הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קינואה/אורז

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
מישהו יכול להסביר מה הקטע שכל הבודי-בילדרים המובילים בארץ ובעולם בכלל מעלים תפריטים שלהם ברשת ..
הפחמימה שלהם תמיד זה אורז !
למה אף אחד לא אוכל קינואה ???

• פותח/ת השרשור
זה כבר מתחיל להשמע הגיוני... אבל גם פסטה אפשר להעמיס וגם לחם באותו מידה..
למה הם נעולים על אורז

בכוח מנסה להשמע חכם וליצור ויכוח ?
אז זה פשוט לא נכון. אם תאכל הרבה מוצרי קמח (לחם פסטה וכו') תהיה לך נפיחות בבטן וזה יקשה עליך לאכול.

קינואה יותר יקרה מאורז. אורז יותר דחוס קלורית למאה גרם ולא מכביד כמו שאמרו לעומת פסטה, לחם ותפוח אדמה/בטטה. עיין ערך הורטיקל דיאט. אנחנו לא מדברים על אנשים רגילים שרוצים יותר סיבים תזונתיים בשביל תחושת שובע ולאכול פחות אלא על כאלה ששואפים לעלות במשקל.

נערך לאחרונה:
אורז לא עושה נפיחות בבטן אז אפשר לאכול הרבה ממנו לאורך היום.
לא נשמע לי הגיוני שזה עושה נפיחות בבטן, מדי פעם במסה הייתי אוכל 600 גרם קינואה בלי נפיחות או משהו מוזר..
כי אורז טעים יותר
דווקא לבשל קינואה עם אבקת מרק עוף יוצא טעים

לא נשמע לי הגיוני שזה עושה נפיחות בבטן, מדי פעם במסה הייתי אוכל 600 גרם קינואה בלי נפיחות או משהו מוזר..

דווקא לבשל קינואה עם אבקת מרק עוף יוצא טעים
זה שמשהו מדי פעם מרגיש לך אחלה זה בסדר. אבל זה משהו שלא מחזיק לאורך זמן לרוב האנשים. כל עוד זה עובד לך אין שום בעיה. אבל סיכוי סביר שיגיע היום שבו זה כבר לא יעבוד לך ככה. חוויתי שלל דוגמאות לזה כשהייתי בצבא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית