הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
ידוע אח בסטרואידים הכל! ידוע מראש
כולל המוות!
עם החיסון הזה! הכל אפשרי
כמות תופעות הלוואי שאנשים מדווחים היא ענקית
פשוט מאוד זאב בתחפושת כבש
זה מה שאני מסביר הידעת שמתוך 1000 מתחסני שפעת לפחות 2 אנשים מתים?

הקטע פה שבחיסון של הקורונה אם לא תעשה אותו.. אתה הייתה מוכן לקחת איתך לקבר עוד שללה של אנשים שאולי גם קרובים אלייך? נקודה למחשבה

אם לא שמת לב כל שנה צריך לעשות חיסוןצלשפעת כי אין מה לעשות חיסון השפעת לא מחזיק עד.. ואני חא אדבר על עוד חיסונים למיניהם.

דבר שני התקשורת מתה אבל מתה על לנפח דברים אז תנסה לחקור מעבר...
כל מי שמחוסן יכול להידבק ולהיות נגוע במחלה כלומר כל מה שאתה רואה בחדשות "מאומתים" הם לא בהכרח חולים עם סימפטומים מכיוון שהם מחוסנים. ואם הם לא היו מחוסנים כנראה המצב היה שונה.
החיסון כן עוסר אבל מסתבר שאחרי חצי שנה טיפה פחות אפקטיבי ולכן צריך מנת חיסון שלישית.

תגיד לי אתה לא הייתה מוכן ללכת לקבל עוד מנת חיסון כדי להבטיח את הבטחון של הקרובים שלך?

ואם אתם מפחדים פשוט אין ממה אלפי מדענים בדקו את החיסונים הללו מיליוני רופאים נראה לך שהיה משהו בחיסון הזה שהוא לא תקים והוא היה משוחרר ככה לציבור בלי איזה בהלה כלשהי?

אם כבר מדברים על שריר הלב.. אתה בטוח שחקרת היטב את הסימפטומים של סטרואידים או שאצטרך לפרט? חחחחחחח

חיסון לשפעת? לא לא עושה כל שנה, לא מתו משפעת לדעתי בזמן האחרון ואם כן אז מינורי,
ולא אני לא רואה חדשות וזה ידוע שמי שמאומת זה לרוב בלי סיפטומים.
בשורה התחתונה עשיתי שני חיסונים, לא מעוניין לקבל את השלישי הרביעי החמישי וכן הלאה, שלא נדבר על זה שהfda לא אישרו בכלל על החיסון הזה.

זה מה שאני מסביר הידעת שמתוך 1000 מתחסני שפעת לפחות 2 אנשים מתים?

הקטע פה שבחיסון של הקורונה אם לא תעשה אותו.. אתה הייתה מוכן לקחת איתך לקבר עוד שללה של אנשים שאולי גם קרובים אלייך? נקודה למחשבה
כל הקרובים אלי(גיל 50 צפונה)
לא רצים לחיסון השלישי/רביעי/וחמישי שיגיעו.

ברור שאני מודאג,אבל אני גם מודאג מלדחוף חומרים כל כמה חודשיים.

חיסון לשפעת? לא לא עושה כל שנה, לא מתו משפעת לדעתי בזמן האחרון ואם כן אז מינורי,
בשורה התחתונה עשיתי שני חיסונים, לא מעוניין לקבל את השלישי הרביעי החמישי וכן הלאה, שלא נדבר על זה שהfda לא אישרו בכלל על החיסון הזה.
לא יודע לגבי השלישי...
בכל מקרה אני יכול להגיד שאם אני מתחסן זה לא בשביל עצמי ..
דבר ראשון שאני יוכל להיכנס לחדכ
דבר שני למשפחה חברה המדפחה שלה...
לא לוקח את הסיכון על המצפון

בוא לא נפיץ פייק של מתנגדי חיסונים
הfda אישר את החיסון
מנה 1 2 ו3 שוות
מה שלא אושר עדיין זה שימוש חוזר במנה 3 אבל תוך חודש זה יקרה.

לגבי אם לקחת מנה שלישית או לא והיחס לדלקת בשריר הלב כמו בכל חיסון יש ניהול סיכונים אתם שוב נכנסים לפינה שמתנגדי החיסונים מחפשים להכניס אותכם ואסביר לוקחים תינוק שרק נולד וכבר מקבל חיסון + טיפות עיניים + חומר באוזניים מאוד חזק גם שיש יותר סיכויים לקבל מזה סיבוכים ועוד בכלל כאשר ברוב העולם לא עושים את זה ופה סתם מחמירים עלה בדעתך לוותר על זה?

נערך לאחרונה:
בוא לא נפיץ פייק של מתנגדי חיסונים
הfda אישר את החיסון
מנה 1 2 ו3 שוות
מה שלא אושר עדיין זה שימוש חוזר במנה 3 אבל תוך חודש זה יקרה.

לגבי אם לקחת מנה שלישית או לא והיחס לדלקת בשריר הלב כמו בכל חיסון יש ניהול סיכונים אתם שוב נכנסים לפינה שמתנגדי החיסונים מחפשים להכניס אותכם ואסביר לוקחים תינוק שרק נולד וכבר מקבל חיסון + טיפות עיניים + חומר באוזניים מאוד חזק גם שיש יותר סיכויים לקבל מזה סיבוכים ועוד בכלל כאשר ברוב העולם לא עושים את זה ופה סתם מחמירים עלה בדעתך לוותר על זה?
אין בעיה חוזר בי שfda אישרו.
לא מדבר פה על קונספירציות, פשוט מנסים לדחוף את החיסון בצורה נוראית, תסתכל איך מנסים לחסן ילדים, הרי זה ידוע שזאת מחלה שפוגעת באנשים עם מחלות רקע ובעיקר במבוגרים, מקרים מאוד חריגים תשמע על ילדים שקרה להם משהו בגלל הקורונה, אז לחסן אותם? לא נשמע כל כך סביר.

לא מדבר פה על קונספירציות, פשוט מנסים לדחוף את החיסון בצורה נוראית, תסתכל איך מנסים לחסן ילדים, הרי זה ידוע שזאת מחלה שפוגעת באנשים עם מחלות רקע ובעיקר במבוגרים, מקרים מאוד חריגים תשמע על ילדים שקרה להם משהו בגלל הקורונה, אז לחסן אותם? לא נשמע כל כך סביר.
מסכים איתך!
כאן הם איבדו אותי
הלחץ האגרסיבי של ״לחסן״ ״לחסן״
מאשר לטפל בשורש הבעיה
שמים את הפלסטר המעפן הזה שנקרא חיסון

לחתוך לילד בן 8 ימים את הז*ן... כי מסורת and shit.. ( תוך סכנה שלו לזיהום או קבלת הרפס )
זה ברור ומובן מעליו..

לקבל חיסון מציל חיים כאדם בוגר שמפחית את אחוזי התמותה שלך לאפסיים... קונספירציה והנדסת תודעה.. ורצון לשנות את הDNA האנושי..
אין סיכוי!!

🤣🤣

לחתוך לילד בן 8 ימים את הז*ן... כי מסורת and shit.. ( תוך סכנה שלו לזיהום או קבלת הרפס )
זה ברור ומובן מעליו..

לקבל חיסון מציל חיים כאדם בוגר שמפחית את אחוזי התמותה שלך לאפסיים... קונספירציה והנדסת תודעה.. ורצון לשנות את הDNA האנושי..
אין סיכוי!!

🤣🤣

כאדם בוגר לא כילד זה הבדל גדול.
וגם לעבור מעבר חצייה יכול לסכן אותי, לחתוך בולילה כנ״ל, אבל יש לו יתרונות בצמצום של זיהומים במערכת השתן, סרטן הערמונית ומחלות מין.

לגבי הילדים מסכים איתך במיוחד שאני ראיתי כמה ילדים שלא מגיבים טוב לחיסון בעיקר בפרכוסים אבל לא יודע איך זה בכל הארץ.

בכל אופן משהו ששמעתי שכמה שיותר צעירים פחות מגיבים טוב בגלל המערכת החיסונית שהיא נלחמת אולי הרופאים כאן יוכלו לבאר יותר למה זה קורה.

כאדם בוגר לא כילד זה הבדל גדול.
וגם לעבור מעבר חצייה יכול לסכן אותי, לחתוך בולילה כנ״ל, אבל יש לו יתרונות בצמצום של זיהומים במערכת השתן, סרטן הערמונית ומחלות מין.

בגיל 8 ימים... אפשר לחכות קצת עם ההליך הזה.
ולדאוג שתהיה שם לפחות הרדמה מקומית ומנתח מוסמך.

ויש יתרונות גם בחיסון הקורונה במניעת התפרצות המגיפה וכנגד התפתחות וראינטים חדשים וגם בהורדת הסיכוי לתחלואה קשה.

ברור שנתבג זה המקור לאסון. אתם באמת חושבים שהממשלה לא יודעת, לא מודעת? כבר קרוב לשנה זועקים את זה. באמת נראה לכם שאכפת לממשלה כלשהי מבריאות הציבור?
לסגור את נתבג זו לא החלטה כזו מורכבת, שכן כל יום של סגר עולה למשק הרבה יותר. ועדין לא הממשלה הנוכחית בחרה לעשות את זה ובטח לא הקודמת ש״דאגה״ להכניס לכאן רבבות של מאומתים מארצות הברית, טורקיה ודובאי.
והסקנדל הזה ימשיך עד לסגר שיכריזו, שבו האזרחים יהיו אשמים, כמובן.

ברור שנתבג זה המקור לאסון. אתם באמת חושבים שהממשלה לא יודעת, לא מודעת? כבר קרוב לשנה זועקים את זה. באמת נראה לכם שאכפת לממשלה כלשהי מבריאות הציבור?
לסגור את נתבג זו לא החלטה כזו מורכבת, שכן כל יום של סגר עולה למשק הרבה יותר. ועדין לא הממשלה הנוכחית בחרה לעשות את זה ובטח לא הקודמת ש״דאגה״ להכניס לכאן רבבות של מאומתים מארצות הברית, טורקיה ודובאי.
בול בפוני! כל מילה

אבל תכלס האזרחים אשמים!
מה כל כך דחוף לכם לנסוע בזמן מגיפה עולמית לחול?? איזה סייל מסריח?! איזה חופשה עלובה ביוון או גיאורגיה?
קצת אחריות ואיפוק עצמי!

אתה מבין שזאת סטירה רצינית בין האמירה של ״רוצו להתחסן״ לבין סגירת נתב״ג, קצת אירוני.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית