הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
זה פשוט לא נכון
מי שלא מתחסן מונעים ממנו פרנסה נקודה
די לשקר, לא מונעים מאף אחד כלום ושום דבר. אתה מסרב להתחסן?אתה מוזמן ללכת לעשות בדיקת קורונה.
אף אחד לא מונע פרנסה מאיש. בנאדם שמסרב להתחסן ולהבדק?זאת אך ורק בעיה שלו.

זה פשוט לא נכון
מי שלא מתחסן מונעים ממנו פרנסה נקודה
אני דווקא מסכים איתך חלקית, יש מקומות שמונעים מאנשים לא מחוסנים לעבוד, וגם אם זה לא כך בכל המקומות, מסתכלים על לא מחוסנים אחרת ואין ספק שזה פוגע בהם תדמיתית בשוק העבודה.
עם זאת, אני בעד להשאיר את המתווה שמי שלא מתחסן מחויב בהצגת בדיקות על מנת להכנס למקומות הומים וכו'. פשוט השיח צריך להשתנות, מ-2 הצדדים! גם הלא מחוסנים חייבים להבין מהצד שלהם, שהם מסכנים את הציבור, אדם לא מחוסן בסביבה הומת אנשים ללא בדיקה משול מבחינתי לנהג ללא רישיון על הכביש.

היום, התו הירוק החדש נכנס לתוקף וקרוב ל2 מיליון איבדו זכאות.
כמובן שיש תקלה באתר ״רמזור״ של משרד הבריאות 🤦‍♂️ לכן התו הקודם בתוקף לעוד 3 ימים.

לצערי, כמו רוב העולם גם רובכם המוחלט מעוניין להכריח אנשים להזריק. לא כולכם כותבים זאת במפורש, אבל ניכר מדבריכם שזהו רצונכם. כולם חייבים להזריק, כולם כולל כולם, ומי שמסרב להזריק הוא חסר אחריות ואגואיסט. האמנם?
פייזר הסירה מעצמה אחריות מהזריקה.
הרופאים הסירו עצמם אחריות מהזריקה (למרות שמקבלים כסף על כל מי שיזריק).
הממשלה והתקשורת כמובן מסירים אחריות מהזריקה, אבל מי שלא מתחסן הוא חסר אחריות. כמובן.
אם החומרים שהזריקו/ מזריקים/ ימשיכו להזריק עד סוף ימי חייכם היו עובדים אז לא הייתם פוחדים ממתנגדי החיסונים. נכנסתם לבריכה עם מצופים, ודורשים מכל מי שלא עם מצופים לשים מצופים אחרת זה לא עובד. אם החומרים שהזריקו לכם היו עובדים לא הייתם נדבקים בקורונה, ומה לעשות, יותר מהלא מוזרקים, כי זו המציאות בשטח. הלא מוזרקים פחות חולים מהמוזרקים. כיפהלה אמר לא מזמן שמי שלקח את החיסון הראשון והשני וחושב שהוא מוגן אז הוא טועה. הfda אוסר עליכם להזריק, ובכל זאת אתם מזריקים.
כבר נאמר והוכח שהחיסון לא יעיל, לא עוזר, גרם לעלייה בתמותה (תוכנית העל של העבריין הגדול ביל גייטס - שהוציא פטנט על החיסון נגד קורונה בשנת 2017. זה אותו ביל גייטס שאמר שהוא רוצה לדלל אוכלוסין, ואחת הדרכים לעשות זאת זה באמצעות חיסונים חדשים. ביל גייטס נתבע באפריקה ובהודו על רצח, אלברט בורלה נמצא אשם בשוחד, ושלל העבריינים. אתם רצים לדחוף לעצמכם מחטים אל תוך הכתף, כשהfda אוסר, כשהחיסון הוא תרכיב ניסיוני (נאמר במפורש, ידוע כבר מזמן), אתם מתעלמים מנשים שהפילו אחרי החיסון, מזה שתמותה מדום לב עלה ב17% בשנה האחרונה, ושבתקופת "השיא" של הקורונה בשנת 2020 (החל מחודש מרץ) היתה תמותה זהה לשנים שעברו משפעת (כן, גם קורונה נכלל, וב2020 אפילו קצת פחות מתים).
הקורונה היא שקר אחד גדול
אני התנסיתי במהלך חיי בטסט, דיאנבול, דקה, טרן, כרגע על dnp, אינסולין כשידעתי מה אני לוקח ומה יש בפנים.
חסמו מכם את הגישה, ויש חיסיון של 30 שנים על ישיבות הקורונה בקבינט.
אתם נותנים שיזריקו לכם חומר ניסיוני, שאין לכם מושג מה יש בו חוץ broscience חסר כל ביסוס והשערה. בפורום "סטרואידים ותרופות" אם מישהו היה מפרסם שהוא מתכוון לעשות סייקל עם חומרים ניסיוניים, שנאמר עליהם בעבר שיש רצון לרצוח בעזרתם, ושיש עליהם חיסיון, וכל ההילה של "המדע" מסביב זה broscience היו תולים אותו בכיכר העיר. אבל אתם ממשיכים להזריק, להסתכן ובסופו של דבר גם להיות כמו מי שלא מתחסן.
לסיכום
מי שרוצה להזריק שיזריק
מי שלא רוצה שלא יזריק
זכות הבחירה בידינו, וכמו שאנחנו לא מחייבים אתכם לא להזריק - אתם לא תחייבו אותנו, במיוחד עם כל המסתורין סביב החומרים שנמצאים במה שאתם לוקחים באופן קבוע כמו נרקמונים שמכורים לסם, וצורכים עוד מנה ועוד מנה, עד שתמותו.

חבל שאין אפשרות לתת מוניטין, כי לפוסט שלעיל פעם ראשונה שהייתי נותן מוניטין שלילי, באמת שהגזמת.

שמע, לא נעים לקבל את האמת לפרצוף אבל הוא די צודק
במה הוצא צודק? בזה:
אם החומרים שהזריקו/ מזריקים/ ימשיכו להזריק עד סוף ימי חייכם היו עובדים אז לא הייתם פוחדים ממתנגדי החיסונים. נכנסתם לבריכה עם מצופים, ודורשים מכל מי שלא עם מצופים לשים מצופים אחרת זה לא עובד.
כי אני חושב בעיקר על העניין שילדים מתחת לגיל 12 לא יכולים להתחסן אז מי שלא מחוסן מבחירה מסכן אותם, לא בגלל שהחיסון לא עובד.

או אולי הוא צודק בזה:
אם החומרים שהזריקו לכם היו עובדים לא הייתם נדבקים בקורונה, ומה לעשות, יותר מהלא מוזרקים, כי זו המציאות בשטח. הלא מוזרקים פחות חולים מהמוזרקים.
מעניין באיזה שטח המציאות הזאת, חוץ מקבוצות פייסבוק של קונספירטורים

או שהוא צודק בזה:
זה אותו ביל גייטס שאמר שהוא רוצה לדלל אוכלוסין, ואחת הדרכים לעשות זאת זה באמצעות חיסונים חדשים.
מאותן קבוצות כנראה

או אולי בזה:
אני התנסיתי במהלך חיי בטסט, דיאנבול, דקה, טרן, כרגע על dnp, אינסולין כשידעתי מה אני לוקח ומה יש בפנים.
כי חומרים אנדרגראונד מפוקחים בקפידה יתרה ויודעים בדיוק מה אתה מזריק/בולע וזה לא הימור בכלל.

אולי הוא צודק בזה:
אתם נותנים שיזריקו לכם חומר ניסיוני, שאין לכם מושג מה יש בו חוץ broscience חסר כל ביסוס והשערה.
כי יש עליו מידע, אם בוחרים לא להאמין למידע זה משהו אחר, ככה אפשר גם לא להאמין לכל מידע על כן חיסון/תרופה/משהו רפואי שקיים
אתם לא תחייבו אותנו,
אף אחד לא מחייב, אבל אומרים לך שוואלה יש כאן נגיף שמסתובב ומתפרע אז אם אתה לא רוצה להתחסן בוא תראה בדיקה שאתה לא נושא אותו בכל מקום שאתה נכנס.

במה הוצא צודק
במה שהוא אמר
"לצערי, כמו רוב העולם גם רובכם המוחלט מעוניין להכריח אנשים להזריק. לא כולכם כותבים זאת במפורש, אבל ניכר מדבריכם שזהו רצונכם. כולם חייבים להזריק, כולם כולל כולם"
תראה בדיקה שאתה לא נושא אותו בכל מקום שאתה נכנס.
אבל מי שמתחסן אמנם מוגן ממחלה קשה לכאורה לפי הפרסומים למרות שזה לא תקף לוריאנט כזה או אחר
אבל לא מוגן מהידבקות והדבקה, ויכול לשאת את הנגיף ולהפיץ אותו ואף אחד לא מבקש ממנו להידבק ואין עדיין בדיקות מהירות בכניסה למקומות אז הטענה שלך לכאורה נופלת
מחוסן יכול להפיץ את הנגיף, למה הוא לא צריך להציג בדיקה? מ. ש. ל

*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
איזה יצורים יש בעולם יא אללה

ברור, אנחנו היצורים שמסרבים להזריק, ורואים את כל מה שחזינו:
שלא יהיה רק חיסון אחד, שישתלטו לנו על החיים, שיכפו עלינו.
בגרמניה הנאצית כדי לרצוח יהודים היה צריך משרפות אש ורובים.
כיום רק תיתן כתף, ותרוץ בשביל זה. גאונות, וכל הטיפשים הולכים אחריה.
כבר נאמר לכם שתצטרכו להזריק כל החיים (עחי.. יש.. יש לך שקל?) ולהיות נרקמונים של חומר שאין לכם מושג מה יש בתוכו, אז תהנו
@yujinius לא ענית לשום דבר...
רק טענת שאני טועה. לא התייחסת לשום דבר ממה שכתבתי, חוץ מעל האנאבוליים, שלפחות בהם אתה יודע מה יש (במידה ומצאת ספק אמין). ולמרות שאין ביקור ופיקוח רציני במעבדות שמייצרים חומרים, זה הרבה יותר בטוח מלהזריק לעצמך לגוף חומר ניסיוני (שהעבריין שהוציא עליו פטנט הצהיר על כוונתו לחסל אותך באמצעותו) ולצרוח שמי שהוא לא שפן נסיונות אגואיסט
ככלל, אין לי עניין להגיב פה. רק רציתי להבהיר נקודה ברורה, היא שאתם אשכרה מאמינים שחייבים להכריח אותנו להזריק, ומי שלא מזריק - אגואיסט זבל.
יום יבוא (אם לא תמותו מהמזרקים קודם לכן, לצערי הרב) ותבינו זאת. כבר 2 מיליון אזרחים ישראליים מתחילים להבין שהקורונה היא בסך הכל שפעת עונתית.
@reemarתודה גבר

ברור, אנחנו היצורים שמסרבים להזריק, ורואים את כל מה שחזינו:
שלא יהיה רק חיסון אחד, שישתלטו לנו על החיים, שיכפו עלינו.
בגרמניה הנאצית כדי לרצוח יהודים היה צריך משרפות אש ורובים.
כיום רק תיתן כתף, ותרוץ בשביל זה. גאונות, וכל הטיפשים הולכים אחריה.
כבר נאמר לכם שתצטרכו להזריק כל החיים (עחי.. יש.. יש לך שקל?) ולהיות נרקמונים של חומר שאין לכם מושג מה יש בתוכו, אז תהנו
רק טענת שאני טועה. לא התייחסת לשום דבר ממה שכתבתי, חוץ מעל האנאבוליים, שלפחות בהם אתה יודע מה יש (במידה ומצאת ספק אמין). ולמרות שאין ביקור ופיקוח רציני במעבדות שמייצרים חומרים, זה הרבה יותר בטוח מלהזריק לעצמך לגוף חומר ניסיוני (שהעבריין שהוציא עליו פטנט הצהיר על כוונתו לחסל אותך באמצעותו) ולצרוח שמי שהוא לא שפן נסיונות אגואיסט
ככלל, אין לי עניין להגיב פה. רק רציתי להבהיר נקודה ברורה, היא שאתם אשכרה מאמינים שחייבים להכריח אותנו להזריק, ומי שלא מזריק - אגואיסט זבל.
יום יבוא (אם לא תמותו מהמזרקים קודם לכן, לצערי הרב) ותבינו זאת. כבר 2 מיליון אזרחים ישראליים מתחילים להבין שהקורונה היא בסך הכל שפעת עונתית.
@reemarתודה גבר

1117918bedd5316700f2877cb8c57367.jpg

עניתי, לא על הכל, על מה שציטטתי.

@yujinius זה כזה בזבוז זמן לנסות לסתור משהו מול לא חכם מוחלט בסדר גודל כזה שטוף מוח חסר יכולת חשיבה עצמית עם נטייה פסיכולוגית כבדה להאמין וליפול לכל דבר קונספירטיבי שאנחנו פה יוצאים הדבילים. נשאר רק לצחוק מהצד ולנתח עד כמה בני אדם יכולים להיות לא חכמים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית