הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
כן, כי אתה קורא לעצמך "לא מתנגד חיסונים" ובעצמך לא התחסנת. אז למה היה חשוב לך להגיד שאתה לא מתנגד חיסונים?

בכל אופן חצי שנה אחורה דיברת פה בצורה אחרת לגמרי על החיסונים, כל הכבוד על כמעט התפקחות
מתנגד חיסונים זה מי שמתנגד שבכלל יחוסנו. אני בעד חיסונים, לא בשבילי.

לא שיניתי את דעתי, פשוט בזמנו דיברתי מדוע איני מתחסן, היום אני לא נכנס לזה.

מתנגד חיסונים זה מי שמתנגד שבכלל יחוסנו. אני בעד חיסונים, לא בשבילי.

לא שיניתי את דעתי, פשוט בזמנו דיברתי מדוע איני מתחסן, היום אני לא נכנס לזה.
אתה כן מתנגד חיסונים, אין בעיה שאתה בעד שאחרים יתחסנו אבל אתה לא רוצה להתחסן. זה עדיין נחשב מתנגד חיסונים

אתה כן מתנגד חיסונים, אין בעיה שאתה בעד שאחרים יתחסנו אבל אתה לא רוצה להתחסן. זה עדיין נחשב מתנגד חיסונים
זה לא באמת משנה
הוא חושב שאם הוא מרים 200 קילו סקוואט ושותה מיץ גזר אז הוא מוגן או משהו בסגנון לדעתי, והוא יטען עכשיו אלף פעם שהוא מאוד רוצה שכולנו נתחסן, אבל הוא בחר שלא כי אין לו צורך בזה, הרי החיסון מסכן אותו הרבה יותר מהמחלה עצמה.

על אותו משקל, אני יכול להגיד שאני בעד שמירה על חוקי התנועה ונסיעה במהירות המותרת, אבל זה לא בשבילי. אני בעד שכולם ישמרו על החוק, אבל לא אני.
זה רמה חדשה של אגואיזם, או פשוט טמטום, לא יודע

בשביל מה זה טוב חברים? להעביר ביקורת איש על חברו.

כל אחד עושה כטוב בעיניו וזהו.

יהיו עוד מלא זריקות דחף בהמשך,מה נריב כל פעם מחדש?

אין לי בעיה, אז אני מתנגד חיסונים.
לא מבין למה הטרמינולוגיה הזאת חשובה.
זה לא באמת משנה
הוא חושב שאם הוא מרים 200 קילו סקוואט ושותה מיץ גזר אז הוא מוגן או משהו בסגנון לדעתי, והוא יטען עכשיו אלף פעם שהוא מאוד רוצה שכולנו נתחסן, אבל הוא בחר שלא כי אין לו צורך בזה, הרי החיסון מסכן אותו הרבה יותר מהמחלה עצמה.

על אותו משקל, אני יכול להגיד שאני בעד שמירה על חוקי התנועה ונסיעה במהירות המותרת, אבל זה לא בשבילי. אני בעד שכולם ישמרו על החוק, אבל לא אני.
זה רמה חדשה של אגואיזם, או פשוט טמטום, לא יודע
סוג החדש של אגואיזם וטמטום, הוא לקבוע סיבות להחלטות שלי בלי לקיים איתי שיחה קודם.
ולא לקבל דעה שלא תואמת לשלך.

זאת לא הפעם הראשונה שהשליטה שלך בשפה העברית מוכיחה את עצמה כישלון.

הם בודקים תו ירוק?
האמת, ששמעתי שהרבה מזייפים.
אני מאלו שלא מבלים, לפחות לא במקומות שצריך תו ירוק.

זה לא מרתיע מעל 50% מחייבי בידוד.
כי זה לא החומרה של העונש, זה התדירות שלה.

הטרמינולוגיה לא משנה לך, אבל הייתי חייב לומר?

אני מתנגד להתחסן, אני בעד שכולכם תחסנו. שכל אחד יעשה מה שנראה לו.
אני אפילו בעד שאישתי תתחסן, אני ממליץ לכל אחד לדבר עם הרופא שלו, ללמוד מה שהוא יכול על החיסונים, ולעשות החלטה נבונה בשביל הבריאות שלו, בלי קשר למה שאף פוליטקאי, רב או ראש כת חושב.

אבא שלי התחסן, והוא שאל אותי מה נראה לי, ואמרתי לו שאני שמח שהוא הגיע להחלטה הזאת, ושיהיה לו רק בריאות. לצערי הוא עבר סיבוך בלב בגלל החיסון הראשון, והוא עדיין מתמודד עם זה, אז חיסונים נוספים הוא לא רוצה. קצת מפריע לי שהסיבוך שלו לא נרשם במערכת כתופעת לוואי של החיסון. הרי בודקים אנשים שמתו סתם אם היה להם קורונה, ואולי זה קשור למוות שלהם. אבל לא בודקים אנשים מתים אם היה להם חיסון.

קשה לי להאמין להצהרות שהחיסון בטוח כשאני אישית מכיר 3 אנשים עם בעיות בלב מהחיסון, וסירוב מוחלט מהרפואה לקשר בין השניים. אני מכיר פחות אנשים עם סיבוכים מהקורונה.
אם היו אומרים 2% מהמחוסנים עברו סיבוך בלב מהחיסון, והייתי משוכנע שהם באמת ניסו לרשום הכל ולא לטאטאות מתחת לשטיח את הרוב, היה יותר קל להשוות לאחוז הסובלים או המתים מהקורונה.

אבל בסופו של דבר, שכל אחד יבדוק, זה הגוף שלך והאחריות שלך לדאוג לה. אף אחד לא יפצה אותך אם יגלו שאתה סובל מהחיסון.

בודאות לא מכולם מתעלמים, לראיה זה נחקר על קבוצה גדולה מאוד בישראל ואף הוצגו תוצאות מובהקות ביחס לקבוצת הביקורת. בכתבה אגב נטען גם שהסיכוי לסיבוכים בלב גבוה עוד יותר אצל חולים.
Heart Problem More Common After Covid-19 Than After Vaccination, Study Finds

הטענה אגב שהחיסון בטוח, היא סטטיסטית ומאוד קל להיווכח היום שהיא נכונה. נתונים עולמיים מראים שאומתו עד כה כ-216 מיליון אנשים בעולם וכ-4.5 מיליון מתו מהמחלה. יותר מ-2 מיליארד אנשים חוסנו באופן מלא. אם החיסון היה אפילו עשירית קטלני כמו המחלה, זאת אומרת שאמור להיות בערך אותה כמות מתים כמו המחלה ומאחר שהמחוסנים מרוכזים בפחות מדינות, אז גם היינו מצפים לעלייה משמעותית בתמותה העודפת במדינות האלה. אלה דברים שאי אפשר להסתיר, וזה עוד עם חיסון קטלני פי 10 פחות, בפועל החיסון הרבה הרבה פחות קטלני.

אני מבין את החשש שלך, אירועים קרובים אלינו מקבלים משקל גדול יותר בהבנה שלנו את המציאות, לטובה ולרעה. וזה בהחלט קשה לראות קרוב משפחה סובל. אך עדיין, בהיעדר יותר מידע, להמנע מחיסון זו החלטה שלא עולה בקנה אחד עם הראיות והנתונים שיש היום שהם הרבה יותר מקיפים מהמעט מקרים שנחשפת אליהם, אפילו אם סובלים מהסיבוך בלב.

זאת לא הפעם הראשונה שהשליטה שלך בשפה העברית מוכיחה את עצמה כישלון.
אבל הזכרון לא
קראתי פה מאז המנה הראשונה ועד היום עשרות תגובות שלך בנושא
כמובן שהקצנתי, אבל בגדול הסיבה שלך לא להתחסן הסתכמה בזה שאין לך צורך בזה בגלל אורח החיים שלך ושהחיסון מסוכן לך יותר מהמחלה ע"פ החישובים שעשית

המדינה רוצה לרגל אחרינו
אבל מפעילים וייז, פנגו, מגהצים באשראי, עושים צ'ק אין בכל מקום ומעדכנים כל פלוץ שהם עושים ברשתות החברתיות
הקורונה זה חארטה
וכל החולים שהם מכירים והחולים הקשים בבתי חולים זה סתם שחקנים שהם חלק מהקונספירציה
לא רוצה להכניס משהו לגוף שאני לא יודע מה הוא
מעניין אם הם בודקים רכיבים של כל מוצר מזון שהם מכניסים לגוף או שותים קולה/משקאות אנרגיה/חרא אחר אוכלים ג'אנק

אבל מפעילים וייז, פנגו, מגהצים באשראי, עושים צ'ק אין בכל מקום ומעדכנים כל פלוץ שהם עושים ברשתות החברתיות

וכל החולים שהם מכירים והחולים הקשים בבתי חולים זה סתם שחקנים שהם חלק מהקונספירציה

מעניין אם הם בודקים רכיבים של כל מוצר מזון שהם מכניסים לגוף או שותים קולה/משקאות אנרגיה/חרא אחר אוכלים ג'אנק
תקשיב שמעתי באמת דברים הזויים וזה משגע אותי ואין פה עניין ב"שיעשו מה שטוב להם"
כל הקטע שלא מתחסנים זה פוגע ברוב האוכלוסייה

ההיסטריה הלא פורפורציונלית שאנשים מציגים פה=יותר מידי חדשות
גם מי שלא צופה בחדשות בכלל נחשף לזה כי זה השיח בחוץ בנוסף לדרישה להראות תו ירוק בכל מיני מקומות שגם אם יש לך ולוקח לך זמן להראות אותו מסתכלים עליך כעל רוצח
העובדה שאנשים ברחוב מסתובבים במסיכה
ואם מישהו עושה אפצי לא במקום מייחסים אליו כאל מנודה עם רגל בקבר
וכמובן האיומים מהממשלה, אם לא תתחסנו, סגר בלה בלה

חדשות? התפקיד שלכם זה להפחיד אותך ולהציג מיצג כאילו זה סוף העולם, זה מביאה רייטינג זה מאפשר להם להכתיב אג'נדה זה בערך העבודה שלהם

גם מי שלא צופה בחדשות בכלל נחשף לזה כי זה השיח בחוץ בנוסף לדרישה להראות תו ירוק בכל מיני מקומות שגם אם יש לך ולוקח לך זמן להראות אותו מסתכלים עליך כעל רוצח

חדשות? התפקיד שלכם זה להפחיד אותך ולהציג מיצג כאילו זה סוף העולם, זה מביאה רייטינג זה מאפשר להם להכתיב אג'נדה זה בערך העבודה שלהם
מי שלא צופה חדשות ונחשף לזה לא נבהל, כי ב"שטח" הכל הרבה יותר ידידותי ופחות מוגזם וקיצוני

ולגבי החלק ה:

מה יש לך מה אתה שרוט זה נראה לי רק בינך לבין עצמך, סבבה לפני שנה היה בדיחות על אפצ׳י ככלי לרצח אבל עכשיו נראה לי הרוב המובהק מבין שהידבקות היא לא כזאת קלה וזה מורכב יותר, אגיד על עצמי (מחוסן פעם אחת) הייתי עם חולה יומיים ברציפות באזור ה4 שעות בחדר סגור, לא נדבקתי

לא מסתכל על זה כעל סיבה ותוצאה אלא רק כאיזשהו כניסה לפורפורציות הרוב נדבקים מהמשפחה ואנשים בריאים לא נפגעים מזה

כן חייב להוריד תתחלואה רק מסיבה פשוטה, שזה פוגע במוסדות שחייבים לתפקד כמו רפואה משטרה וכו אבל תיהיו הגיוניים 8 אלף איש בשנה מתים מעישון, סביר להניח שמלא מהמתים מקורונה הם מעשנים ובקיצור בנאדם בריא יהיה בסדר.

ההיסטריה הלא פורפורציונלית שאנשים מציגים פה=יותר מידי חדשות
]ההיסטריה הלא פורפורציונלית שאנשים מציגים פה=יותר שטויות שאנשים ראו בפייסבוק ששיכענו אותם שביל גייטס הוא האנטי כרייס.
בשביל מה צריך חדשות, עדיף לראות האח הגדול
יש כוסיות העונה?

]ההיסטריה הלא פורפורציונלית שאנשים מציגים פה=יותר שטויות שאנשים ראו בפייסבוק ששיכענו אותם שביל גייטס הוא האנטי כרייס.

יש כוסיות העונה?
גם הצד הזה היסטרי בצורה מביכה בכללי לא מבין מתנגדי חיסונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית