הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
המחלה דוגרת 21 יום אצל האדם ללא יכולת לזיהוי בטרם עוברת הלאה
בידוד ביתי זה 10 ימים,
סגר יעזור עד לנכנס הבא מנתבג ויפגע קשה בכלכלה
החיסון לא רלוונטי אחרי 4-5 חודשים לכן רוצים חיסון 3, מה שמשאיר לנו חצי מדינה לא מחוסנת, יש אירועי ענק כל יום בחוצות היוצר ועולם כמנהגו נוהג עד להפחדות/סגר/מגבלות הבאות בהתאם להלך הרוח של הפוליטיקאים שם בחלונות הגבוהים
עוצמת המגפה היא נטו לפי הנתונים שמפורסמים לנו בתקשורת, אין לנו שום דרך אחרת לדעת מה קורה איתה

אז מה כן עושים מפחידים את כולם ודוחפים לכל מי שיש לו כתף חיסון גם אם הוא בן 3.. למה? כי ביבי עשה הון פוליטי ומכר את המדינה לפייזר, החיסונים לא בחינם כל אזרח משלם עליהם הון עתק בנוסף לעליית מיסים ושאר הפתעות בנוסף לעליית מחירי המדד לצרכן, החיסונים לא יעילים כנגד דלתא לפי הפרסומים אבל משום מה עדיין דוחפים אותם לכולם
משהו פה מסריח
המחלה לא דוגרת 21 יום לפי זה שהחליטו ש10 יום בידוד מספיק לזהות את המחלה .
ואני אומר עוד פעם לחיות מסגר לסגר זה יותר גרוע מלחיות מחיסון לחיסון .
צריך ללמוד את המחלה ואת הדרכים לחיות איתה , יש דברים שלא יכולים להמשיך להתקיים שזה אירועים / מסיבות / כל מקום שבאים במגע ישיר עם מספר רב של אנשים ואין אפשרות לשים מסיכה .
צריך לדאוג כמה שיותר על מסיכות , ותרבות חיים אחרת מבחינת אם אני מדבר עם הבנאדם 15 דק' והוא מדבר רגיל אז כנראה הוא ללא קורונה ואפשר להוריד את המסיכה . לשמור על מרחקים .

אני ממש נגד סגרים לדעתי אפילו היה צריך לעשות איזשהו פארק בכמה איזורים שלשם נכנסים רק חולי קורונה , שאם מישהו חולה קורונה שיהיו גם לאיפה לצאת להתאוורר .

ובכלל צריך יותר להנגיש מקומות פתוחים שיהיו נוחים אם יותר צל , בחום בארץ כל המקומות הפתוחים כמעט לא רלוונטים , ובקורונה זה בעיה להיות רק במקומות סגורים .

4509D308-D66A-42F8-AA18-F88835A530F2.png

אתה אופטימי שנגמרו להם התירוצים
''הצ'אקרה שלי לא נותנת לי לקבל את החיסון,צריך לחכות ליום שישי בשישי לספטמבר כדיי שאני אוכל לתקשר עם רוחות של העולם שמעבר שיגידו לי אם כן או לא ''

ראיתי היום בפייסבוק מישהו שכותב ואני מצטט ״אין מה להאמין לזה גם ככה הfda הבעלים של פייזר לכן זה ניגוד עניינים. כולם שקרנים, רמאים ועושים עלינו קופה״

😳/🤦‍♂️

זאצ הייתה הטענה הראשית שלהם בכל דיון. יודע על עשרות אנשים איתם שוחחתי שחששו רק בגלל זה.
זה לא משנה זה תמיד היה תירוץ להרבה אנשים הרי הסבירו בתקשורת אלף פעם למה זה היה ככה

ומה תגידו על זה,שהמשנה לשר האוצר אמר
שינתנו מענקים רק למי שיתחסן?

אתה אופטימי שנגמרו להם התירוצים
נתקלתי ביותר מבן אדם רק היום וביניהם חלק מקרובים שהחיסון השלישי לא בא להם בטוב בלשון המעטה
הם עשו אותו ומתחרטים, את ה2 הראשונים עברו בקלות יחסית וה3 לא בא להם בטוב בכלל מבחינת סיידס, הרגשה כללית וכיוצא בזה ומודה, כאב לי לראות שאנשים סובלים
ומה תגידו על זה,שהמשנה לשר האוצר אמר
שינתנו מענקים רק למי שיתחסן?
--אם צריך לתת לך כסף כדי שתכניס חומר לגוף כדאי שתרים גבה
-אגב החיסון של המכון הביולוגי הישראלי לא מצריך מנה 3 ומעניק הגנה איכותית גם מפני וריאנטים על פי הפרסומים השונים.. פשוט אנחנו תקועים עם הסכם של פייזר והיה להם יתרון של ייצור המוני אז הם כבשו את השוק והחתימו את כולם על הסכמים

זהו ה-FDA אישר באופן סופי את החיסון של פייזר
הFDA אישר EDTA במזון בארה"ב, עד כדי כך שקשה למצוא מזון בלי זה.
השאלה, למה לא ראינו את החומר הזה בארץ? האם הFDA אישר משהו שרבים חוששים לבטיחות שלו?

כמה מעניין את הFDA הקוסמטיקה והחומרים שבה? אל תגיד לי שלא יכול להיות מוצרים מאוד מסוכנים ואפילו מסרטנים בקוסמטיקה.

הפואנטה שלי, אנשים שרוצים לקחת אחריות על הבריאות שלהם, מעולם לא סמכו על הFDA בעניים עצומות.
כשהם מאשרים משהו, זה נחמד, אבל ממש לא מספיק להבטיח בטיחות של מוצר.

קניתי פעם מאיזה אתר edta כי חשבתי שמדובר בתוסף של סידן, מקווה שאתה מבין מאיפה הטעות הבאת נבעה
מה השימוש של הedta הזה והאם הוא רלוונטי? הבנתי שזה עושה סוג של סילוק מתכות מהגוף אבל עדיין לא ירדתי לעומק של זה, האם יש לך השגות בנושא?
אם צריך אצלם את המוצר
מפה לשם יש לי 3 edta סגורים ועוד אחד פתוח, יש מה לעשות עם זה?
השאלה, למה לא ראינו את החומר הזה בארץ? האם הFDA אישר משהו שרבים חוששים לבטיחות שלו?

כמה מעניין את הFDA הקוסמטיקה והחומרים שבה? אל תגיד לי שלא יכול להיות מוצרים מאוד מסוכנים ואפילו מסרטנים בקוסמטיקה.

הפואנטה שלי, אנשים שרוצים לקחת אחריות על הבריאות שלהם, מעולם לא סמכו על הFDA בעניים עצומות.
הבעיה עם מערכות של תקינה בקרה ואיכות שהם בסופו של דבר גוף כלכלי, ושיש כסף אף אחד לא חף מאינטרסים
דוגמא קלאסית לזה מפה בארץ שלנו זה מה שקורה בתחום של הכשרות שלעתים מצוי שהכשרות נקנית בכסף ופעמים רבות שאין משגיח וכו וכו ועסק לא עומד בתשלומים של הכשרות למרות שהם לא מספקים את הסחורה(מי שאמור להעניק את הכשרות) ואז סוגרים לו את הבסטה והיו מקרים מאז ומעולם..
כמובן שזה יותר מורכב מזה ויש שם גם אנשים צדיקים חפים מאינטרסים שבאמת מעניין אותם הכשרות.. אבל כגוף יש שם בעיה רצינית..

אותו דבר בתחום של הפארמה מאשרים פרויקטים של חברות גדולות ושמים מקלות בגלגלים לחברות קטנות, תקרא לזה קשרים, תקרא לזה קשרי הון שלטון, שתדלנות, פוליטיקה קטנה, תקרא לזה חסמי כניסה אבל אל תיתמם ותחשוב שהכל שם כשר כי הם לצורך הדוגמא עונים לשם המפוצץ 'ארגון הבריאות העולמי', תמיד תטיל ספק מסוים, כי בסופו של דבר, גופים גדולים הם מכונה כלכלית, וכאשר אתה מכונה כלכלית אז מי שיש לו יותר כסף מקבל תעדוף, למה זה ככה? כי ככה העולם עובד!
אמרו את זה קודם לפניי
בעל המאה הוא בעל הדעה

כסתח:
אין ברשום לעיל טענה כנגד גופי תקינה ובקרה לרבות גופי הכשרות למינהם וכן הfda, ט. ל. ח, הנכתב להמחשה בלבד וניתן לייחס אותו לציטוט מקור אנונימי ותו לא

הסיבה שכתבתי את הדברים מאחר ובכל דיון חיסונים המתנגדים כתבו שזה לא אושר על ידי הFDA ואילו זה היה מאושר הם היו מתחסנים, לכן כתבתי שעכשיו נסגרה להם הטענה העיקרית.

קניתי פעם מאיזה אתר edta כי חשבתי שמדובר בתוסף של סידן, מקווה שאתה מבין מאיפה הטעות הבאת נבעה
מה השימוש של הedta הזה והאם הוא רלוונטי? הבנתי שזה עושה סוג של סילוק מתכות מהגוף אבל עדיין לא ירדתי לעומק של זה, האם יש לך השגות בנושא?
אם צריך אצלם את המוצר
הוא נקשר למינרלים, אני לא רואה בו צורך.
מצטער על הטעות שלך.
אם צריך אצלם את המוצר

הבעיה עם מערכות של תקינה בקרה ואיכות שהם בסופו של דבר גוף כלכלי, ושיש כסף אף אחד לא חף מאינטרסים
דוגמא קלאסית לזה מפה בארץ שלנו זה מה שקורה בתחום של הכשרות שלעתים מצוי שהכשרות נקנית בכסף ופעמים רבות שאין משגיח וכו וכו ועסק לא עומד בתשלומים של הכשרות למרות שהם לא מספקים את הסחורה(מי שאמור להעניק את הכשרות) ואז סוגרים לו את הבסטה והיו מקרים מאז ומעולם..
כמובן שזה יותר מורכב מזה ויש שם גם אנשים צדיקים חפים מאינטרסים שבאמת מעניין אותם הכשרות.. אבל כגוף יש שם בעיה רצינית..

אותו דבר בתחום של הפארמה מאשרים פרויקטים של חברות גדולות ושמים מקלות בגלגלים לחברות קטנות, תקרא לזה קשרים, תקרא לזה קשרי הון שלטון, שתדלנות, פוליטיקה קטנה, תקרא לזה חסמי כניסה אבל אל תיתמם ותחשוב שהכל שם כשר כי הם לצורך הדוגמא עונים לשם המפוצץ 'ארגון הבריאות העולמי', תמיד תטיל ספק מסוים, כי בסופו של דבר, גופים גדולים הם מכונה כלכלית, וכאשר אתה מכונה כלכלית אז מי שיש לו יותר כסף מקבל תעדוף, למה זה ככה? כי ככה העולם עובד!
אמרו את זה קודם לפניי
בעל המאה הוא בעל הדעה

כסתח:
אין ברשום לעיל טענה כנגד גופי תקינה ובקרה לרבות גופי הכשרות למינהם וכן הfda, ט. ל. ח, הנכתב להמחשה בלבד וניתן לייחס אותו לציטוט מקור אנונימי ותו לא
מסכים איתך.
הסיבה שכתבתי את הדברים מאחר ובכל דיון חיסונים המתנגדים כתבו שזה לא אושר על ידי הFDA ואילו זה היה מאושר הם היו מתחסנים, לכן כתבתי שעכשיו נסגרה להם הטענה העיקרית.
אולי באמת נראה הרבה מתחסנים חדשים, הלוואי.

החל מה1 לאוקטובר, יבוטל התו ירוק לכל מי שעברו חמישה חודשים מאז קבלת החיסון השני.
אחלה תרגיל
זה היה צפוי.
רגע לא הבנתי, מתחילת החיסונים אמרו שהתו הירוק הוא רק לחצי שנה אז לא ממש הבנתי על מה אתם מתלהמים ומה ה"תרגיל"? על החודש הזה שעכשיו מאוקטובר זה רק 5 חודשים ולא חצי שנה?

מה הבעיה לזייף אותו? גם ככה כל בעלי העסקים שמים על זה זין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית