די לשקר, לא מונעים מאף אחד כלום ושום דבר. אתה מסרב להתחסן?אתה מוזמן ללכת לעשות בדיקת קורונה.זה פשוט לא נכון
מי שלא מתחסן מונעים ממנו פרנסה נקודה
אף אחד לא מונע פרנסה מאיש. בנאדם שמסרב להתחסן ולהבדק?זאת אך ורק בעיה שלו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
די לשקר, לא מונעים מאף אחד כלום ושום דבר. אתה מסרב להתחסן?אתה מוזמן ללכת לעשות בדיקת קורונה.זה פשוט לא נכון
אני דווקא מסכים איתך חלקית, יש מקומות שמונעים מאנשים לא מחוסנים לעבוד, וגם אם זה לא כך בכל המקומות, מסתכלים על לא מחוסנים אחרת ואין ספק שזה פוגע בהם תדמיתית בשוק העבודה.זה פשוט לא נכון
אתה רומז שהוא עשה קופי פסטה?איזו הודעה מקורית.
חשבת על כל זה לבד?
שמע, לא נעים לקבל את האמת לפרצוף אבל הוא די צודקחבל שאין אפשרות לתת מוניטין, כי לפוסט שלעיל פעם ראשונה שהייתי נותן מוניטין שלילי, באמת שהגזמת.
ומי קובע מה נכון, אתה?שמע, לא נעים לקבל את האמת לפרצוף אבל הוא די צודק
כןומי קובע מה נכון, אתה?
במה הוצא צודק? בזה:שמע, לא נעים לקבל את האמת לפרצוף אבל הוא די צודק
כי אני חושב בעיקר על העניין שילדים מתחת לגיל 12 לא יכולים להתחסן אז מי שלא מחוסן מבחירה מסכן אותם, לא בגלל שהחיסון לא עובד.אם החומרים שהזריקו/ מזריקים/ ימשיכו להזריק עד סוף ימי חייכם היו עובדים אז לא הייתם פוחדים ממתנגדי החיסונים. נכנסתם לבריכה עם מצופים, ודורשים מכל מי שלא עם מצופים לשים מצופים אחרת זה לא עובד.
מעניין באיזה שטח המציאות הזאת, חוץ מקבוצות פייסבוק של קונספירטוריםאם החומרים שהזריקו לכם היו עובדים לא הייתם נדבקים בקורונה, ומה לעשות, יותר מהלא מוזרקים, כי זו המציאות בשטח. הלא מוזרקים פחות חולים מהמוזרקים.
מאותן קבוצות כנראהזה אותו ביל גייטס שאמר שהוא רוצה לדלל אוכלוסין, ואחת הדרכים לעשות זאת זה באמצעות חיסונים חדשים.
כי חומרים אנדרגראונד מפוקחים בקפידה יתרה ויודעים בדיוק מה אתה מזריק/בולע וזה לא הימור בכלל.אני התנסיתי במהלך חיי בטסט, דיאנבול, דקה, טרן, כרגע על dnp, אינסולין כשידעתי מה אני לוקח ומה יש בפנים.
כי יש עליו מידע, אם בוחרים לא להאמין למידע זה משהו אחר, ככה אפשר גם לא להאמין לכל מידע על כן חיסון/תרופה/משהו רפואי שקייםאתם נותנים שיזריקו לכם חומר ניסיוני, שאין לכם מושג מה יש בו חוץ broscience חסר כל ביסוס והשערה.
אף אחד לא מחייב, אבל אומרים לך שוואלה יש כאן נגיף שמסתובב ומתפרע אז אם אתה לא רוצה להתחסן בוא תראה בדיקה שאתה לא נושא אותו בכל מקום שאתה נכנס.אתם לא תחייבו אותנו,
במה שהוא אמרבמה הוצא צודק
אבל מי שמתחסן אמנם מוגן ממחלה קשה לכאורה לפי הפרסומים למרות שזה לא תקף לוריאנט כזה או אחרתראה בדיקה שאתה לא נושא אותו בכל מקום שאתה נכנס.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחתוכנית העל של העבריין הגדול ביל גייטס
הוא כן, פשוט באחוז נמוך יותר מאשר מחלה קשה, אני בטוח שאתה ראית/קראת/שמעת את זה גם.אבל לא מוגן מהידבקות והדבקה
*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*
איזה יצורים יש בעולם יא אללה
ברור, אנחנו היצורים שמסרבים להזריק, ורואים את כל מה שחזינו:
שלא יהיה רק חיסון אחד, שישתלטו לנו על החיים, שיכפו עלינו.
בגרמניה הנאצית כדי לרצוח יהודים היה צריך משרפות אש ורובים.
כיום רק תיתן כתף, ותרוץ בשביל זה. גאונות, וכל הטיפשים הולכים אחריה.
כבר נאמר לכם שתצטרכו להזריק כל החיים (עחי.. יש.. יש לך שקל?) ולהיות נרקמונים של חומר שאין לכם מושג מה יש בתוכו, אז תהנו
@yujinius לא ענית לשום דבר...
רק טענת שאני טועה. לא התייחסת לשום דבר ממה שכתבתי, חוץ מעל האנאבוליים, שלפחות בהם אתה יודע מה יש (במידה ומצאת ספק אמין). ולמרות שאין ביקור ופיקוח רציני במעבדות שמייצרים חומרים, זה הרבה יותר בטוח מלהזריק לעצמך לגוף חומר ניסיוני (שהעבריין שהוציא עליו פטנט הצהיר על כוונתו לחסל אותך באמצעותו) ולצרוח שמי שהוא לא שפן נסיונות אגואיסט
ככלל, אין לי עניין להגיב פה. רק רציתי להבהיר נקודה ברורה, היא שאתם אשכרה מאמינים שחייבים להכריח אותנו להזריק, ומי שלא מזריק - אגואיסט זבל.
יום יבוא (אם לא תמותו מהמזרקים קודם לכן, לצערי הרב) ותבינו זאת. כבר 2 מיליון אזרחים ישראליים מתחילים להבין שהקורונה היא בסך הכל שפעת עונתית.
@reemarתודה גבר
רואים חבר'ה? זה התירוץ של שפני הניסיונות של פייזר המוזרקים.
עניתי, לא על הכל, על מה שציטטתי.@yujinius לא ענית לשום דבר...
רק טענת שאני טועה. לא התייחסת לשום דבר ממה שכתבתי, חוץ מעל האנאבוליים, שלפחות בהם אתה יודע מה יש (במידה ומצאת ספק אמין). ולמרות שאין ביקור ופיקוח רציני במעבדות שמייצרים חומרים, זה הרבה יותר בטוח מלהזריק לעצמך לגוף חומר ניסיוני (שהעבריין שהוציא עליו פטנט הצהיר על כוונתו לחסל אותך באמצעותו) ולצרוח שמי שהוא לא שפן נסיונות אגואיסט
לא ענית לשום דבר.עניתי, לא על הכל, על מה שציטטתי.