הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית לפני פגישה

ראם121

משתמש פעיל
452
314
נק' מוניטין:
412
452
314
אז החלטתי לקחת צעד אחד קדימה בתחום הזה ולנסות להתחרות בתחרות בדצמבר שמארגן גופט
יכול להיות אחלה תחביב בסך הכל ודי מאתגר.

כרגע אני בתוכנית מבוססת על טקסס שמתמקדת בעיקר על בנת וסווקאט מתכנן להמשיך ככה עוד כמה שבועות לעלות כמה שאפשר במשקלים כרגע לא יעלה הרבה כי אני עובד משמרות .. נוציא מזה את המיטב ומה שיהיה יהיה.

כמה שבועות לפני אני רוצה להתחיל קצת להתמקד על הדדליפט שלי שהוא יחסית נמוך לסקוואט ולבנץ

Squat 1rm = 152.5 high bar
Bench 1rm = 110kg touch and go עובד על זה
Deadlift = 160 קונבציונלי

אשמח שתמליצו לי על תוכנית שיכולה להתמקד על דדליפט או אולי אפילו לשלב אותה עם הטקסס למרות שקשה לי להאמין שאפשר בכלל לשלב אותה עם הטקסס..

שמעתי קנדיטו אבל אני לא רוצה לעשות שטויות שלא מתאים לי..

אשמח להמלצות ואני כבר אשבור את הראש אשב ואקרא על התוכנית פה שימליצו לי
תודה

נ.ב בן 23 שמתי לב שהקטגוריה שאני אמור להמצא בה הוא 20-23 אם למישהו יש מושג אשמח לדעת מה הרמה בקטגוריה שם אולי יש לי סיכוי אחרי הכל חחחחח

* אולי בסוף אני אחליט גם לקחת מאמן כי זה פעם ראשונה שלי אחרי הכל אבל כרגע מבחינת כספית קצת לא מתאפשר לי נראה עד כמה אסתבך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הדדליפט לא מתקדם בטקסס?
דדליפט אחד ביום הנפח קשה לי לראות איך הוא מתקדם ..
אני הייתי רוצה תוכנית שממש תתמקד עליו כי הוא יחסית מאוד נמוך חייב לצמצם פערים

יום נפח 1x5 זה מה שהתוכנית ממליצה מכיוון שדדליפט הוא יותר מדי עצים ואני לא הכי מבין ואני קצת מפחד לשחק עם זה

דדליפט אחד ביום הנפח קשה לי לראות איך הוא מתקדם ..
אני הייתי רוצה תוכנית שממש תתמקד עליו כי הוא יחסית מאוד נמוך חייב לצמצם פערים

יום נפח 1x5 זה מה שהתוכנית ממליצה מכיוון שדדליפט הוא יותר מדי עצים ואני לא הכי מבין ואני קצת מפחד לשחק עם זה

אבל יש סט של דדליפט ביום עצימות שבו אתה אמור להעלות משקל כל שבוע
אתה מצליח?

• פותח/ת השרשור
אבל יש סט של דדליפט ביום עצימות שבו אתה אמור להעלות משקל כל שבוע
אתה מצליח?

לא אמור להיות סט של דדליפט ביום עצימות אבל כמובן להוסיף עם רוצים בתוכנית עצמה מומלץ שלא
בכל מקרה הפוסט לא רלוונטי יותר מכיוון שהחלטתי בסוף ללכת למאמן הכי חכם לפני תחרות ראשונה

לא אמור להיות סט של דדליפט ביום עצימות אבל כמובן להוסיף עם רוצים בתוכנית עצמה מומלץ שלא
בכל מקרה הפוסט לא רלוונטי יותר מכיוון שהחלטתי בסוף ללכת למאמן הכי חכם לפני תחרות ראשונה

זכור לי שאין ביום נפח ויש ביום עצימות. אבל בסדר לא משנה.
בהצלחה עם המאמן, מאמין שהדדליפט שלך יעלה מהר, הוא כנראה גם ישפר לך את הטכניקה.

סתם בתור השוואה, עשיתי היום 160 ל3 בדדליפט, ומוקדם יותר השבוע 122.5 ל3 בסקוואט. נכון שכל אחד שונה וזה, אבל אני מאמין שיש לך עוד בטנק מבחינת הדדליפט כבר עכשיו.

• פותח/ת השרשור
זכור לי שאין ביום נפח ויש ביום עצימות. אבל בסדר לא משנה.
בהצלחה עם המאמן, מאמין שהדדליפט שלך יעלה מהר, הוא כנראה גם ישפר לך את הטכניקה.

סתם בתור השוואה, עשיתי היום 160 ל3 בדדליפט, ומוקדם יותר השבוע 122.5 ל3 בסקוואט. נכון שכל אחד שונה וזה, אבל אני מאמין שיש לך עוד בטנק מבחינת הדדליפט כבר עכשיו.
בעקרון אפשר לעשות את הדדליפט ביום עצימות ולשנות את זה לא משנה בתאכלס

אני גם חושב שיש לי לא הגיוני שהדדליפט ככה זה משגע אותי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית