הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לינוי אשרם

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך
ואו אתה ממש עוקב אדוק של התחרויות, נתקלתי בזה ולא עיינתי בזה לעומק
תודה על העמדת הדברים על דיוקם
חודש מבורך ושבוע מוצלח חבר
חחח אם אתה מסתלבט תכתוב ואני נותן לך לייק
אני לא עוקב הדוק פשוט נשמע לי תמוהה שאם פאשלה אפשר לקחת מקום ראשון בתחרות הכי חשובה שיש להן
נראה לי היא גם מודעת לזה עם התגובה שלה שהיא לא מסתכלת על אחרים ולא יודעת מה הן עשו אז היא מרוצה

אני לא עוקב הדוק פשוט נשמע לי תמוהה שאם פאשלה אפשר לקחת מקום ראשון בתחרות הכי חשובה שיש להן
נראה לי היא גם מודעת לזה עם התגובה שלה שהיא לא מסתכלת על אחרים ולא יודעת מה הן עשו אז היא מרוצה
אני חושב שזה ציון משוכלל של כל הסבבים

אם פאוורליפטר אחד מצליח את כל שלושת ההרמות שלו, בכל שלושת התרגילים ומגיע לממוצע עלוב של 300 ק"ג בקטגורית 82.5 ק"ג משקל גוף.
לעומת מתחרה שרק הצליח הרמה אחת בכל אחד משלושת ההרמות, אבל עם ממוצע 600 בקטגורית 82.5 משקל גוף, מי לדעתך המנצח?

אתה לא יכול לקבל 100 במבחן עם טעויות..
אתה יכול לקבל 800 בפסיכומטרי עם טעויות, כל עוד עשית פחות טעויות מכל הנבחנים בארץ במועד הזה.
בתחרות יופי בוחרים את מי שנראית הכי טוב ולא יבחרו את זאת שבדיוק צמח לה חצ'קון ענק על האף נכון?
ואם צמח לה חצ'קון קטנטן על האוזן אבל היא עדיין יפה יותר משאר המתמודדות שאין להן שום "פגם" אז כן יבחרו בה.

*לא ראיתי את התחרות, רוצה לראות היום מתוך סקרנות, אבל נשמע לי הגיוני שאם היא קיבלה יותר ניקוד על מה שהיא עשתה אולי גם עם הטעות הספיק לה הניקוד.

לא באמת מעניין אותי מצידי שלקח גם בפריז זהב
אבל זה הרבה פוליטיקה ולא כי היא הכי טובה כי הכי טובה לא עושה פאשלות
אחי אתה מעולם הספורט ?
זוכה בכדור הזהב בכדורגל לא יכול להיות שחקן שהחמיץ פנדל? או שהיה לו משחקים לא טובים ?
בNBA לא יכול להיות שחקן שפספס זריקה חשובה ?

על מה אתה מדבר ? ספורט בנוי מהצלחה ואי הצלחה , אין ספורטאי שלא חווה אי הצלחה , גם הטובים ביותר .

לנושא עצמו שיותר חשוב לדעתי , גם בעולם יש את המודעות להשקעה גו'קוביץ הבנתי ש10 שנים לא אכל גלוטן , יש שחקן פוטבול נראלי קוראים לו טים משהו (ברודי או שאני מתבלבל?) שהוא האריך את הקריירה שלו בזכות השקעה בתזונה מנוחה ואימונים , במשך 20 שנה כמעט הוא שותה אותה כמות של מים , ישן ב8 בערב , משהו מטורף.

וגם בארץ יש הרבה את הדיון על הכדורסלנים לעומת הכדורגנלים , שאלה באים ממנטליות של 8200 ואלה באים ממנטליות של עובד רס"ר (לא מזלזל באף תפקיד) אחד רק חושב איך להשקיע ולהצליח , והשני רק מחפש את הבילויים והחופש .
בספורט הישראלי (בכלל עדיף בישראל ספורט יחידני ולא קבוצתי כי אז יש פחות קומבינות והיכולת מדברת) ובספורט בכלל מאוד חשוב הנושא המנטלי , ובספורט שלא מעורב סכומי כסף גדולים פשוט ההשקעה בענף מגיעה מרצון להצליח , והרצון להוכיח , ואנחנו פשוט יותר טובים ככה .

הלוואי שבכדורגל היו עושים תקרת זכוכית של שכר , ולא היה מגיע מצב ששחקן חותם חוזה שמן ופשוט מאותו רגע מידרדר ביכולת ומשקיע במראה החיצוני ובבילויים .

כל הכבוד לספורטאים האלה שממש חיים ספורט , וזה לא ברור מאליו בישראל אבל אפשר לקרוא להם ספורטאים ! לעומת אחרים שמתפרנסים פי 10 מהם אבל אי אפשר לקרוא להם ספורטאים .

באמת דיון מיותר , כול בן אדם שהיה פעיל בספורט אפילו ברמה הנוכחית יודע שזה לא עניין של להגיע A ל B במיוחד בספורט מקצועי זה למה הכנה שלהם כול כך מורכבת שמדברים על אסטרטגיה ותכנון באוליפדיה זה בדיוק על מה שמדובר

עכשיו שהיא זכתה.. אני בטוח מחליף לalwyas..
כי גם לי לפעמים מגיע לקבל אפס 🤣

אם פאוורליפטר אחד מצליח את כל שלושת ההרמות שלו, בכל שלושת התרגילים ומגיע לממוצע עלוב של 300 ק"ג בקטגורית 82.5 ק"ג משקל גוף.
לעומת מתחרה שרק הצליח הרמה אחת בכל אחד משלושת ההרמות, אבל עם ממוצע 600 בקטגורית 82.5 משקל גוף, מי לדעתך המנצח?
לא אותו דבר, לא יורד לך ניקוד על הרמה כושלת
אתה יכול לקבל 800 בפסיכומטרי עם טעויות, כל עוד עשית פחות טעויות מכל הנבחנים בארץ במועד הזה
לא נכון ציון 800 זה לא יחסי
אחי אתה מעולם הספורט ?
זוכה בכדור הזהב בכדורגל לא יכול להיות שחקן שהחמיץ פנדל? או שהיה לו משחקים לא טובים ?
בNBA לא יכול להיות שחקן שפספס זריקה חשובה ?
שוב פעם לא אותו דבר על להחמיץ פנדל לא יורד לך נקודה

אני באמת לא מבין למה אתם מתעלמים מהעובדול שציינתי מקודם

איזה עובדות שהיא עשתה טעות וניצחה והשניה לא עשתה טעות ולקחה מקום שני?
אף אחד לא התעלם מזה כאן
לא נכון ציון 800 זה לא יחסי
טוב לא קשור לפוסט אבל חיפשתי את זה מתוך סקרנות וצדקת וואלה הייתי בטוח שזה לא המצב

אז מה?
ירד לה נקודות ובכל זאת ניצחה.
כנראה שהביצועים שלה היו עד כדי כך טובים.

איזה עובדות שהיא עשתה טעות וניצחה והשניה לא עשתה טעות ולקחה מקום שני?
אף אחד לא התעלם מזה כאן

טוב לא קשור לפוסט אבל חיפשתי את זה מתוך סקרנות וצדקת וואלה הייתי בטוח שזה לא המצב
הנקודה שהתחרות שאומר נתן על נפילה ירדו 6 נקודות ופה ירד פחות מחצי נקודה

עכשיו לבן אדם שלא מבין בנושא זה אמור להיות מוזר לפחות לפי דעתי

פאשלה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות
בוא תגיד לי איזה תרגילים לינוי עשתה שהיו כל כך קשים שיכלו לפצות על פאשלה

זו דעה אישית שלך, זכותך לחשוב ככה. אבל עובדתית לא ככה חוקי הספורט הזה עובדים. זה כמו שאני אגיד שלדעתי סקוואט צריך לקבל 90% משקל בסכום הכולל בתחרות פאוורליפטינג, סתם כי שרירותית נראה לי שסקוואט תרגיל יותר מייצג יכולת/משמעותי. כמובן שלא ככה שקלול בתחרות פאוורליפטינג עובד, וזה בערך מה שאתה מנסה לעשות כאן.

יש ציון משוקלל שכולל רמת קושי בנוסף לביצוע. רמת הקושי של אשרם הייתה יותר גבוהה, זאת בנוסף לשלושה ביצועים קודמים בהם קיבלה את הציון הכי גבוה בתחרות, הספיקו לה בשקלול הכולל לכפר על הפאשלה. מה גם שיש דרגות שונות של הפלת מכשיר, במקרה הזה, הפרשנים הסבירו שההפלה לא הייתה במהלך אלמנט קשה, ולא גרמה ללינוי לזוז מהמקום כדי להרים את המכשיר, ולכן זה גרר הורדה פחותה בניקוד, מאשר אם המוט היה עף לה מהבמה (נניח).

ואם כל זה לא שכנע, אולי יפתיע אותך לשמוע שהמתעמלת הרוסיה ניצחה את אשרם בתחרות עולם כשהיא הפילה מכשיר ואשרם לא, אז זה לא שאין לדבר כזה תקדים.

נערך לאחרונה:
ואם כל זה לא שכנע, אולי יפתיע אותך לשמוע שהמתעמלת הרוסיה ניצחה את אשרם בתחרות עולם כשהיא הפילה מכשיר ואשרם לא, אז זה לא שאין לדבר כזה תקדים.
עכשיו נסביר על מה מדובר
1. תחרות שונה שבה לוקחים את 3 המקצים הכי טובים שלהן
2. מקום 1 אפילו לא השתתפה במקצה של הסרט
3. אחותה השתתפה במקצה של הסרט (וכנראה לה נפל כי היא סיימה שמה מקום 49)
4. היא עשתה את כל ה4 המקצים ולכן המקצה הזה לא היה נחשב אז היא סיימה מקום 3
5. ניקח את מה שאתה אומר שב2018 נפל לה הסרט והיא יצאה מקום 49 אז קצת מפתיע אותי שהפעם על נפילה של הסרט היא לקחה מקום 2 בקטגוריה הבדל של 0.7 נקודות לעומת הבדל של 6.1 נקודות ב2018

6. יכול להיות אני לא מבין מספיק ואני כותב שטויות אבל עד שמישהו שמבין בתחום לא יבוא ויסביר לי למה אני טועה זה נראה לי הרבה יותר הגיוני

התחרות מ2018

2018 Rhythmic Gymnastics World Championships - Wikipedia

שוב פעם לא אותו דבר על להחמיץ פנדל לא יורד לך נקודה

אתה רשמת איך היא הכי טובה אם נכשלה , נתתי דוגמא לשחקן שנכשל בהחמצת פנדל ויכול להיות הכי טוב .

עכשיו אתה מדבר על הניקוד שירד לה ניקוד והיא ניצחה , ניקח לדוגמא 2 שחקנים , לכל אחד יש 3 זריקות בכדורסל .
אחד זרק מהעונשין (נקודה אחת) והחטיא
וזרק 2 מהשלוש וקלע - צבר 6 נקודות .

השני זרק 2 זריקות מהעונשין(כל אחת נקודה)
וזריקה אחת מהצבע שזה 2 נקודות . הוא צבר סה"כ 4 נקודות למרות שקלע 3 מ3 , והראשון קלע 2מ3 וצבר 6 נקודות .

וכך יוצא מצב בספורט , שגם אם למישהו יש 100 אחוזי הצלחה , יכול להיות מישהו אחר עם פחות מ100 אחוזי הצלחה והוא ניצח למרות שזרקו את אותה כמות זריקות.
אחי,אתה בכלל יודע איזה מנטליות יש להם?
בוא נאמר שהם לא מאלה שעושים דד ליפט 300 קילו קרחת מגיל 6 , זקן מגיל 8 , ובגיל 15 מוציאים תעודה של מנעולן במחשבה שהם הולכים לטרוף את העולם עם התעודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית