הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
3cpAS6Lh.jpg

כל שאר ה "תשובות" שלך זה: "קונספירטור", קבוצות של "קונספירטרים".
על אותו משקל של: "ביל גייטס, עבריין, חיסון ניסיוני, דילול אוכלוסיה"
ולא, סרטון בפייסבוק או משפטים שאתה כותב שאין לי מושג מאיפה אתה לוקח זה לא "נתונים"

@PowerLlfter אני חושב שכתבת דברי טעם עטופים בשטויות.

נכון, זה טפשי הכפיה לפעולה מסוימת, והסרת האחריות מהפעולה הזאת. אתה רוצה שאזריק? קח אחריות.

בנוסף כתבה מדאיגה שקראתי בתור בן לאבא שסובל בלב כתוצאה מהחיסון Aanmelden bij Facebook

אבל בכל זאת החיסון הוכיח יעילות מסוימת, זה קונספרטיבי בטירוף שהחיסון זה ניסיון לדילול האוכלוסיה, ולאדם שמזריק חומרים שלא מיועדים לבני אדם אני באמת לא מבין איך נראה לך שהחיסון גרוע יותר.

ההשוואת המחסנים לנאצים היא מוגזמת ומסוכנת, אני מקווה שאנשים כמוך לא יהיו אלימים כלפי רופאים.

עצוב שאחרי כל כך הרבה זמן עם החיסונים לא הצליחו לשכנע כמעט אף אחד שזה יעיל ובטוח, רוב המוחלט של המתחסנים עושים זאת כדי שיהיה להם זכויות שנשללו מהם.
חיסון יעיל לא צריך לאיים.

אתה מתבטא בצורה מגעילה לאנשים, וזה לא מצדיק את ההתבטאויות שלך @Biggg , אני מבין שחוש הצדק שלך משתגע נוכח אדיוטים גמורים שאינם מחוסנים, אבל קצת ענווה תיתן לך להבין שאין הרבה אנשים אידיוטים גמורים, ואף אחד לא מחליט לא להתחסן בקלות.

אני מוכן לקבל את הקורונה שוב ולא להתחסן, אני לא חושב שאני אדיוט.

אתה מתבטא בצורה מגעילה לאנשים, וזה לא מצדיק את ההתבטאויות שלך @Biggg
אולי אתה צודק, אבל לא כתבתי שום קללה או עלבון חוץ מתיאור מדוייק (לדעתי) של מצב מנטלי שצריך להגיע אליו כדי להאמין בדברים כאלה - שטיפת מוח ביחד עם נטיות פסיכולוגיות מולדות או נרכשות להאמין בבולשיט מלהיב ביחד עם חוסר יכולת להבדיל בין אמת לשקר בדברים הבסיסים ביותר
זה נשגב מבינתי איך אפשר לחיות ככה אחרי גיל 16 או 18 אבל זה לא עינייני ולא אמור לעניין לי את הביצה, בזה אתה צודק
אף אחד לא מחליט לא להתחסן בקלות.
זה לא נכון, הבחור פה החליט לא להתחסן בגלל סרטון מצוץ מהאצבע שמורכב ממשפטים חתוכים ונערך על ידי דביל משועמם רנדומלי אחר

עצוב שאחרי כל כך הרבה זמן עם החיסונים לא הצליחו לשכנע כמעט אף אחד שזה יעיל ובטוח
זה לא נכון

חיסון יעיל לא צריך לאיים.
זה נכון רק בגלל הנסיבות.

זה שאתה ואנשים שאתה מכיר לא חושבים שהחיסון יעיל לא אומר שכולם או כמעט כולם חושבים ככה, צא קצת מהבועה שלך.
* ולא, ממש לא רק אותי
לא רק מתנגדי החיסון, רוב המתחסנים מבואסים שלוקחים מהם את התו הירוק עכשיו ומתחסנים בפעם השלישית למרות הסבל שבתופעות לוואי של רבים. לא בגלל שהם לא רוצים קורונה, אלא בשביל התו.
אולי אתה צודק, אבל לא כתבתי שום קללה או עלבון חוץ מתיאור מדוייק (לדעתי)
הצגת גם תמונה מעליבה, בוא נהיה כנים.
זה לא נכון, הבחור פה החליט לא להתחסן בגלל סרטון מצוץ מהאצבע שמורכב ממשפטים חתוכים ונערך על ידי דביל משועמם רנדומלי אחר
אתה לא יודע מה הביא אותו להחלטות שלו.

אם אשב איתך ופסיכולוג אנחנו נבין עד כמה הדעות של שנינו מושפעות מדברים רבים מלבד סרטון רנדומלי. לפחות אני מודע שההיסטוריה הבריאותית האישית שלי משחקת תפקיד בהחלטות שלי.

הוא כן, פשוט באחוז נמוך יותר מאשר מחלה קשה, אני בטוח שאתה ראית/קראת/שמעת את זה גם.
שורה תחתונה מחוסן יכול להידבק ולהדביק ולא מחויב בבדיקה
היינו לא מעניין אף אחד לעצור הדבקה אלא רק שכולם יתחסנו == כפיית חיסונים
הוא כן, פשוט באחוז נמוך יותר מאשר מחלה קשה, אני בטוח שאתה ראית/קראת/שמעת את זה גם.
אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן חסין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסן

נערך לאחרונה:
לא רק מתנגדי החיסון, רוב המתחסנים מבואסים שלוקחים מהם את התו הירוק עכשיו ומתחסנים בפעם השלישית למרות הסבל שבתופעות לוואי של רבים. לא בגלל שהם לא רוצים קורונה, אלא בשביל התו.
אתה שוב מדבר על "רוב", מה שאתה רואה לא משקף את המציאות, אני חוזר שוב:
צא קצת מהבועה שלך.
אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן יבין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסן
יבין=חסין?
שומעים הרבה דברים, נכונים ולא נכונים, תלוי איפה שמעת.
אני שמעתי מהתחלה שהחיסון מגן מהדבקה ב 70% בערך נראה לי, וממחלה קשה ב 90 ומשהו

איך נראה לך שהחיסון גרוע יותר.
אדם שמזריק חומרים בוחר בעצמו להזריק ומתמודד עם ההשלכות בעצמו ומודע למה הוא נכנס כולל פסילה מתחרויות וכיוצא בזה
לגבי החיסון... אין לך כל כך בחירה, בוחרים בשבילך שתזריק, כמה פעמים תזריק ומתי תזריק ןיש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת, אני טועה?
החומרים שאנשים מזריקים לעצמם נחקרו עשרות שנים וידוע איזה סיידס וסיכונים יש ואיך להתמודד
לגבי החיסון.. לא ידוע יותר מדי ואם אכלת סיידס או קיבלת בעיות מהחיסון לך תחפש
יזריקו לך גם חומר פג תוקף ויגידו לך זה בסדר אל תדאג

שורה תחתונה מחוסן יכול להידבק ולהדביק ולא מחויב בבדיקה
היינו לא מעניין אף אחד לעצור הדבקה אלא רק שכולם יתחסנו == כפיית חיסונים

אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן יבין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסן
זה לא מדויק, מחוסן נדבק פחות ממי שאינו מחוסן, וממילא מדביק פחות.

למרות שמחוסן יכול עדיין להידבק, הסיכויים נמוכים יותר, ועל זה דוגלי החיסונים מרגישים שאנחנו סכנה להם. גם סכנה ליקריהם שלא יכולים להתחסן כמו ילדים וחולים מסוימים, וגם כי הרבה מחוסנים בקבוצת סיכון שאם ידבקו זה נורא מסוכן להם, ואם תתחסן הסיכוי יורד למרות שהוא עדיין קיים.

ואחרון, אנשים רוצים לפתוח עסקים, והמדינה מגבילה אותם ממי שאינו מחוסן, אז זה שיקול מאוד עסקי לשכנע אותך להתחסן. כי הרי את המדינה לא נשכנע, הם השקיעו את מיטב כספינו על זה, יש להם אג'נדה להמשיך ולשכנע שזה יעיל והאופציה היחידה, אחרת נחליף את כל נציגי הציבור שלנו.

יש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת, אני טועה?
כן אתה טועה. תעשה בדיקת קורונה ותראה אותן בכל מקום שאתה נכנס ולא יישלל ממך כלום.
כן אני יודע שמחוסנים לא נדרשים להציג בדיקה שלילית אבל זה לא הפואנטה אלא זה שלא נשללת ממך שום זכות

אחרת נחליף את כל נציגי הציבור שלנו.
לא יןדע אם אתה מעודכן יש איזה בנדוד שהוא ראש הממשלה בפועל ודה םקטו כל הנבחרי ציבור הוחלפו... והחיסון? תתחסן או שאתה לא בא לעבודה.. אני לא מבין את ההגיון של לדרוש בדיקת קורונה מלא מחוסן ומחוסן לתת לו להיכנס חופשי, לא עשית בזה כלום

היום אנשים לא מתחסנים כי אכפת להם מקורונה אלא כדי שלא ימנעו מהם זכויות בסיסיות

אדם שמזריק חומרים בוחר בעצמו להזריק ומתמודד עם ההשלכות בעצמו ומודע למה הוא נכנס כולל פסילה מתחרויות וכיוצא בזה
לגבי החיסון... אין לך כל כך בחירה, בוחרים בשבילך שתזריק, כמה פעמים תזריק ומתי תזריק ןיש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת, אני טועה?
החומרים שאנשים מזריקים לעצמם נחקרו עשרות שנים וידוע איזה סיידס וסיכונים יש ואיך להתמודד
לגבי החיסון.. לא ידוע יותר מדי ואם אכלת סיידס או קיבלת בעיות מהחיסון לך תחפש
יזריקו לך גם חומר פג תוקף ויגידו לך זה בסדר אל תדאג
זה הסבר מדוע פסיכולוגית אדם שמוזרק בחומרים מסוגל עדיין לחשוש מחיסון קורונה, אבל תסכים שזה די מצחיק וסותר.
מהתחלה אמרו שהתו הירוק הוא לחצי שנה בלבד כי כנראה יעילות החיסון יורדת אז זה לא משהו שבא בהפתעה
אני באמת לא מבין מדוע אנשים מתעצבנים, מהתחלה ידענו שזאת המציאות החדשה, חיסון כל כמה חודשים.

אבל המציאות מראה לנו שהעם לא רוצה חיסונים, ובעיקר מתחסנת לא בגלל היעילות, אלא בגלל האיומים.

אבל המציאות מראה לנו שהעם לא רוצה חיסונים, ובעיקר מתחסנת לא בגלל היעילות, אלא בגלל האיומים.
המציאות לא מראה את זה.
פעם שלישית:
זה שאתה ואנשים שאתה מכיר לא חושבים שהחיסון יעיל לא אומר שכולם או כמעט כולם חושבים ככה, צא קצת מהבועה שלך.

יש מניעת זכויות בסיסיות במידה ולא התחסנת
סתם מעניין, למה עד עכשיו לא עיניין אותך מניעת זכות חופש התנועה כשאתה בכביש ברכב שלא עומד בתקנים?
או מניעת חופש הביטוי אם אתה רוצה להתבטא באופן שמסית לרצח?
הרי זה זכותך לעשות מה מה שאתה רוצה, ואלו הפרות של הזכויות שלך

מניעת זכויות כשאתה מסכן אחרים בכל צורה שהיא מקובלת אצל אנשים עם היגיון בריא
זה שנזכרת להתפס עכשיו על זכויות בגלל גישה לפייסבוק ועודף משועממים, כשכל החיים שלנו הם מניעת זכויות אחת גדולה זה משעשע

המציאות לא מראה את זה.
פעם שלישית:
אם לא ביטול התו הירוק של המתחסנים רק במנה השניה, כמה לדעתך היו מתחסנים חיסון שלישי?
סתם מעניין, למה עד עכשיו לא עיניין אותך מניעת זכות חופש התנועה כשאתה בכביש ברכב שלא עומד בתקנים?
אז איפה זה נגמר?
אנשים עם ברזל גבוה בסיכון מוגבר לקורונה, בוא נגביל גם אותם.
איך אני יודע שאין לך חיידק מדבק? תציג תו וורוד שאתה נוטל אנטיביוטיקה.
איפה הגבול שאדם יכול להחליט על גופו בלי איומים?
פעילות גופנית מונעת הדבקות במחלות, זה נושא ידוע, בוא נשלול את התו הירוק ממחוסנים שלא פעילים למינימום מסוים שנקבע.
זה שנזכרת להתפס עכשיו על זכויות בגלל גישה לפייסבוק ועודף משועממים, כשכל החיים שלנו הם מניעת זכויות אחת גדולה זה משעשע
שוב אתה משתין מהגובה על כל מי שלא מסכים איתך, האגו שלך מעוורת אותך.
"משועממים" הם לא, הם אנשים שחקרו וחושבים אחרת ממך.
יש משועממים שדוגלים ומתנגדים לחיסונים. ויש אנשים חכמים שמתנגדים ודוגלים בחיסונים.

קביעת העובדות הנחרצת שלך על מתנגדי החיסונים מוכיח בורות.

"משועממים" הם לא, הם אנשים שחקרו וחושבים אחרת ממך.
גם אנשים שמאמנים שהעולם שטוח ומחזיקים אותו מלמטה פילים על הראש, שארה''ב פיצצה את מגדלי התאומים, אנשי קבלה\רבנים מסויימים או סתם אורן זריפים שבטוחים שיש להם כוחות על טבעיים "חקרו" נו אז מה?
הם חקרו במקומות הלא נכונים, נכון או לא נכון זה לא אובקטיבי. עובדות זה לא אובקטיבי. אי אפשר לנהל דיון או לכבד דעה של אדם שמתחיל את הדיון בהצגת עובדה ש1+1=11 כי הוא חקר וזו דעתו.
ככה זה שהם עמלו וחקרו לא אומר כלום ושום דבר חוץ מזה שיש להם יותר מידי זמן פנוי וקצת מידי לוגיקה היגיון בריא והבנת המציאות כפי שהיא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית