הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לינוי אשרם

• פותח/ת השרשור Ronch
  • פורסם בתאריך
אין שום קשר, משהו מכור כאן.
לינוי הייתה אמורה לקבל ציון נמוך יותר ובכך הרוסיה תקח מקום ראשון.
באמת לפי מה שראיתי כאחד שלא מבין, הגיע לדינה לקחת זהב.
יש עוד דברים שקשורים לאירופה לבין לינוי, אמרות כאלה ואחרות אבל לא רלוונטי לכאן.

היא באה מהעולם הזה, לא זכור לי מה בדיוק אבל באה מהעולם הזה.
היא מכירה בנות שהיו בנבחרת בולגריה בעבר וגם בהווה.
לא רק הרוסים אומרים שמשהו כאן לא בסדר, לפחות לא בחדשות.
כן, יודע מה אמרתי. אני ציינתי משהו שנאמר(לא אציין איפה ומה)

מה זה "באה מהעולם הזה", הייתה בחוג חודשיים כשהייתה בת 12? נשמע מוזר שתביא את בת הזוג שלך כאסמכתא לטענה, ואתה "לא זוכר בדיוק מה", אם היא הייתה משהו רציני בתחום אני מניח שהיית יודע על מדובר כי היא בת הזוג שלך. כתבת שהיא חברת של אחת הבנות מהקבוצות, מי אם אפשר לשאול?

מה זה משנה ? אתה מבין שאתה בורר פה דעות כדיי להצדיק טענה?
כי לדעתי, לא מגיע ללינוי לקבל זהב.
זאת הטענה שלי כל מה שכתבתי ודעתי. אתם לא חייבים לקבל את זה כמו שאני נגד ה"ניצחון" של לינוי
מה זה "באה מהעולם הזה", הייתה בחוג חודשיים כשהייתה בת 12? נשמע מוזר שתביא את בת הזוג שלך כאסמכתא לטענה, ואתה "לא זוכר בדיוק מה", אם היא הייתה משהו רציני בתחום אני מניח שהיית יודע על מדובר כי היא בת הזוג שלך. כתבת שהיא חברת של אחת הבנות מהקבוצות, מי אם אפשר לשאול?
דווקא לא, היא הייתה כמה שנים. זה לא היה כ"כ רציני כי היא הפסיקה אחרי כמה שנים, בגלל זה אני לא זוכר מה בדיוק(גם אם היא אמרה לפני לפני כמה שנים אבל לא זכור לי)
אחת מהקבוצות שמדורגות בחמישייה הראשונה.

אחלה וגם אנחנו ,ואנחנו מנסים להסביר לך למה טענתך לא נכונה
אין כזה דבר לא נכון או נכון.
לדעתם של הרבה אנשים - הזהב של לינוי מוצדק
ולדעתם של גם הרבה אנשים מנגד - הזהב מגיע לדינה.

בונא רק אם היה גוף אולמפי כזה שמחליט למי מגיע לקבל מדליית זהב זה היה פותר לנו את כול הבעיה.

אני רק חושב שהרבה מעלה שלוקחים את הצד של לינוי אין להם את הידע לקחת צד והם עדיין לוקחים (מעניין למה)
(אני לא לוקח שום צד רק אומר שזה זה מוזר מהצד) (והקטע שדבר כזה בכלל יכול לקרות עוד יותר מטומטם)

כי לדעתי, לא מגיע ללינוי לקבל זהב.
זאת הטענה שלי כל מה שכתבתי ודעתי. אתם לא חייבים לקבל את זה כמו שאני נגד ה"ניצחון" של לינוי

דווקא לא, היא הייתה כמה שנים. זה לא היה כ"כ רציני כי היא הפסיקה אחרי כמה שנים, בגלל זה אני לא זוכר מה בדיוק(גם אם היא אמרה לפני לפני כמה שנים אבל לא זכור לי)
אחת מהקבוצות שמדורגות בחמישייה הראשונה.

אני אגיד לך את האמת, גלאי הבולשיט שלי מהבהב באור אדום. בת הזוג שלך מכירה מישהי מהנבחרת מאחת הקבוצות, ואז שינית את זה למכירה כמה בנות מאחת הקבוצות המובילות בבולגריה. ואז ציינת שחברה שלך בכלל לא משהו רציני בתחום (שאתה כמובן לא זוכר בכלל איך היא קשורה לספורט).
יש מצב שאתה דובר אמת. הרבה יותר סביר שהכול חרטוטים.

נעזוב את זה, מותר לך כמובן לחשוב שהתרגיל של דינה היה יותר טוב, סך הכול מדובר על אומנות סובייקטיבית לגמרי לאלה מאתנו שלא מבינים בחוקי ונדבכי הספורט. מה שקומם בתגובה שלך זה שהתנסחת בעובדות נחרצות. "לא הגיע ללינוי את הזהב בשום אופן..", ולא התבססת על כלום.

אני אגיד לך את האמת, גלאי הבולשיט שלי מהבהב באור אדום. בת הזוג שלך מכירה מישהי מהנבחרת מאחת הקבוצות, ואז שינית את זה למכירה כמה בנות מאחת הקבוצות המובילות בבולגריה. ואז ציינת שחברה שלך בכלל לא משהו רציני בתחום (שאתה כמובן לא זוכר בכלל איך היא קשורה לספורט).
יש מצב שאתה דובר אמת. הרבה יותר סביר שהכול חרטוטים.

נעזוב את זה, מותר לך כמובן לחשוב שהתרגיל של דינה היה יותר טוב, סך הכול מדובר על אומנות סובייקטיבית לגמרי לאלה מאתנו שלא מבינים בחוקי ונדבכי הספורט. מה שקומם בתגובה שלך זה שהתנסחת בעובדות נחרצות. "לא הגיע ללינוי את הזהב בשום אופן..", ולא התבססת על כלום.
אז כן, רשמתי נבחרת בולגריה ושכחתי שרשמתי את זה. מי ישמע? אני עשיתי דברים באותו רגע ושכחתי שרשמתי. אז כן, רשמתי שהיא מכירה בנות שהיו בעבר וגם בנות שנמצאות כרגע בקבוצה.
אתה צריך לדייק בדברים שלך.
אתה או מישהו שאל אותי אם היא באה מהעולם הזה - עניתי שכן. לא אמרתי שהיא משהו רציני כי היא התחילה שהיא הייתה קטינה, הייתה בעולם הזה כמה שנים והפסיקה עם זה. לא הבנתי מה הבעיה כאן.
אגב, רשמתי שלפי מה שצפיתי התרגיל של לינוי היה משמעותית פחות טוב מאשר התרגיל של הרוסיה.
תשדל לדייק בדברים שאתה רושם.
משהו אחרון שכחתי לציין - אין לי סיבה לרשום שטויות.

אז כן, רשמתי נבחרת בולגריה ושכחתי שרשמתי את זה. מי ישמע? אני עשיתי דברים באותו רגע ושכחתי שרשמתי. אז כן, רשמתי שהיא מכירה בנות שהיו בעבר וגם בנות שנמצאות כרגע בקבוצה.
אתה צריך לדייק בדברים שלך.
אתה או מישהו שאל אותי אם היא באה מהעולם הזה - עניתי שכן. לא אמרתי שהיא משהו רציני כי היא התחילה שהיא הייתה קטינה, הייתה בעולם הזה כמה שנים והפסיקה עם זה. לא הבנתי מה הבעיה כאן.
אגב, רשמתי שלפי מה שצפיתי התרגיל של לינוי היה משמעותית פחות טוב מאשר התרגיל של הרוסיה.
תשדל לדייק בדברים שאתה רושם.
משהו אחרון שכחתי לציין - אין לי סיבה לרשום שטויות.
לבחור יש גלאי בולשיט אבוד לך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית