הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
מה פייק?? זה היגיון בסיסי..
במידה ואתה לא מחוסן אתה אוטומטי בקבוצת בקרה של ''לא מוחסנים''..

בפועל אתה משתתף ''בניסוי'' בכל מקרה!
🤣
אלא אם כן אתה גם מתנגד בדיקות.
יש לי חבר פשוט מכחיש שיש כזה דבר קורונה, עכשיו חולה בקורונה.
הוא לא אומר שהוא חולה בקורונה, רק שהוא חולה. הוא כמובן לא נבדק, אני מאוד מקווה שהוא מקפיד על בידוד.

זה מצחיק להיות חולה במחלה לא קיימת.

רוב חולי הקורונה לאחרונה עושים רק בדיקה בבית ולא מדווחים בכלל.

הוא לא אומר שהוא חולה בקורונה, רק שהוא חולה. הוא כמובן לא נבדק, אני מאוד מקווה שהוא מקפיד על בידוד.

רוב חולי הקורונה שלא מדווחים חברים קרובים שלך או שיש לך מקור שיכול לתמוך במה שאתה אומר?

רוב חולי הקורונה שלא מדווחים חברים קרובים שלך או שיש לך מקור שיכול לתמוך במה שאתה אומר?
מאיפה בדיוק יבוא המקור?
אם הם לא מגיעים להיבדק, מי ידע בכלל שהיה להם קורונה?

במקומות העבודה מי שלא מחוסן צריך להביא בדיקה שלילית כל 84 שעות, נכון שלא כל המקומות/מנהלים אוכפים את זה אבל הם יכולים. אז בנאדם יכול להכחיש ולהתנגד כמה שהוא רוצה אבל בעבודה יכולים לשלוח אותו לחל"ת אם אין לו לא תו ירוק והוא מסרב להיבדק. זה המצב אצל אישתי בעבודה עם כמה עובדות שלה שלא מחוסנות ומסרבות להיבדק, משם ידועים לי הנהלים האלה.
אם חבר שלך לא עובד או שנמצא במקום שלא אוכף את זה אז הוא יכול להמשיך להכחיש באמת
פשוט לא נכון
זה היה ציני,

במקומות העבודה מי שלא מחוסן צריך להביא בדיקה שלילית כל 84 שעות, נכון שלא כל המקומות/מנהלים אוכפים את זה אבל הם יכולים. אז בנאדם יכול להכחיש ולהתנגד כמה שהוא רוצה אבל בעבודה יכולים לשלוח אותו לחל"ת אם אין לו לא תו ירוק והוא מסרב להיבדק. זה המצב אצל אישתי בעבודה עם כמה עובדות שלה שלא מחוסנות ומסרבות להיבדק, משם ידועים לי הנהלים האלה.
אם חבר שלך לא עובד או שנמצא במקום שלא אוכף את זה אז הוא יכול להמשיך להכחיש באמת
זה מראה כמה חורים יש במחקר הישראלי על החיסון.

הביקורת על סין בתחילת הפנדמיה זה חוסר דיוק בדיווחים שלהם שהשפיעה על כל העולם.

בארץ אני סבור שיש חוסר דיוק במעקב אחרי התוצאות של החיסון.
לפחות האנשים המעטים שאני מכיר שניזוקו מהחיסון לא קיבלו הכרה מהרופאים על כך.

כמו כן, אני לא בדקתי בדיוק כמה, אבל הרבה עסקים מעסיקים עובדים ללא חיסון ובדיקות, ומשרתים לקוחות כאלו גם כן.

אישתי לדוגמה גם אחרי שהתקשרתי אליה לבוא מיד הבייתה כי אני מאומת קורונה, וכנראה שהסימפטומים שיש לה כמו שיש לי זה קורונה. המעסיקים שלה ניסו לשכנע אותה להישאר לעבוד (עבודה עם הרבה אינטרקציה). יש הרבה מאוד עסקים שקורסים עכשיו שיעשו הכל כדי להתפרנס.

אבל אולי זה אפילו מחמיא לחיסונים עוד יותר, אם כל כך הרבה יותר מהחולים, והחולים הקשים הם ללא חיסון, וזה רק ממה שמדווח, כנראה שהחיסון אפקטיבי יותר ממה שחושבים.

בארץ אני סבור שיש חוסר דיוק במעקב אחרי התוצאות של החיסון.
לפחות האנשים המעטים שאני מכיר שניזוקו מהחיסון לא קיבלו הכרה מהרופאים על כך.

כמו כן, אני לא בדקתי בדיוק כמה, אבל הרבה עסקים מעסיקים עובדים ללא חיסון ובדיקות, ומשרתים לקוחות כאלו גם כן.

אישתי לדוגמה גם אחרי שהתקשרתי אליה לבוא מיד הבייתה כי אני מאומת קורונה, וכנראה שהסימפטומים שיש לה כמו שיש לי זה קורונה. המעסיקים שלה ניסו לשכנע אותה להישאר לעבוד (עבודה עם הרבה אינטרקציה). יש הרבה מאוד עסקים שקורסים עכשיו שיעשו הכל כדי להתפרנס.

אבל אולי זה אפילו מחמיא לחיסונים עוד יותר, אם כל כך הרבה יותר מהחולים, והחולים הקשים הם ללא חיסון, וזה רק ממה שמדווח, כנראה שהחיסון אפקטיבי יותר ממה שחושבים.
על סמך מה אתה קובע את הדברים שאתה אומר?

אתה אופטימי מדי
יש דיבור כבר על מנת חיסון רביעית וכדורי קורונה עם כל המתכת מהחיסונים שימצאו בגוף שלנו מחוסנים לא יעברו בדיקת בטחון בשדה התעופה ****לא מתנגד***

אחי על איזה מתכת אתה מדבר הצ'יפים שהזריקו לנו עשויים מסיליקון כדי שזה לא יצפצף בבידוק

סתם רציתי להתייחס לזה בתור סטודנט שעכשיו מסיים את עבודת הגמר שלו בסטטיסטיקה, בכל מחקר כזה יש חורים, אני לא יודע באיזה מתדולוגיה השתמשו החוקרים ובאילו טכניקות, אבל מבחינה סטטיסטית אפשר לקחת בחשבון את החוסר דיוק בדיווח באמצעות מניפולציות שונות, כך שהיה סמוך ובטוח שאם החוסר דיוק בדיווחים הללו היו משמעותיים כפי שאתה מתאר, החוקרים לא היו מגיעים למסקנה מובהקת סטטיסטית כפי שהגיעו אליה.

614a69c1348a7b3c.jpg
614a120c35acb09d.jpg

מבין את הצד של בעלי המכונים וכיצד זה יפגע בהם. אבל יפגע בהם נפשית?בסופו של דבר ידוע התוקף של התו ירוק לאלו אשר לא התחסנו בחיסון שלישי. היא לא צריכה לשחק על רגשות אשם כאשר הדבר היחיד שחשוב לה באמת זה הכסף שהיא תפסיד.

אם אתה מפרסם דברים, אז לפחות תדייק בדברייך ואל תפיץ שקרים.
אף אחד לא אוסר עלהיים כניסה אם הם לא התחסנו. הם ידרשו להציג בדיקה שלילית לקורונה, או פשוט לא יעבדו.
מדוע שאנשים יסבלו בגלל מתנגדי חיסונים?

אם אתה מפרסם דברים, אז לפחות תדייק בדברייך ואל תפיץ שקרים.
אף אחד לא אוסר עלהיים כניסה אם הם לא התחסנו. הם ידרשו להציג בדיקה שלילית לקורונה, או פשוט לא יעבדו.
מדוע שאנשים יסבלו בגלל מתנגדי חיסונים?
לא הבנתי איך מי שלא התחסן גורם לסבל, זה הוא דווקא זה שסובל מהגבלות וצריך להציג אינספור בדיקות שליליות בתשלום שלו
לא הבנתי את הרטוריקה שלך אח

לא הבנתי איך מי שלא התחסן גורם לסבל, זה הוא דווקא זה שסובל מהגבלות וצריך להציג אינספור בדיקות שליליות בתשלום שלו
לא הבנתי את הרטוריקה שלך אח
עכשיו מגיע מצב אשר נדרש לבחור בן 30 לא מחוסן לבין 60 מחוסן לשימוש מכונת הנשמה. במי יבחרו?בבן 30.
מדוע הבן 60 נדרש למות עקב איזה מסרב חיסון?
מורה לא מחוסן הולך ללמד כיתה, מדביק את כל הכיתה. כל הכיתה בבידוד, עם הכניסה לבידוד של הכיתה גם ההורים נכנסים לבידוד.
אתה מתחיל להבין...?

אתה לא סובל משום הגבלה כיוון שאף אחד לא מגביל או מונע ממך דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית