ואו אתה ממש עוקב אדוק של התחרויות, נתקלתי בזה ולא עיינתי בזה לעומקהתחרות מ2018
תודה על העמדת הדברים על דיוקם
חודש מבורך ושבוע מוצלח חבר
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואו אתה ממש עוקב אדוק של התחרויות, נתקלתי בזה ולא עיינתי בזה לעומקהתחרות מ2018
חחח אם אתה מסתלבט תכתוב ואני נותן לך לייקואו אתה ממש עוקב אדוק של התחרויות, נתקלתי בזה ולא עיינתי בזה לעומק
תודה על העמדת הדברים על דיוקם
חודש מבורך ושבוע מוצלח חבר
אני חושב שזה ציון משוכלל של כל הסבביםחחח אם אתה מסתלבט תכתוב ואני נותן לך לייק
אני לא עוקב הדוק פשוט נשמע לי תמוהה שאם פאשלה אפשר לקחת מקום ראשון בתחרות הכי חשובה שיש להן
נראה לי היא גם מודעת לזה עם התגובה שלה שהיא לא מסתכלת על אחרים ולא יודעת מה הן עשו אז היא מרוצה
אם פאוורליפטר אחד מצליח את כל שלושת ההרמות שלו, בכל שלושת התרגילים ומגיע לממוצע עלוב של 300 ק"ג בקטגורית 82.5 ק"ג משקל גוף.חחח אם אתה מסתלבט תכתוב ואני נותן לך לייק
אני לא עוקב הדוק פשוט נשמע לי תמוהה שאם פאשלה אפשר לקחת מקום ראשון בתחרות הכי חשובה שיש להן
נראה לי היא גם מודעת לזה עם התגובה שלה שהיא לא מסתכלת על אחרים ולא יודעת מה הן עשו אז היא מרוצה
אתה יכול לקבל 800 בפסיכומטרי עם טעויות, כל עוד עשית פחות טעויות מכל הנבחנים בארץ במועד הזה.אתה לא יכול לקבל 100 במבחן עם טעויות..
ואם צמח לה חצ'קון קטנטן על האוזן אבל היא עדיין יפה יותר משאר המתמודדות שאין להן שום "פגם" אז כן יבחרו בה.בתחרות יופי בוחרים את מי שנראית הכי טוב ולא יבחרו את זאת שבדיוק צמח לה חצ'קון ענק על האף נכון?
אחי אתה מעולם הספורט ?לא באמת מעניין אותי מצידי שלקח גם בפריז זהב
אבל זה הרבה פוליטיקה ולא כי היא הכי טובה כי הכי טובה לא עושה פאשלות
התאום שלי@elchonon
קרוב משפחה שלך לא?
אחי,אתה בכלל יודע איזה מנטליות יש להם?ממנטליות של 8200
לא אותו דבר, לא יורד לך ניקוד על הרמה כושלתאם פאוורליפטר אחד מצליח את כל שלושת ההרמות שלו, בכל שלושת התרגילים ומגיע לממוצע עלוב של 300 ק"ג בקטגורית 82.5 ק"ג משקל גוף.
לעומת מתחרה שרק הצליח הרמה אחת בכל אחד משלושת ההרמות, אבל עם ממוצע 600 בקטגורית 82.5 משקל גוף, מי לדעתך המנצח?
לא נכון ציון 800 זה לא יחסיאתה יכול לקבל 800 בפסיכומטרי עם טעויות, כל עוד עשית פחות טעויות מכל הנבחנים בארץ במועד הזה
שוב פעם לא אותו דבר על להחמיץ פנדל לא יורד לך נקודהאחי אתה מעולם הספורט ?
זוכה בכדור הזהב בכדורגל לא יכול להיות שחקן שהחמיץ פנדל? או שהיה לו משחקים לא טובים ?
בNBA לא יכול להיות שחקן שפספס זריקה חשובה ?
ממה שזכור לי זה כן.לא נכון ציון 800 זה לא יחסי
אז מה?לא אותו דבר, לא יורד לך ניקוד על הרמה כושלת
איזה עובדות שהיא עשתה טעות וניצחה והשניה לא עשתה טעות ולקחה מקום שני?אני באמת לא מבין למה אתם מתעלמים מהעובדול שציינתי מקודם
טוב לא קשור לפוסט אבל חיפשתי את זה מתוך סקרנות וצדקת וואלה הייתי בטוח שזה לא המצבלא נכון ציון 800 זה לא יחסי
אז מה?
ירד לה נקודות ובכל זאת ניצחה.
כנראה שהביצועים שלה היו עד כדי כך טובים.
הנקודה שהתחרות שאומר נתן על נפילה ירדו 6 נקודות ופה ירד פחות מחצי נקודהאיזה עובדות שהיא עשתה טעות וניצחה והשניה לא עשתה טעות ולקחה מקום שני?
אף אחד לא התעלם מזה כאן
טוב לא קשור לפוסט אבל חיפשתי את זה מתוך סקרנות וצדקת וואלה הייתי בטוח שזה לא המצב
פאשלה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות
בוא תגיד לי איזה תרגילים לינוי עשתה שהיו כל כך קשים שיכלו לפצות על פאשלה
עכשיו נסביר על מה מדוברואם כל זה לא שכנע, אולי יפתיע אותך לשמוע שהמתעמלת הרוסיה ניצחה את אשרם בתחרות עולם כשהיא הפילה מכשיר ואשרם לא, אז זה לא שאין לדבר כזה תקדים.
שוב פעם לא אותו דבר על להחמיץ פנדל לא יורד לך נקודה
אני באמת לא מבין למה אתם מתעלמים מהעובדול שציינתי מקודם
בוא נאמר שהם לא מאלה שעושים דד ליפט 300 קילו קרחת מגיל 6 , זקן מגיל 8 , ובגיל 15 מוציאים תעודה של מנעולן במחשבה שהם הולכים לטרוף את העולם עם התעודה.אחי,אתה בכלל יודע איזה מנטליות יש להם?