי לו כל הכבוד, עלית על משהו, אבל זהו, הגעת למשקל שלך ועכשיו צריך להוסיף אוכל תוך כדי אימונים. אנחנו מוסיפים בהדרגה, ולאט לאט מחלימים מהמחלה הזאת שקוראים לה "דיאטת קסם", זה דורש הרבה סובלנות.
הבאתי לו תפריט משלי שיתחיל איתו לבנתיים 1800 קל , 160 חלבון , 60 שומן ו150 פחמימה , וכמובן בתוספת אימוני כח , ואמרתי לו לא יודע איך הגנטיקה שלך עובדת , אם אתה יורד מהר מדי ואתה ממש רעב תוסיף פחמימה , אם אתה לא יורד תוריד אבל כנראה לא תצטרך אם לא תלך לפי התפריט , הוא יותר רוצה לנוריד רק תבטן , אני התחלתי נגיד על יותר פחמימה

מה הבעיה בדיוק בדל פחמימה ?
אני הייתי כמה חודשים על דל פחמימה, חלבון ושומן כל היום. היה סבבה

1450 קלוריות? אתמול אכלתי מנת פסטה עם שמנת וקרם פרמיזן הומייד שהייתה שווה 1800 קלוריות.
אם הוא סקיני פאט שיתאמן ויאכל אותו הדבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית