הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לינוי אשרם

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך

Ronch

משתמש קבוע
1,076
706
נק' מוניטין:
2,374
1,076
706
חייבת לכתוב שהיא כישרון על, פשוט אלופה, וזה מרגש בחיי!
זהו פרקתי

(למרות שזה קשוח ויש בי חלק ש״מרחם״ על אורח חיים סזיפי כל כך, אבל זה לא נושא הדיון:37mv: הלוואי שהיא שלמה וטוב לה)

אני מופתע מהבכיינות ומהחוסר ספורטיביות של הרוסים. אולי פעם הבאה הם צריכים לסמם את השופטים בנוסף למתעמלים.
לגמרי. הם האחרונים שיכולים להתלונן על חוסר הגינות בספורט. זה פשוט מצחיק אותי 🤡

אם כבר פתחנו אז בכללי אני חושב שישראל נתנה הופעה מצוינת באולימפיאדה השנה. הולכים ומשתפרים לאט לאט למרות האמצעים הדלים.

מוזר לי שפתאום כולם צופים בזה (או שלא ורק מדברים על זה?) עם כמה שבחדשות עפו עליה ועל ארטיום לא ראיתי את הביצועים שלהם (לא שניסיתי הכוונה היא שדיברו רק על מדליה ולא על הביצוע) מציגים מצג שווא שהמדליה זה העיקר בעיני אבל פסדר

ווואלה באמת פסיכופטית איזה אורח חיים ועוד כשהיא התחילה היא לא הבינה מילה ברוסית ובטח לא הרגישה שייכת שזה קשה אחושילינג

אני מופתע מהבכיינות ומהחוסר ספורטיביות של הרוסים. אולי פעם הבאה הם צריכים לסמם את השופטים בנוסף למתעמלים.

לגמרי. הם האחרונים שיכולים להתלונן על חוסר הגינות בספורט. זה פשוט מצחיק אותי 🤡

אם כבר פתחנו אז בכללי אני חושב שישראל נתנה הופעה מצוינת באולימפיאדה השנה. הולכים ומשתפרים לאט לאט למרות האמצעים הדלים.

או שהם צודקים והמדליה הייתה אמורה להגיע למתעמלת עם 0 פאשלות..

או שהם צודקים והמדליה הייתה אמורה להגיע למתעמלת עם 0 פאשלות..
לא ככה הספורט הזה עובד.
הרוסיה עשתה ביצוע מושלם, אבל היא הלכה על בטוח וביצעה תרגילים עם ניקוד נמוך יחסית. בסוף הסכם לא הספיק.
לינוי עשתה פאשלה, אבל עם מספיק תרגילים עם ניקוד גבוה כדי לכפר על זה

לא ככה הספורט הזה עובד.
הרוסיה עשתה ביצוע מושלם, אבל היא הלכה על בטוח וביצעה תרגילים עם ניקוד נמוך יחסית. בסוף הסכם לא הספיק.
לינוי עשתה פאשלה, אבל עם מספיק תרגילים עם ניקוד גבוה כדי לכפר על זה
פאשלה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות
בוא תגיד לי איזה תרגילים לינוי עשתה שהיו כל כך קשים שיכלו לפצות על פאשלה

פאשלה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות
בוא תגיד לי איזה תרגילים לינוי עשתה שהיו כל כך קשים שיכלו לפצות על פאשלה
אני לא יודע מה הניקוד לכל תרגיל, אני לא שופט בתחום, אני אבל כן יודע שיש ניקוד מסודר לכל דבר, ואם אתה לא מרוצה משיטת הניקוד אתה מוזמן לפנות לוועד האולימפי ולומר להם שהספורט לא מתאים לך

אני לא יודע מה הניקוד לכל תרגיל, אני לא שופט בתחום, אני אבל כן יודע שיש ניקוד מסודר לכל דבר, ואם אתה לא מרוצה משיטת הניקוד אתה מוזמן לפנות לוועד האולימפי ולומר להם שהספורט לא מתאים לך
לא באמת מעניין אותי מצידי שלקח גם בפריז זהב
אבל זה הרבה פוליטיקה ולא כי היא הכי טובה כי הכי טובה לא עושה פאשלות

לא באמת מעניין אותי מצידי שלקח גם בפריז זהב
אבל זה הרבה פוליטיקה ולא כי היא הכי טובה כי הכי טובה לא עושה פאשלות
הכי טוב עושה פאשלות כי הם לוקחים סיכונים.
מי שמשחק בטוח, זה בדרך כלל לא מי שהכי טוב.

אין טעויות בחיים? לכל אדם?
יש טעויות אבל צריך לעשות את כל הטעויות האפשריות באימונים סלאש בקרב כדי שבמלחמה תגיע ספץ ללא רבב
יש מליוני אנשים שרוצים להיות בטופ אבל מי שמגיע לשם צריך להיות הכי טוב והכי טוב זה אחד שלא עושה טעויות
אתה לא יכול לקבל 100 במבחן עם טעויות..
בתחרות יופי בוחרים את מי שנראית הכי טוב ולא יבחרו את זאת שבדיוק צמח לה חצ'קון ענק על האף נכון?
וכן אנשים טועים זה טבע האדם, אבל על טעויות משלמים במיוחד אם כולם רואים (בדרך כלל)

לא הבנתי את המשפט הזה
או שהבנתי את הכוונה שלך האישית אבל בכל זאת אשמח להבין יותר..
אין טעויות בחיים? לכל אדם?
ענו לך במקומי אני לא מבין יותר מידי בתחום אבל מהצד זה נראה יותר כמו בחירה פוליטית הזהב
שתיהן מוכשרות ביותר בטופ של הטופ אחת עשתה 0 טעויות השנייה טעות 1

תחשבי שבגלל ששתיהן כל כך מוכשרות מלכתחילה יהיה להן ציון גבוה בטירוף אז איך יוצא שדווקא זאת שפישלה (גם אם היא יותר טובה) מנצחת
קודם כל מה שכתבת זה שקר

עכשיו נסביר על מה מדובר
1. תחרות שונה שבה לוקחים את 3 המקצים הכי טובים שלהן
2. מקום 1 אפילו לא השתתפה במקצה של הסרט
3. אחותה השתתפה במקצה של הסרט (וכנראה לה נפל כי היא סיימה שמה מקום 49)
4. היא עשתה את כל ה4 המקצים ולכן המקצה הזה לא היה נחשב אז היא סיימה מקום 3
5. ניקח את מה שאתה אומר שב2018 נפל לה הסרט והיא יצאה מקום 49 אז קצת מפתיע אותי שהפעם על נפילה של הסרט היא לקחה מקום 2 בקטגוריה הבדל של 0.7 נקודות לעומת הבדל של 6.1 נקודות ב2018

6. יכול להיות אני לא מבין מספיק ואני כותב שטויות אבל עד שמישהו שמבין בתחום לא יבוא ויסביר לי למה אני טועה זה נראה לי הרבה יותר הגיוני

התחרות מ2018

2018 Rhythmic Gymnastics World Championships - Wikipedia

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית