הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הביאו לחבר תפריט מה אתם חושבים?

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
חבר שרוצה לרדת במשקל הראה לי תפריט שהביאו לו דרך טוניפיט או משהו באינסטגרם , ואמרתי לו שהתפריט לדעתי מזעזע ויפגע בו בבריאות.
חישבתי בעצמי תערכים ויצא
1450 קל
165 חלבון
שומן 70
פחמימות 30(כן 30 זה לא טעות מקלדת)
והוא שוקל 80 על איזה 1.78
מה חושבים על דברים כאלה? הוא בסך הכל גם רוצה להרזות קצת לא לעלות על במה עכשיו.
אני שוקל פחות ממנו והתחלתי תחיטוב על איזה 200 פחמימה כשהייתי כבר על כמעט פי 3 חלבון מהמשקל
אני יודע שיש דבר כזה שנקרא דל אבל אפילו חבר שעלה על הבמה בשיא החיטוב היה על לפחות 50 פחמימה, שזה בכלל לא אותו מצב

הטוני הזה כל הזמן מפרסם אנשים שיורדים במשקל בצורה משמעותית בפרק זמן מאוד קצר. לא מפתיע בכלל

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה בדיוק בדל פחמימה ?
אני הייתי כמה חודשים על דל פחמימה, חלבון ושומן כל היום. היה סבבה
אני מאמין שלכל מתאמן
אתה צריך להתאים תפריט בהתאם למצבו , לתת למישהו בנתונים שלו ובמטרה שלו תפריט כזה זה טמטום ולא יעיל וגם לא אפשרי לאורך טווח , ראיתי כבר תפריטים של דל עם 50 פחמימה , 30 זה מוגזם זה דיאטה קיצונית בשביל מישהו שבסך הכל רוצה להוריד בקטנה כרס לא לעלות על במה ולהתחרות

אני מאמין שלכל מתאמן
אתה צריך להתאים תפריט בהתאם למצבו , לתת למישהו בנתונים שלו ובמטרה שלו תפריט כזה זה טמטום ולא יעיל וגם לא אפשרי לאורך טווח , ראיתי כבר תפריטים של דל עם 50 פחמימה , 30 זה מוגזם זה דיאטה קיצונית בשביל מישהו שבסך הכל רוצה להוריד בקטנה כרס לא לעלות על במה ולהתחרות
ממש לא, אתה טועה לחלוטין.
זה ממש לא דיאטה קיצונית ולא כלום. חלבון כרגיל ושומן גבוהה בהתאם לסך קלוריות היומית. הייתי ככה כמה חודשים, מתחת ל50 פחמימה בכמה ימים ובשאר מתחת ל30, היה לי נהדר. שבע בכל שעחת היום בלי בעיות. אין קשר כאן להתאים למישהו תפריט בהתאם לנתונים שלו.
אין לי מושג מה התפריט שלו אבל אני הייתי כמה חודשים 1900 קל בלי אימונים או אירובי, רק חלבון ושומן, היה לי סבבה לגמרי.

אני מאמין שלכל מתאמן
מה שקיצוני שם זה הכמות קלוריות הממש נמוכה, לא הפחמימה.

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא דיאטה קיצונית ולא כלום. חלבון כרגיל ושומן גבוהה בהתאם לסך קלוריות היומית. הייתי ככה כמה חודשים, מתחת ל50 פחמימה בכמה ימים ובשאר מתחת ל30, היה לי נהדר. שבע בכל שעחת היום בלי בעיות. אין קשר כאן להתאים למישהו תפריט בהתאם לנתונים שלו.
אין לי מושג מה התפריט שלו אבל אני הייתי כמה חודשים 1900 קל בלי אימונים או אירובי, רק חלבון ושומן, היה לי סבבה לגמרי.
לא נראה לי סביר להתחיל עם מינוס של 1000 אני מכיר דיאטה קטוגנית שמוותרים על פחמימה , אבל יש בה יותר שומן וחלבון
אין לזה תועלת למישהו שרוצה להוריד כרס בקטנה
פאקינג מינוס 1000 פחוץ אני מכיר בנות ששוקלול פחות ויש להן תפריט עם יותר קל
ועוד עושה אירובי
הייתה על 500 קל יותר ועוד בלי אירובי , הוא עוד עושה אירןבי

לא נראה לי סביר להתחיל עם מינוס של 1000 אני מכיר דיאטה קטוגנית שמוותרים על פחמימה , אבל יש בה יותר שומן וחלבון
אין לזה תועלת למישהו שרוצה להוריד כרס בקטנה
פאקינג מינוס 1000 פחוץ אני מכיר בנות ששוקלול פחות ויש להן תפריט עם יותר קל
ועוד עושה אירובי

הייתה על 500 קל יותר ועוד בלי אירובי , הוא עוד עושה אירןבי
אחי הדבר היחידי שגרוע זה הגירעון הענקי.
אם הוא היה בגירעון של 500 על דל פחמימה אין שום בעיה עם זה. זה ממש לא דיאטה קיצונית או שטויות כאלה.
גם אם אתה בגירעון של 500 ועושה אירובי אתה חייב להכניס את הקלוריות ששרפת, שתשאר בגירעון 500.
ומה זה השטות הזאת שאתה רושם "למי שרוצה להוריד כרס"? את ה"כרס" הזאת מורידים בגירעון רגיל של 500 ולא יותר מזה. יותר מזה אתה תאבד יותר שריר משומן.

• פותח/ת השרשור
אחי הדבר היחידי שגרוע זה הגירעון הענקי.
אם הוא היה בגירעון של 500 על דל פחמימה אין שום בעיה עם זה. זה ממש לא דיאטה קיצונית או שטויות כאלה.
גם אם אתה בגירעון של 500 ועושה אירובי אתה חייב להכניס את הקלוריות ששרפת, שתשאר בגירעון 500.
ומה זה השטות הזאת שאתה רושם "למי שרוצה להוריד כרס"? את ה"כרס" הזאת מורידים בגירעון רגיל של 500 ולא יותר מזה. יותר מזה אתה תאבד יותר שריר משומן.
אבל זה מה שרשמתי!!! שזה מפגר להתחיל מגרעון של 1000 ועוד על זה להוסיף אירובי , שזה לא יעיל בכלל
לשומן ולחלבון שהוא צריך הוא הגיע , אז למה שלא יוסיף בקלוריות שהוא צריך להוסיף פחמימה שיהיה לו יותר כח ופחות רעב

אבל זה מה שרשמתי!!! שזה מפגר להתחיל מגרעון של 1000 ועוד על זה להוסיף אירובי , שזה לא יעיל בכלל
לשומן ולחלבון שהוא צריך הוא הגיע , אז למה שלא יוסיף בקלוריות שהוא צריך להוסיף פחמימה שיהיה לו יותר כח ופחות רעב
אחי אתה מפספס מה שאני כותב לך ואתה ממשיך לרשום שטויות
לא חייב פחמימה בישביל לשבוע/לא להיות רעב או שיהיה יותר כוח.
בפעם האלף, כשאני על דל פחמימה, אני מרגיש חזק ולא רעב בלי פחמימה.
שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אגב, בקטגוני אולי שבועיים ראשונים אתה עייף יותר ותשוש בגלל שהגוף מתרגל לזה שאתה לא צורך פחמימה ואין את האנרגיה הזאת אבל אחכ מרגישים מצויין(כהשגוף נכנס לקטוזיס אם אני זוכר נכון ואז הגוף משתמש בשומן כאנרגיה)
אפילו בלי קטגוני, שהייתי בחודשים האחרונים הרגשתי אחלה

• פותח/ת השרשור
אחי אתה מפספס מה שאני כותב לך ואתה ממשיך לרשום שטויות
לא חייב פחמימה בישביל לשבוע/לא להיות רעב או שיהיה יותר כוח.
בפעם האלף, כשאני על דל פחמימה, אני מרגיש חזק ולא רעב בלי פחמימה.
שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
אגב, בקטגוני אולי שבועיים ראשונים אתה עייף יותר ותשוש בגלל שהגוף מתרגל לזה שאתה לא צורך פחמימה ואין את האנרגיה הזאת אבל אחכ מרגישים מצויין(כהשגוף נכנס לקטוזיס אם אני זוכר נכון ואז הגוף משתמש בשומן כאנרגיה)
אפילו בלי קטגוני, שהייתי בחודשים האחרונים הרגשתי אחלה
נראה לי גם אתה מפספס מה שאני רושם
אמרתי מילא דיאטת דלת פחמימה אבל לפחות שתהיה עם ערך קלורי הגיוני ולא 1000 מתחת לניטרלי ועוד להוסיף על זה אירובי

נראה לי גם אתה מפספס מה שאני רושם
אמרתי מילא דיאטת דלת פחמימה אבל לפחות שתהיה עם ערך קלורי הגיוני ולא 1000 מתחת לניטרלי ועוד להוסיף על זה אירובי
אתה שם לב אבל שהתייחסתי לזה פעם אחת שאמרתי שזה באמת לא מוצדק.
אתה מתייחס גם לזה וגם לקטע שאתה חושב שחייב פחמימה בחיטוב בישביל להיות רעב או שיהיה כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית