היפה פה שהם סומכים על ההורים שיעשו לילדים את הבדיקת אנטיגן בבית...יום לפני פתיחת הלימודים - 91 אלף תלמידים בבידוד.
טירוף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היפה פה שהם סומכים על ההורים שיעשו לילדים את הבדיקת אנטיגן בבית...יום לפני פתיחת הלימודים - 91 אלף תלמידים בבידוד.
טירוף.
לא יודע הפסקתי בשפרה]ההיסטריה הלא פורפורציונלית שאנשים מציגים פה=יותר שטויות שאנשים ראו בפייסבוק ששיכענו אותם שביל גייטס הוא האנטי כרייס.
יש כוסיות העונה?
אשמח להסבר איך אתה יכול להגדיר לעצמך מוסר.אין, כל אחד פשוט מגדיר אותו לעצמו איך שהוא רוצה באופן האגואיסטי שלו.
תאמת כבר נמאס לשמוע על זה, אנשים שחושבים שיש איזה קונספירציה נגדם. תתחסנו וזהו
חברה שלי בכלל מתנגדת חיסונים ואבא שלי לא מוכן להכניס אותה יותר לבית 😆
מה חכם בזהאבא שלך איש חכם! אני מצדיע לו!
מה חכם בזה
מה עדיף? נכדים או לקחת חיסון שאחרי 5-6 חודשים ישכחו שלקחת, מה זה השיט הזה לא מכניס אותה לבית התחרפנתם לגמרי תגידו אתם השתגעתם בצלילי בנט
דמגוגיה בשקל וחצי.עדיף נכדים שיקבלו חיסוני חובה... כאלה שיהיה להם סיכוי לחיות.
תקשיב התגובות שלך פשוט קורעות אותי מצחוק מירוב שהם אירוניותבואנה שטפו לך את המוח טוב טוב
הגמל לא רואה את הדבשתתקשיב התגובות שלך פשוט קורעות אותי מצחוק מירוב שהם אירוניות
אתה יכול גם פשוט לחלות בקרונה להסתכן במוות,אמרו כבר לפניי שכנראה יהיו כמה גלגולים לחיסון הזהנניח שאעשה את הבוסטר השלישי..
לכמה זמן תוקפו?
מתי אצטרך את הרביעי?
ומה יהיה תוקפו?
מתי אצטרך את החמישי?
ומה יהיה תוקפו?
וכו וכו וכו
העסקים מתיםאתה יכול גם פשוט לחלות בקרונה להסתכן במוות,אמרו כבר לפניי שכנראה יהיו כמה גלגולים לחיסון הזה
מה זה קשור למה שאמרתי?העסקים מתים
החינוך מת
חלום לבית מת
הממשלה מתה
הכל כבר מת
אז גם אני ימות!
אגלה לך סקופ,כולם מתים בסוף הסיפור.
*התחסנתי בשתי מנות
ועדין אני מתבצר בדעותיי
איפה רשמתי שרק לי רע?מה זה קשור למה שאמרתי?
רק כי לך רע אז אתה רוצה להפיל את כולם ולקחת את כול העולם יחד אתך?
זה חלק מההימור שלוקחים שפותחים עסק ולא הולכים להיות שכירים לא ככה?אתה יודע שאחוזון המחזוריות בעסקים ירד ב15%
זה ססמאות אחי.@BeN35
איזה עסק יש לך?
חוץ מתיירות שיקח לה עוד הרבה זמן להשתקם, ועסקים שפעלו בריזיקה בלי כסף בצד לforce majeure הכל כבר חזר
זה חלק מההימור שלוקחים שפותחים עסק ולא הולכים להיות שכירים לא ככה?