המחלה לא דוגרת 21 יום לפי זה שהחליטו ש10 יום בידוד מספיק לזהות את המחלה .המחלה דוגרת 21 יום אצל האדם ללא יכולת לזיהוי בטרם עוברת הלאה
בידוד ביתי זה 10 ימים,
סגר יעזור עד לנכנס הבא מנתבג ויפגע קשה בכלכלה
החיסון לא רלוונטי אחרי 4-5 חודשים לכן רוצים חיסון 3, מה שמשאיר לנו חצי מדינה לא מחוסנת, יש אירועי ענק כל יום בחוצות היוצר ועולם כמנהגו נוהג עד להפחדות/סגר/מגבלות הבאות בהתאם להלך הרוח של הפוליטיקאים שם בחלונות הגבוהים
עוצמת המגפה היא נטו לפי הנתונים שמפורסמים לנו בתקשורת, אין לנו שום דרך אחרת לדעת מה קורה איתה
אז מה כן עושים מפחידים את כולם ודוחפים לכל מי שיש לו כתף חיסון גם אם הוא בן 3.. למה? כי ביבי עשה הון פוליטי ומכר את המדינה לפייזר, החיסונים לא בחינם כל אזרח משלם עליהם הון עתק בנוסף לעליית מיסים ושאר הפתעות בנוסף לעליית מחירי המדד לצרכן, החיסונים לא יעילים כנגד דלתא לפי הפרסומים אבל משום מה עדיין דוחפים אותם לכולם
משהו פה מסריח
ואני אומר עוד פעם לחיות מסגר לסגר זה יותר גרוע מלחיות מחיסון לחיסון .
צריך ללמוד את המחלה ואת הדרכים לחיות איתה , יש דברים שלא יכולים להמשיך להתקיים שזה אירועים / מסיבות / כל מקום שבאים במגע ישיר עם מספר רב של אנשים ואין אפשרות לשים מסיכה .
צריך לדאוג כמה שיותר על מסיכות , ותרבות חיים אחרת מבחינת אם אני מדבר עם הבנאדם 15 דק' והוא מדבר רגיל אז כנראה הוא ללא קורונה ואפשר להוריד את המסיכה . לשמור על מרחקים .
אני ממש נגד סגרים לדעתי אפילו היה צריך לעשות איזשהו פארק בכמה איזורים שלשם נכנסים רק חולי קורונה , שאם מישהו חולה קורונה שיהיו גם לאיפה לצאת להתאוורר .
ובכלל צריך יותר להנגיש מקומות פתוחים שיהיו נוחים אם יותר צל , בחום בארץ כל המקומות הפתוחים כמעט לא רלוונטים , ובקורונה זה בעיה להיות רק במקומות סגורים .