הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
כמה עולה לנו החיסונים וכמה עולה למדינות אחרות
אף אחד לא מחביא את זה
מה הם התנאים שלנו בתור מדינת ניסוי, מה זה בכלל אומר
שאנחנו מקבלים את החיסונים ראשונים בעולם
כמה אנשים צריך לחסן
מה לפייזר אכפת? הם מכרו המון חיסונים, מצידם שמה שמדינה מסויימת כבר קנתה ילך לפח (מה שקרה בישראל עם הפגי תוקף)
האם ניתן לבטל עסקה, מה קורה במידה ויש תופעות לוואי או שהחיסונים לא יעילים
מוכרים מוצר מוגמר, פרסמו מה יכולות להיות תופעות הלוואי. על שאר תופעות הלוואי שמגלים מדווחים עליהם.
העסקה היא סוד מדיני כרגע והעם כבר לא מאמין שהחיסונים הם למען הבריאות אלא הם נגזרת של הסכם כזה או אחר וא
יש עוד המון סודות מדיניים ואפילו עולמיים, נו ו?
מרבית העם כן מאמין שהחיסונים הם למען הבריאות, מיליון או פחות מאמינים אחרת ולא התחסנו, זה מרבית?

אף אחד לא מחביא את זה
כמה המדינה שילמה פר מנת חיסון? איפה המידע הזה נמצא, אשמח לפנייה
הם מכרו המון חיסונים
לא יודע אם שמת לב, הם לא מסתפקים בהמון חיסונים, הם רוצים גם חיסון שלישי ורביעי ושכולם כולם כולם יתחסנו אחרי הכל זה כסף
מרבית העם כן מאמין
הוא נראה מה יקרה שיבקשו מכולם לעשות חיסון שלישי...אז נראה מי מאמין למה

הוא נראה מה יקרה שיבקשו מכולם לעשות חיסון שלישי...אז נראה מי מאמין למה
בקבוצת גיל שביקשו יש הענות לא קטנה
אני אעשה כשיהיה צריך והרוב יעשו

לא יודע אם שמת לב, הם לא מסתפקים בהמון חיסונים, הם רוצים גם חיסון שלישי ורביעי ושכולם כולם כולם יתחסנו אחרי הכל זה כסף
איך אפשר להגיב לכאלה שטויות?

רק תגיד לי כמה החיסונים עלו למדינה.. אמרת שאתה יודע, אשמח שתגלה לי
כשיהיה צריך
אם עברו יותר מ5 חודשים מאז החיסון ה2 אז החיסון שקיבלת כבר לא אפקטיבי ואתה צריך להתחסן פעם 3, ככה לפי הפרסומים השונים אחרת אתה עונה להגדרה מתנגד חיסונים וכיוצא בזה

רק תגיד לי כמה החיסונים עלו למדינה.. אמרת שאתה יודע, אשמח שתגלה לי
Kennisgeving voor omleiding
תוצאה ראשונה בגוגל
אם עברו יותר מ5 חודשים מאז החיסון ה2 אז החיסון שקיבלת כבר לא אפקטיבי ואתה צריך להתחסן פעם 3, ככה לפי הפרסומים השונים אחרת אתה עונה להגדרה מתנגד חיסונים וכיוצא בזה
מה נחוי?

איזה קטע בריאות המדינה עולה לא מעט כסף הא?
ב5 מליארד האלה היה אפשר לפתח את החיסון של המכון הביולוגי הישראלי לכדי שלמות, ליצור פה מפעל לייצור חיסונים ולמכור לכל העולם חיסון יותר טוב שלא צריך להכניס לגוף 3 פעמים ואפילו להישאר עם עודף בכיס
ותסתכל כמה מדינות אחרות שילמו ביחס אלינו, נתון מעניין ביותר

ב5 מליארד האלה היה אפשר לפתח את החיסון של המכון הביולוגי הישראלי לכדי שלמות, ליצור פה מפעל לייצור חיסונים ולמכור לכל העולם חיסון יותר טוב שלא צריך להכניס לגוף 3 פעמים ואפילו להישאר עם עודף בכיס
lol לא
ניסינו ונכשלו, גם למוח היהודי יש הגבלות.
נעזוב לרגע שזה היה מירוץ מי ישיג את החיסון קודם והחברה היעילה ביותר זכתה(דרך אגב רוצה דוגמא למדינה שניסתה לעשות מה שאתה רוצה לעשות לך לואנצוליה הם סירבו לקבל חיסונים מהחברות וניסו ליצור משלהם נחש איפה הם עכשיו) החלטה לקנות את החיסון הייתה כדיי להציל חיים.

איזה יופי
יש לך גם בטח פתרון לבעיית הרעב העולמי

יש גם אנשים באפריקה בלי חיסון
דווקא שם פייזר דחפה חיסונים כושלים וגרמה לשלל מומים באנשים לא אחת מהן לא פעמיים, יש להם היסטוריה ארוכה עם היבשת הזאת וזה לא קונספירציה הכל מתועד

דווקא שם פייזר דחפה חיסונים כושלים וגרמה לשלל מומים באנשים לא אחת מהן לא פעמיים, יש להם היסטוריה ארוכה עם היבשת הזאת וזה לא קונספירציה הכל מתועד
לול מה?
הם במחסור בחיסונים אח יקר
"לא הוגן ולא צודק": המדינות שעוד לא קיבלו חיסוני קורונה בכלל | כלכליסט
תפסיק עם הקפיצות הלוגיות שלך
אתה נשמע מגוחך

יא איזה קטע לכן אין להם חיסונים לכן יש להם מחסור בחיסונים!

אני עד היום חשבתי שחיסונים באים סתם חינם מהשמיים כמו גשם!
אני לא מדבר על קורונה תסתכל על הניסויים שפייזר עשו שם ביבשת ומעלליו של ביל גייטס שם השאירו מלא אנשים שחורים שם עם מומים ואמהות שם ילדו ילדים מקולקלים

אגב אתה מחוסן? אתה עדיין מדביק בדיוק כמו שלא מחוסן מדביק... אז תשים מסיכה ותישאר בבית כדי לא לסכן אנשים אחרים

אני לא מדבר על קורונה תסתכל על הניסויים שפייזר עשו שם ביבשת ומעלליו של ביל גייטס שם השאירו מלא אנשים שחורים שם עם מומים ואמהות שם ילדו ילדים מקולקלים

אגב אתה מחוסן? אתה עדיין מדביק בדיוק כמו שלא מחוסן מדביק... אז תשים מסיכה ותישאר בבית כדי לא לסכן אנשים אחרים
אין לי כוח להיכנס לשטויות שכרגע יצאו לך מהפה כי זה לא קשור לנושא,ואתה פשוט עובר מנושא לנושא כול פעם שאתה מגיע לכשל לוגי.
בקשר לזה שהאם אני מחוסן כן,אבל הסיכוי שלי להידבק ולדבק אחרים נמוך הרבה יותר מאשר לא מחוסן,בנוסף אם אני יחלה אז רוב הסיכויים שאני לא יגיע למצב קשה כמו מי שלא מחוסן . העניין הוא שבטח הסבירו לך את כול הנושא הזה אלף פעם ואתה פשוט התעלמת כי זה נוח לך יותר. דרך אגב רוצה לדעת יש לנו וריינטים כול הזמן? כי אנשים מסרבים להתחסן והווירוס עושה חיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית