הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
תסגרו קודם את נתבג
תאכפו מסכות
תאכפו את התו הירוק
אם מה שרשמת פה אני מסכים איתך במיליון אחוז.
זה מכעיס שברגע שהתחלואה טיפה צונחת מתחילים לזרוק, ואז אחרי חודשיים רצים לסגר.

הכל טוב ויפה
עד שמתחילה ה״מיני כפיה״
עם ״מיני״ הטבות לכאורה למתחסנים

אתה סבבה עם זה?
אבל פה ממש לא.
זה ממש לא כפייה לאסור על בן אדם לא מחוסן להיכנס לקניון מלא באנשים (בן אדם לא מחוסן מדבק פי 5) זה דאגה לבריאות הציבור.
אף אחד לא מצמיד לו אקדח לראש ומכריח אותו להתחסן. אבל אין שום סיבה לתת לו לסכן אחרים. אם הוא רוצה לסכן את עצמו שילך על זה
אבל שישאר בבית (או מקומות שאי אפשר להטיל הגבלות כמו משטרה,בתי משפט,טיפול חירום בבית חולים וכול זה) ולא יסכן אותי.

אבל פה ממש לא.
זה ממש לא כפייה לאסור על בן אדם לא מחוסן להיכנס לקניון מלא באנשים (בן אדם לא מחוסן מדבק פי 5) זה דאגה לבריאות הציבור.
אף אחד לא מצמיד לו אקדח לראש ומכריח אותו להתחסן. אבל אין שום סיבה לתת לו לסכן אחרים. אם הוא רוצה לסכן את עצמו שילך על זה
אבל שישאר בבית (או מקומות שאי אפשר להטיל הגבלות כמו משטרה,בתי משפט,טיפול חירום בבית חולים וכול זה) ולא יסכן אותי.
אח יש פתרון אחד שיכול להציל מעט את המצב
מ ס כ ה
גם לזקן גם לזקנה וגם לצעירים
אם כל אחד ישמור על עצמו,אפשר להתנהל בבטחה
אבל בארץ שלנו כמו בארץ שלנו

אח יש פתרון אחד שיכול להציל מעט את המצב
מ ס כ ה
גם לזקן גם לזקנה וגם לצעירים
אם כל אחד ישמור על עצמו,אפשר להתנהל בבטחה
אבל בארץ שלנו כמו בארץ שלנו
אני כול כך מסכים איתך בזה אח יקר.
אנשים לא שומרים על ההנחיות, חוזרים מחו"ל ולא נכנסים לבידוד.
ולממשלה לא אכפת היא אפילו לא אוכפת תו ירוק,בידוד,מסכה (כמובן עד שמגיעים שבועיים לפני סגר ואז כול הרחובות מלאים שוטרים)
ואז בועטים את כולנו לסגר נוסף.

אבל פה ממש לא.
אה כי בבית משפט, טיפול חירום ובתי חולים אי אפשר להידבק?
מה גם נתחיל לאסור אולי לאנשים ללכת לסופר לקנות מצרכים כי הם לא מחוסנים.

אה כי בבית משפט, טיפול חירום ובתי חולים אי אפשר להידבק?
אפשר אבל זה משהו בסיסי, שאתה לא יכול למנוע מאדם.
אם מישהו מקבל התקף לב, אתה לא תכניס אותו לבית חולים לניתוח כי הוא לא מחוסן?
אין ממש ברירה לצערי במקומות כאלה להכניס לא מחוסנים.

מה גם נתחיל לאסור אולי לאנשים ללכת לסופר לקנות מצרכים כי הם לא מחוסנים.
מבחינתי כן שיזמין מהרשת, מי שרוצה להתנהג כמו אידיוט שיתנהג כמו אידיוט בבית שלו. ולא יסכן אחרים.
להיכנס לסופר בידיעה שאתה מדבק פי 5 ולסכן אנשים אחרים. זה כמו לנסוע בכביש מהיר שאתה שיכור.

• פותח/ת השרשור
לאסור אולי לאנשים ללכת לסופר לקנות מצרכים כי הם לא מחוסנים.
בתחילת הקורונה לפני הסגרים היה הולך חזק המשלוחי אונליין אבל הדלק יותר מדי יקר עכשיו
אבל כן יש פה בעיה והממשלה החדשה צועקת מגפת הדלתא בכל מקום ומאידך שקד בפליטת פה הזויה היום שזה מגפה ואנשים מתים תתמודדו, היא התנצלה על מה שאמרה המזל שלה זה שהיא יפה ושהציבור שוכח מהר

אפשר אבל זה משהו בסיסי, שאתה לא יכול למנוע מאדם.
אם מישהו מקבל התקף לב, אתה לא תכניס אותו לבית חולים לניתוח כי הוא לא מחוסן?
אין ממש ברירה לצערי במקומות כאלה להכניס לא מחוסנים.

מבחינתי כן שיזמין מהרשת, מי שרוצה להתנהג כמו אידיוט שיתנהג כמו אידיוט בבית שלו. ולא יסכן אחרים.
להיכנס לסופר בידיעה שאתה מדבק פי 5 ולסכן אנשים אחרים. זה כמו לנסוע בכביש מהיר שאתה שיכור.

אז דעתי שונה משלך, אבל אני אמנע מלהיכנס לוויכוחים בפורום ככה שזה לא משנה, הזמן יעשה את שלו ונראה מה יהיה.

• פותח/ת השרשור
ולממשלה לא אכפת
זה ממשלה בלי מנדט מהציבור, לממשלה לכאורה אכפת אבל הציבור כבר עייף משקרים והבטחות ובסוף גם מעלים מיסים..
הממשלה מתנהלת כאילו היא הולכת ליפול כל רגע ובהתחשב בעומדים בראשה אני לא אתפלא אם זה יקרה, בכנות אני מופתע שהיא עדיין לא נפלה, אבל הציבור רדום מדי אחרי יותר מדי מערכות בחירות

הייתי בקרבת עשרות חולי קרונה מאומתים בחו"ל ולצערי אין לי עדיין נוגדנים, אשמח להידבק ברצון אם רק אצליח (די מוזר לנגיף כל כך מדבק).
אם היית רואה מספיק אנשים אנשים שהיו בריאים ואחרי שהחלימו מקורונה יש להם תופעות לוואי חזקות גם שנה אחרי אולי היית פחות רוצה להידבק.
וזה שהיית בקרבת חולי קורונה לא אומר שתידבק, זה לא שהנגיף מטייל לו חופשי באוויר.
מי שלא רוצה את ההגנה של החיסון, שלא יתחסן.
אני די מסכים עם זה, קצת מוגזם מה שהולך כאן עם הדחיפת חיסונים.
אני מעדיף להיות פסיבי
תשמע אני מקווה שאתה מבין שכאן חייבים לתייג את @Dark Soul Omega שיטפל בך 🙄👉👌😈

תאמין לי, אתה לא רוצה להידבק.
ברור שלא, אבל אם זה יוריד את הלחץ של החיסון ממני, זה שווה.
וזה שהיית בקרבת חולי קורונה לא אומר שתידבק, זה לא שהנגיף מטייל לו חופשי
באמת? היה נשמע לי שיש ווירוס באוויר נורא מדבק, ורק מסיכות וחיסונים יגנו עלינו. לא בריאות, כושר או כל מה שפעם (2019) חשבנו שעוזר נגד מחלות.
תשמע אני מקווה שאתה מבין שכאן חייבים לתייג את @Dark Soul Omega שיטפל בך 🙄
הבאתי את זה על עצמי 😵

הכל טוב ויפה
עד שמתחילה ה״מיני כפיה״
עם ״מיני״ הטבות לכאורה למתחסנים

אתה סבבה עם זה?
שמע זה לא לגיטימי שזה מבוצע ברמה המדינית כהוראה חד משמעית אבל אם עסק מסויים היה יוזם דבר כזה בעצמו זכותו המלאה בעיני
וזה שאין לעסק אופציה לא ללכת לפי התו הירוק וכל זה זה חרא אבל אני מצפה להכי נמוך שיש מהמדינה בגדול

נב ברגעים אלו אני בבידוד כי לא ביצעתי 2 חיסונים, הייתי אומר שלגיטימי אבל אם זאת שבגללה אני בבידוד הייתה בבידוד ולא הייתה יוצאת מבידוד לאחר בדיקה+מחוסנת אז לא הייתי בבידוד..
מובן(?)

שמע זה לא לגיטימי שזה מבוצע ברמה המדינית כהוראה חד משמעית אבל אם עסק מסויים היה יוזם דבר כזה בעצמו זכותו המלאה בעיני
וזה שאין לעסק אופציה לא ללכת לפי התו הירוק וכל זה זה חרא אבל אני מצפה להכי נמוך שיש מהמדינה בגדול

נב ברגעים אלו אני בבידוד כי לא ביצעתי 2 חיסונים, הייתי אומר שלגיטימי אבל אם זאת שבגללה אני בבידוד הייתה בבידוד ולא הייתה יוצאת מבידוד לאחר בדיקה+מחוסנת אז לא הייתי בבידוד..
מובן(?)
שתי החיסונים הראשונים,היו בוא נאמר נסבלים ובאו בקלות למדינה.
בחיסון השלישי אנשים כבר הפסיקו להאמין
לכן קשה להם ״להביא״ אנשים להתחסן
והנתון הלא מעודד,שגם עם חיסון שלישי,יש נדבקים.
אני די מסכים עם זה, קצת מוגזם מה שהולך כאן עם הדחיפת חיסונים.
חשבתי שרק אני שם לב לזה
״בואו להתחסן וקבלו כרטיס להופעה חינם״
זה חוקי,באמת אני שואל?

זה לא.
מספר האנשים שנפגעו מהחיסון הוא אפילו לא פרומיל ממספר האנשים (גם הצעירים והבריאים שביניהם) שנפגעו מהקורונה באופן ברור. זה לא מסכן חיים עבור 99.9 אחוז מהאנשים שאין להם מחלות רקע והם צעירים אבל זה כן פוגע באיכות החיים למשך תקופה ארוכה.
אני כן מסכים שהתנהלות הממשלה היא פשוט ביזיון בלתי נתפס וזה פשע שמגלגלים שוב את הכדור לידיים של האזרחים אחרי היענות מדהימה במבצע החיסונים הראשון שכבר ניצח דה פקטו את הנגיף. לא בגלל סרבני החיסונים אנחנו במצב הזה אחרי שהיינו על 0 חולים ליום, מנותקים מהמציאות עד כמה שיהיו.

אני כן מסכים שהתנהלות הממשלה היא פשוט ביזיון בלתי נתפס וזה פשע שמגלגלים שוב את הכדור לידיים של האזרחים אחרי היענות מדהימה במבצע החיסונים הראשון שכבר ניצח דה פקטו את הנגיף. לא בגלל סרבני החיסונים אנחנו במצב הזה אחרי שהיינו על 0 חולים ליום, מנותקים מהמציאות עד כמה שיהיו.
מדויק!

Screenshot_20210811-102427.jpg

תקשיב, כאחד שחלה בדבר הזה עדיף לעשות חיסון וזהו.
אתה לא יודע איך אתה תקבל את המחלה ואם בכלל אתה תקבל את המחלה קשה זה סבל, לא משהו קל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית