הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
העסק שלי הוא המרת כספים,אז נפגעתי כהוגן כמו שאומרים..
אבל גם נפגעת כהוגן גם מזה שאנשים מפסיקים להמיר כספים וטסים בלי מזומן...
והקופאיות יפגעו בעתיד כי יחליפו אותם רובוטים
וגם עובדי מחסנים
ואין לזה סוף

כואב את כאבך, אדם מאוד קרוב אליי עבד כל חייו בתיירות ועכשיו אוכל את הלקרדה
אבל אלו החיים...

אבל גם נפגעת כהוגן גם מזה שאנשים מפסיקים להמיר כספים וטסים בלי מזומן...
והקופאיות יפגעו בעתיד כי יחליפו אותם רובוטים
וגם עובדי מחסנים
ואין לזה סוף

כואב את כאבך, אדם מאוד קרוב אליי עבד כל חייו בתיירות ועכשיו אוכל את הלקרדה
אבל אלו החיים...
מקבל את מה שאתה אומר
ויחד עם זאת אני רוצה גם להתנות תנאי למדינה,רוצים אותי מחוסן? אני רוצה רשת כלכלית
פייר אינף.

כמו שמתיחסים לחולה קורונה,שייתיחסו לחולה עצמאי

דמגוגיה בשקל וחצי.
אם ילדים מקבלים חיסון, זה מה שנותן להם סיכוי לחיות?!?
בואנה שטפו לך את המוח טוב טוב
יש שמועה שכל מתנגדי החיסונים קונים ספינה על מנת לשוט לאי בודד ביחד. מה דעתך לעלות עלייה גם?
ככה תוכל לחיות באי שלא תזיין בו את המח לאף אחד עם ההזהיות שלך ובנוסף תהיה מוקף בבני מינך.

נ.ב
רק תיזהרו לא ליפול מעבר לקצה לפני שאתם מגיעים לאי.

יפה רשמתי שרק לי רע?
לכולם נמאס מהמצב הכלכלי ולהשלכות שלו!!
זה לא העיקר לדחוף חיסון השכם וערב כל כמה חודשיים.
תן גם מערך כלכלי שנאכל לחיות באמת

אתה יודע שאחוזון המחזוריות בעסקים ירד ב15%
זה מטורף! אנשים מפחדים להגיע(כן כן גם מחוסנים) כי עדין נדבקים וכו.

אני לא נגד החיסון שתבין! אני נגד ההתנהלות המעפנה של כל הדרג המדיני
אני מבין אותך לגמרי אבל זאת לא סיבה לא להתחסן ולסכן את כולם ככה

אני מבין אותך לגמרי אבל זאת לא סיבה לא להתחסן ולסכן את כולם ככה
אני מה זה מבולבל, מה בעיה שלכם עם מתנגדי החיסון?
אתם הרי מאמינים שהחיסון עובד ומונע הדבקה, הרי המספרים ירדו מאז החיסונים (ואני חייב להסכים שזה אכן עובד החיסון). אז מי שמחוסן מוגן, אם אני הבנתי נכון, מוגן ב95% מהדבקה, וכמעט 100% מקורונה חריפה אם הוא בכלל ידבק.

אז למי איכפת שמישהו לא מחוסן?
דרך אגב, אני החלמתי הרגע מקורונה, אז אני כבר אחד ממכם, מחוסן/מחלים זה היינו הך.

גם רוב המשפחה שלי קיבלו עכשיו קורונה.
לבנתיים אבא שלי עבר סיבוכים בלב מהחיסון, וכולם בסדר עם הקורונה, זה 1-0 לקורונה בנתיים.

אני חיכיתי לקורונה, ידעתי שאקבל את זה מתישהו, ואני שמח שקיבלתי. זה לא היה כיף, לא התאמנתי שבוע וחצי, אבל זה גם לא סוף העולם, פחות משפעת, ולשפעת אני גם לא מתחסן.

אני מבין את החשש להדביק אנשים בקבוצת סיכון שלא יכולים להתחסן, מישהו מכיר אנשים כאלו?

אתם הרי מאמינים שהחיסון עובד ומונע הדבקה, הרי המספרים ירדו מאז החיסונים (ואני חייב להסכים שזה אכן עובד החיסון). אז מי שמחוסן מוגן, אם אני הבנתי נכון, מוגן ב95% מהדבקה, וכמעט 100% מקורונה חריפה אם הוא בכלל ידבק
הסבירו לך שלוש אלף פעם את הבעיה אף אחד לא הולך להסביר לך שוב

לבנתיים אבא שלי עבר סיבוכים בלב מהחיסון, וכולם בסדר עם הקורונה, זה 1-0 לקורונה בנתיים.

אני חיכיתי לקורונה, ידעתי שאקבל את זה מתישהו, ואני שמח שקיבלתי. זה לא היה כיף, לא התאמנתי שבוע וחצי, אבל זה גם לא סוף העולם, פחות משפעת, ולשפעת אני גם לא מתחסן.

אני מבין את החשש להדביק אנשים בקבוצת סיכון שלא יכולים להתחסן, מישהו מכיר אנשים כאל
אז יש לך מזל את אחד מיתוך 0.1 אותו אחד 0.1 שיעבור ברמזור אדום בכביש סוער וישרוד
מה הנקודה שלך?

הסבירו לך שלוש אלף פעם את הבעיה אף אחד לא להסביר לך שוב
מה האגרסיביות בתגובה? כולה שאלתי שאלה.
אתה לא רוצה לענות, לא צריך, אבל אל תהיה תחת.
אז יש לך מזל את אחד מיתוך 0.1 אותו אחד 0.1 שיעבור ברמזור אדום בכביש סוער וישרוד
מה הנקודה שלך?
שתעבור ברמזור אדום אם אתה חושב שתצליח ואין שוטר.

240785644_10158484874603931_1113461674996598985_n.jpg

מה האגרסיביות בתגובה? כולה שאלתי שאלה.
אתה לא רוצה לענות, לא צריך, אבל אל תהיה תחת.
זה לא אגרסיביות זה פשוט שאתה חוזר אל אותה שאלה כמה פעמים ועונים לך ואז חוזרים לאותו דיון כול פעם זה פשוט כבר הופך למעייף...אז אמרתי פשוט תחזור על הנושא ותבין
שתעבור ברמזור אדום אם אתה חושב שתצליח ואין שוטר.
נשמע כמו אחלה דרך לזכות בפרס דרווין

אתם הרי מאמינים שהחיסון עובד ומונע הדבקה, הרי המספרים ירדו מאז החיסונים (ואני חייב להסכים שזה אכן עובד החיסון). אז מי שמחוסן מוגן, אם אני הבנתי נכון, מוגן ב95% מהדבקה, וכמעט 100% מקורונה חריפה אם הוא בכלל ידבק.
הבעיה שלי אישית זה בעיקר העובדה שלא מחסנים ילדים מתחת לגיל 12 ומי שלא מתחסן מסכן בעיקר אותם כי הם לא יכולים להתחסן עדיין.
ברגע שהחיסונים יהיו זמינים לכולם אני הייתי פותח הכל כרגיל ואומר זהו החיסונים זמינים, מי שרוצה להתחסן ולחסן את ילדיו מעולה, מי שלא זה בעיה שלו. אולי כן הייתי נותן איזה הטבות/תמריצים שאנשים ירצו להתחסן אבל לא ברמה של מה שהולך עכשיו.

מישהו שהוא לא מחוסן הוא בפוטנציאל צלחת פטרי לסופר וריאנט חדש. היעילות של החיסון נגד הוריאנטים החדשים גם ככה פחתה. כבר לא 95%.

נערך לאחרונה:

אז למי איכפת שמישהו לא מחוסן?

אני מבין את החשש להדביק אנשים בקבוצת סיכון שלא יכולים להתחסן, מישהו מכיר אנשים כאלו?
אתה מדבר כאילו לחלות בקורונה זה כמו לחלות בשפעת. אבל אתה שוכח שיש לזה תופעות לוואי.
אני מכיר אנשים שלא יכולים להתחסן, עצם זה שאתה לא מתחסן אתה מסכן אותם.

בנוגע לשאלה למי אכפת מלא מחוסנים, ענו לך על זה אינספור פעמים אתה מסרב לקרוא ולהפנים.
מעוניינת בסיבה נוספת?אלפים יבלו בבידוד את החג. מדוע?בגלל שמתנגדי חיסונים שולחים לא מתחסנים חולים בקורונה ושולחים את הילדים שלהם לביה"ס להדביק את כולם.

הבעיה שלי אישית זה בעיקר העובדה שלא מחסנים ילדים מתחת לגיל 12 ומי שלא מתחסן מסכן בעיקר אותם כי הם לא יכולים להתחסן עדיין.
ברגע שהחיסונים יהיו זמינים לכולם אני הייתי פותח הכל כרגיל ואומר זהו החיסונים זמינים, מי שרוצה להתחסן ולחסן את ילדיו מעולה, מי שלא זה בעיה שלו. אולי כן הייתי נותן איזה הטבות/תמריצים שאנשים ירצו להתחסן אבל לא ברמה של מה שהולך עכשיו.
אם יש לאותו אדם ילדים קטנים לא מחוסנים בבית, אני יכול איכשהו להבין. אבל אצל ילדים זה בדרך כלל ממש קל המחלה.

אבל אני רואה אנשים בפוביה ממי שלא מחוסן למרות שהוא מחוסן. תראה את חדרי הכושר, כולם שם מחוסנים מפחדים פחד מוות ממישהו לא מחוסן.
מישהו שהוא לא מחוסן הוא בפוטנציאל צלחת פטרי לסופר וריאנט חדש. היעילות של החיסון נגד הוריאנטים החדשים גם ככה פחתה. כבר לא 95%.
אני מבין את הרצון של אנשים למנוע ווריאנטים חדשים, אבל בסופו של דבר, זה החשש שלך, ותתחסן בהתאם. אנשים שחוששים מהחיסון, עם כל הפחד מהווריאנטים, נמצאים במקום דומה לשלך.

פחד זה המניע הגדול כאן, לאחד זה מניע להתחסן, ולשני זה מניע להמתין. בכל אופן, עד שיתפתח ווריאנט חדש, אני לא מבין למה לפחד מכל אדם שאינו מחוסן אם אתה מחוסן. אני לא מחוסן ולא חושש מאנשים מאומתים.
אתה מדבר כאילו לחלות בקורונה זה כמו לחלות בשפעת. אבל אתה שוכח שיש לזה תופעות לוואי.
אני מכיר אנשים שלא יכולים להתחסן, עצם זה שאתה לא מתחסן אתה מסכן אותם.
גם לשפעת יש תופעות לוואי, לא זכור לי סנקציות לסרבני חיסון השפעת.
בנוגע לשאלה למי אכפת מלא מחוסנים, ענו לך על זה אינספור פעמים אתה מסרב לקרוא ולהפנים.
מעוניינת בסיבה נוספת?אלפים יבלו בבידוד את החג. מדוע?בגלל שמתנגדי חיסונים שולחים לא מתחסנים חולים בקורונה ושולחים את הילדים שלהם לביה"ס להדביק את כולם.
הילדים לא מחוסנים, זה גם ככה עניין של זמן עד שסוגרים את הכיתה בגלל שמישהו נדבק.

בכל אופן, עד שיתפתח ווריאנט חדש, אני לא מבין למה לפחד מכל אדם שאינו מחוסן אם אתה מחוסן. אני לא מחוסן ולא חושש מאנשים מאומתים.

הסמנטיקה חסרת היגיון. אף אחד לא מחכה ׳עד׳ שיתפתח ווריאנט חדש. מתפתחים כל הזמן, חלק מוצלחים וחלק פחות, וחלק שוברים את תקרת הזכוכית ומצליחים להתפשט באופן משמעותי. זאת בהנחה אם בכלל הצליחו לעלות על אותו ווריאנט.

כלומר - זה לא חייב להיות הפחד הישיר ממי שלא מחוסן, אלא החשש שיתפתח ווריאנט אלים יותר ואז במקום 77% (למיטב זכרוני) הגנה של החיסון על הדלתא, נגיע ל-40% או אפילו פחות. ומה אז? מתחילים מחדש?
עובדתית, מי שלא מחוסן מדביק יותר, ועם סיכוי גבוה לשאת או לדגור איתו וריאנט מתקדם יותר.
זאת ההשפעה השלילית של קבוצת מתנגדי חיסונים על הכלל (המחוסן והלא מחוסן), ולאו דווקא החשש המיידי של ׳אם אתה לא מחוסן אז אני שומר ממך מרחק׳.

אם יש לאותו אדם ילדים קטנים לא מחוסנים בבית, אני יכול איכשהו להבין. אבל אצל ילדים זה בדרך כלל ממש קל המחלה.

אבל אני רואה אנשים בפוביה ממי שלא מחוסן למרות שהוא מחוסן. תראה את חדרי הכושר, כולם שם מחוסנים מפחדים פחד מוות ממישהו לא מחוסן.

אני מבין את הרצון של אנשים למנוע ווריאנטים חדשים, אבל בסופו של דבר, זה החשש שלך, ותתחסן בהתאם. אנשים שחוששים מהחיסון, עם כל הפחד מהווריאנטים, נמצאים במקום דומה לשלך.

פחד זה המניע הגדול כאן, לאחד זה מניע להתחסן, ולשני זה מניע להמתין. בכל אופן, עד שיתפתח ווריאנט חדש, אני לא מבין למה לפחד מכל אדם שאינו מחוסן אם אתה מחוסן. אני לא מחוסן ולא חושש מאנשים מאומתים.

גם לשפעת יש תופעות לוואי, לא זכור לי סנקציות לסרבני חיסון השפעת.

הילדים לא מחוסנים, זה גם ככה עניין של זמן עד שסוגרים את הכיתה בגלל שמישהו נדבק.
איזה תופעות לוואי יש לשפעת?וכיצד הינך משווה בין התופעות לוואי?

הסמנטיקה חסרת היגיון. אף אחד לא מחכה ׳עד׳ שיתפתח ווריאנט חדש. מתפתחים כל הזמן, חלק מוצלחים וחלק פחות, וחלק שוברים את תקרת הזכוכית ומצליחים להתפשט באופן משמעותי. זאת בהנחה אם בכלל הצליחו לעלות על אותו ווריאנט.

כלומר - זה לא חייב להיות הפחד הישיר ממי שלא מחוסן, אלא החשש שיתפתח ווריאנט אלים יותר ואז במקום 77% (למיטב זכרוני) הגנה של החיסון על הדלתא, נגיע ל-40% או אפילו פחות. ומה אז? מתחילים מחדש?
עובדתית, מי שלא מחוסן מדביק יותר, ועם סיכוי גבוה לשאת או לדגור איתו וריאנט מתקדם יותר.
זאת ההשפעה השלילית של קבוצת מתנגדי חיסונים על הכלל (המחוסן והלא מחוסן), ולאו דווקא החשש המיידי של ׳אם אתה לא מחוסן אז אני שומר ממך מרחק׳.
אני מסכים איתך, זה בטח מתסכל לראות אנשים לא מתחסנים ומורידים את יעילות החיסון. מצד שני, זה גם מתסכל למתנגד חיסון שמנסים לכפות אותו להתחסן במשהו שהוא מאמין שעם פוטנציאל נזק.

אולי הגיע הזמן לחפש דרך התמודדות נוספת עם הנגיף. חיסון אחד מועיל, או כמות חיסונים יעילים שמי שרוצה יקח, תרופות חדשות, או כלים חדשים להתמודד. כי בסופו של דבר, החיסון מזיק, אולי לך לא, אבל הוא לא תמים. ולאנשים יש את הזכות לסרב לה ולהסכים לקבל קורונה במקום. אני מוכן לקבל קורונה במקום ולא את החיסון למרות כל האיומים והפחדות שלכם. אני גם אולי אתחסן בעתיד אם אחליט, אבל בנתיים לא. אבל אני מחלים טרי, אז אנחנו די באותה סירה עכשיו.
איזה תופעות לוואי יש לשפעת?וכיצד הינך משווה בין התופעות לוואי?
נזלת, שיעול, חום
הקורונה שלי היה קוצר נשימה, איבוד טעם וריח יומיים, כאב ראש וחום 3 ימים.

אני סבלתי יותר משפעת.

ודרך אגב קיבלתי גם חצבת לפני שנה וחצי (לזה אני מחוסן) הכי פחות מפריע מכולם.

בקיצור, למחלה ולחיסון יש סיכונים, שכל אחד יחליט מה הוא רוצה לקחת.

אני מסכים איתך, זה בטח מתסכל לראות אנשים לא מתחסנים ומורידים את יעילות החיסון. מצד שני, זה גם מתסכל למתנגד חיסון שמנסים לכפות אותו להתחסן במשהו שהוא מאמין שעם פוטנציאל נזק.

אולי הגיע הזמן לחפש דרך התמודדות נוספת עם הנגיף. חיסון אחד מועיל, או כמות חיסונים יעילים שמי שרוצה יקח, תרופות חדשות, או כלים חדשים להתמודד. כי בסופו של דבר, החיסון מזיק, אולי לך לא, אבל הוא לא תמים. ולאנשים יש את הזכות לסרב לה ולהסכים לקבל קורונה במקום. אני מוכן לקבל קורונה במקום ולא את החיסון למרות כל האיומים והפחדות שלכם. אני גם אולי אתחסן בעתיד אם אחליט, אבל בנתיים לא. אבל אני מחלים טרי, אז אנחנו די באותה סירה עכשיו.

נזלת, שיעול, חום
הקורונה שלי היה קוצר נשימה, איבוד טעם וריח יומיים, כאב ראש וחום 3 ימים.

אני סבלתי יותר משפעת.

ודרך אגב קיבלתי גם חצבת לפני שנה וחצי (לזה אני מחוסן) הכי פחות מפריע מכולם.

בקיצור, למחלה ולחיסון יש סיכונים, שכל אחד יחליט מה הוא רוצה לקחת.
אז בעצם אתה לא מה זה תופעות לוואי. מה שכתבת בוגע לקורונה ולשפעת זה תסמינים, לא תופעות לוואי.
גבר, זאת לא בושה להגיד "אני לא יודע" או פשוט לגוגל במקום להמשיך לצאת בור פעם אחר פעם.

אז בעצם אתה לא מה זה תופעות לוואי. מה שכתבת בוגע לקורונה ולשפעת זה תסמינים, לא תופעות לוואי.
גבר, זאת לא בושה להגיד "אני לא יודע" או פשוט לגוגל במקום להמשיך לצאת בור פעם אחר פעם.
פעם אחרונה שבדקתי בגוגל מה אומרים הסימפטומים שלי, יצאתי עם סרטן השחלות.

פעם אחרונה שבדקתי בגוגל מה אומרים הסימפטומים שלי, יצאתי עם סרטן השחלות.
עכשיו אתה מאשים את גוגל בכך שאינך יודע לגוגל בצורה ממוקדת?
מה השלב הבא, אתה תגיד שהקורונה זה סתם שקר שנועד להחדרת צ'יפים והוצאת הדת מחיינו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית