הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפיית חיסונים

• פותח/ת השרשור reemar
  • פורסם בתאריך
הקטע הכי אהוב עלי במתנגדי חיסונים/מכחישי קורונה זה שתמיד כאשר דורשים מהם נתונים, עובדות או הוכחות הם מגיבים בצורה הבאה:
"אתה תמים", "חלק מהעדר", "כמה נאיביות", "שטוף מח". למה אתה מתחילים בכלל ויכוחים אם אין לך שום דבר חוץ מעדויות שקריות?
שורה תחתונה מחוסן יכול להידבק ולהדביק ולא מחויב בבדיקה
היינו לא מעניין אף אחד לעצור הדבקה אלא רק שכולם יתחסנו == כפיית חיסונים

אני שמעתי בהתחלה שמי שמחוסן חסין מהדבקה והידבקות ואז גיליתי שפשוט שיקרו לכולם כדי לדחוף אותם להחתסן
הטענה של מחוסן יכול להדביק שוות ערך לטענה אנשים חוגרים חגורות בטיחות ועדיין מתים בתאונות דרכים. אז למה להמשיך לחגור?

הרבה. זה ממה וממי שאני מכיר רואה ושומע
לא נדע.
גם אנשים שמאמנים שהעולם שטוח ומחזיקים אותו מלמטה פילים על הראש, שארה''ב פיצצה את מגדלי התאומים, אנשי קבלה\רבנים מסויימים או סתם אורן זריפים שבטוחים שיש להם כוחות על טבעיים "חקרו" נו אז מה?
הם חקרו במקומות הלא נכונים, נכון או לא נכון זה לא אובקטיבי. עובדות זה לא אובקטיבי. אי אפשר לנהל דיון או לכבד דעה של אדם שמתחיל את הדיון בהצגת עובדה ש1+1=11 כי הוא חקר וזו דעתו.
ככה זה שהם עמלו וחקרו לא אומר כלום ושום דבר חוץ מזה שיש להם יותר מידי זמן פנוי וקצת מידי לוגיקה היגיון בריא והבנת המציאות כפי שהיא.
כל מה שהצלחתי להסיק ממך, שאתה מצומצם ויהיר.
כל אחד יכול לנסח איך היריב שלו אדיוט, החוכמה זה לכבד כל אדם, ולנסות קודם להבין.

אני אחיה עם זה, במיוחד שאני מכיר את קוו המחשבה שלך ואת חוסר יכולת ההסתכלות העצמית שלך כשאתה אומר למישהו שהוא "מצומצם"
אני מבין איך עובדים אנשים כאלה ומאיפה ובאיזה נסיבות כל מה שהם חושבים מסתדר להם בראש ואפילו תיארתי את זה דיי טוב בתגובות הקודמות
לגבי הלכבד לא יכול להגיד שום דבר חוץ מזה שאתה צודק והעלבונות המצד שלי היו מיותרות

מה לא נדע? אתה זה שיוצא בקביעות חד משמעיות על פי מה שאתה/אנשים סביבך חושבים, כשאומרים לך שבמעגל יותר רחב זה שונה אז פתאום זה "לא נדע"
החוכמה זה לכבד כל אדם, ולנסות קודם להבין.
לכבד כל אדם זה משהו אחד, מסכים איתך לגבי זה, אבל לכבד דעה זה משהו אחר, לא צריך ולא רצוי לכבד כל דעה, במיוחד אם הדעה סותרת עובדות.
למשל אם הדעה שלי היא שאדם יכול לקפוץ מגובה ולפרוש ידיים ואז הוא יעוף. אם אני אתחיל להטיף על זה לאנשים שינסו אז צריך לכבד את זה כי זו הדעה שלי או שצריך להשתיק אותי כי הדעה שלי נוגדת עובדות וחוקי טבע?

נערך לאחרונה:
לא נדע.

לכבד?לכבד מה בדיוק?הפצת שקרים ואי אימיתות?הפצת פייק ניוז?
למה שאדם אשר עושה את זה יקבל כבוד?אם כבר להפך, נדרש וחובה להוכיח לו שהוא טועה ולהפסיק את זה לפני שהוא יפגע במישהו.

מה לא נדע? אתה זה שיוצא בקביעות חד משמעיות על פי מה שאתה/אנשים סביבך חושבים, כשאומרים לך שבמעגל יותר רחב זה שונה אז פתאום זה "לא נדע"
אי אפשר להתווכח על המניעים של אנשים שלפעמים אפילו לא ידועים להם בעצמם.
זה נטו דעה שלי מול שלך.
לכבד כל אדם זה משהו אחד, מסכים איתך לגבי זה, אבל לכבד דעה זה משהו אחר, לא צריך ולא רצוי לכבד כל דעה, במיוחד אם הדעה סותרת עובדות.
למשל אם הדעה שלי היא שאדם יכול לקפוץ מגובה ולפרוש ידיים ואז הוא יעוף. אם אני אתחיל להטיף על זה לאנשים שינסו אז צריך לכבד את זה כי זו הדעה שלי או שצריך להשתיק אותי כי הדעה שלי נוגדת עובדות וחוקי טבע?
לא טענתי שצריך לכבד כל דעה.
אני לדוגמה לא מכבד את הקומוניזם הישראלי.
לכבד?לכבד מה בדיוק?הפצת שקרים ואי אימיתות?הפצת פייק ניוז?
למה שאדם אשר עושה את זה יקבל כבוד?אם כבר להפך, נדרש וחובה להוכיח לו שהוא טועה ולהפסיק את זה לפני שהוא יפגע במישהו.
כולם מפזרים פייק ניוז בשני צידי המתרס, כולם מוכנים לעשות הכל כדי לקבל את מה שהם רוצים.
מתנגדי החיסון - חופש.
סוגדי החיסון - שליטה.

בכל זאת צריך לכבד.
תיקח לדוגמה את הפייק ניוז שאני זועק עליו כבר חודשים Aanmelden bij Facebook

ואני לא נביא, אבל על סמך המאמר הזה Your Health Care May Kill You: Medical Errors - PubMed אפשר להיות חכם ולהבין מה יקרה.

חכם עדיף מנביא, ומי שלא לומד מההיסטוריה מובטח לו שיעשה את אותם טעויות.

אי אפשר להתווכח על המניעים של אנשים שלפעמים אפילו לא ידועים להם בעצמם.
זה נטו דעה שלי מול שלך.

לא טענתי שצריך לכבד כל דעה.
אני לדוגמה לא מכבד את הקומוניזם הישראלי.

כולם מפזרים פייק ניוז בשני צידי המתרס, כולם מוכנים לעשות הכל כדי לקבל את מה שהם רוצים.
מתנגדי החיסון - חופש.
סוגדי החיסון - שליטה.

בכל זאת צריך לכבד.
תיקח לדוגמה את הפייק ניוז שאני זועק עליו כבר חודשים Aanmelden bij Facebook

ואני לא נביא, אבל על סמך המאמר הזה Your Health Care May Kill You: Medical Errors - PubMed אפשר להיות חכם ולהבין מה יקרה.

חכם עדיף מנביא, ומי שלא לומד מההיסטוריה מובטח לו שיעשה את אותם טעויות.
אחשלי, היחדים שמפיצים פייק ניוק הם המתנגדי חיסונים, נחש מה?אתה מפיץ פייק ניוז בשפע.

סוגדי החיסון מפיצים פייק ניוז?אני אמתין שתביא לי הוכחות ולא טור דעה/סרטון ביו טיוב של מתנגד חיסונים.
ושליטה במה בדיוק?אנא ממך תחלוק איתנו על איזה שליטה אתה מדבר. או שאתה אשכרה חושב שהחיסון משתיל לך איזה שבב לשלוט בך?

אחשלי, היחדים שמפיצים פייק ניוק הם המתנגדי חיסונים, נחש מה?אתה מפיץ פייק ניוז בשפע.

סוגדי החיסון מפיצים פייק ניוז?אני אמתין שתביא לי הוכחות ולא טור דעה/סרטון ביו טיוב של מתנגד חיסונים.
ושליטה במה בדיוק?אנא ממך תחלוק איתנו על איזה שליטה אתה מדבר. או שאתה אשכרה חושב שהחיסון משתיל לך איזה שבב לשלוט בך?
אני מניח שלא פתחת את הקישורים שצירפתי, וגם לא בנית מוניטין של אחד שמתחשק לי לקיים איתו דיון.

שני המקרים של מחלות לב כתוצאה מחיסון שאני מכיר אישית, קיבלו הכחשה מוחלטת של הרופאים ולא נכלל ברשימה של התופעות לוואי של החיסון.

אני לא מופתע, תפתח את הקישורים שצירפתי.

זה לא בהכרח בכוונה, אבל רוצים להאמין שמשהו בטוח אז מפספסים דברים, לכן מחקר טוב הוא כפול סמיות.
וכן להיפך, אדם שמת סתם הופכים את העולם לראות אם היה לו גם קורונה, כי זה מה שרוצים להאמין.

בדרך שאדם רוצה לילך, מוליכים אותו.

אני מניח שלא פתחת את הקישורים שצירפתי, וגם לא בנית מוניטין של אחד שמתחשק לי לקיים איתו דיון.

שני המקרים של מחלות לב כתוצאה מחיסון שאני מכיר אישית, קיבלו הכחשה מוחלטת של הרופאים ולא נכלל ברשימה של התופעות לוואי של החיסון.

אני לא מופתע, תפתח את הקישורים שצירפתי.

זה לא בהכרח בכוונה, אבל רוצים להאמין שמשהו בטוח אז מפספסים דברים, לכן מחקר טוב הוא כפול סמיות.
וכן להיפך, אדם שמת סתם הופכים את העולם לראות אם היה לו גם קורונה, כי זה מה שרוצים להאמין.

בדרך שאדם רוצה לילך, מוליכים אותו.
אני לא מבין מאיפה עלה לך הרעיון של קיום דיון עם בנאדם אשר הינו מתנגד בכל תוקף לעובדות,נתונים ומחקרים. בנאדם אשר כל פעם שמבקשים ממנןו שיביא גיבוי לדבריו, הוא פשוט נעלם.

פתחתי את הקישורים שלך, הינם טורי דעה של מתנגדי חיסונים שלא מגובים בשום מחקר או נתון מדעי.
כן, אתה מכיר אבל אף אחד לא מכיר, מעניין מאוד.
בנוגע לשטות שכתבת שהופכים את העולם שהוא מת מקורונה. אם יש לו אינספור מחלות רקע, שהוא הצליח לשרוד אותן אבל הקורונה נתנה לו את המכה הסופית-אז הקורונה הרגה אותו.

אהבתי את הקטע שהתעלמת מבקשה שלי על כך שתביא לי הוכחות והסבר למה זה "חולי שליטה".
אנא ממך, אל תביך את עצמך יותר ותכתוב "אתה נאיבי", "שטוף מח" או כל שטות אחרת של מתנגדי חיסונים.

נ.ב
הקטע הכי טוב במתנגדי חיסונים-אין להם בעיה להזריק חומר לא ידוע/לצרוך סם מאיזה סוחר מפינה ברחוב שהם לא יודעים מה דחפו לו שם. אבל חיסון שיש מאחוריו אינספור מחקרים מדעים+עבר המון ניסוים. לא, זה משוגע!!!

אני לא מבין מאיפה עלה לך הרעיון של קיום דיון עם בנאדם אשר הינו מתנגד בכל תוקף לעובדות,נתונים ומחקרים. בנאדם אשר כל פעם שמבקשים ממנןו שיביא גיבוי לדבריו, הוא פשוט נעלם.
לא יודע, הרגשתי דחף לעשות חסד לאדם נזקק, והיית הראשון שחשבתי עליו.
פתחתי את הקישורים שלך, הינם טורי דעה של מתנגדי חיסונים שלא מגובים בשום מחקר או נתון מדעי.
מחקרים כבודם במקומם מונח, אבל יש דברים שהם פשוט לא רלווטים.
אם הרופא שלך מועל בתפקידו, לא תמצא מחקר לזה. אם משרד הבריאות מתעלם מנתונים שבעיניך ראית, אתה לא צריך מחקר.
אהבתי את הקטע שהתעלמת מבקשה שלי על כך שתביא לי הוכחות והסבר למה זה "חולי שליטה".
אנא ממך, אל תביך את עצמך יותר ותכתוב "אתה נאיבי", "שטוף מח" או כל שטות אחרת של מתנגדי חיסונים.
לא כתבתי חולי שליטה, אין לי מושג על מה שאתה מדבר.
לא מבין מאיפה קבעת מה אני הולך לכתוב, אבל אתה רחוק.
נ.ב
הקטע הכי טוב במתנגדי חיסונים-אין להם בעיה להזריק חומר לא ידוע/לצרוך סם מאיזה סוחר מפינה ברחוב שהם לא יודעים מה דחפו לו שם. אבל חיסון שיש מאחוריו אינספור מחקרים מדעים+עבר המון ניסוים. לא, זה משוגע!!!
הקטע הכי טוב של סוגדי חיסונים, שהם מעשנים.

מה הקשר בין מה שכתבת לדיון שלך איתי?
כאילו החלטת לזרוק שטויות לאוויר ולראות מה יקרה?

לא יודע, הרגשתי דחף לעשות חסד לאדם נזקק, והיית הראשון שחשבתי עליו.

מחקרים כבודם במקומם מונח, אבל יש דברים שהם פשוט לא רלווטים.
אם הרופא שלך מועל בתפקידו, לא תמצא מחקר לזה. אם משרד הבריאות מתעלם מנתונים שבעיניך ראית, אתה לא צריך מחקר.

לא כתבתי חולי שליטה, אין לי מושג על מה שאתה מדבר.
לא מבין מאיפה קבעת מה אני הולך לכתוב, אבל אתה רחוק.

הקטע הכי טוב של סוגדי חיסונים, שהם מעשנים.

מה הקשר בין מה שכתבת לדיון שלך איתי?
כאילו החלטת לזרוק שטויות לאוויר ולראות מה יקרה?
לקיים דיון זה בשבילך לבצע חסד?שמע, אני לא רוצה להכנס פה לעניין של דת אבל זה כה מגוחך. אדם נזקק?מעוניין בהגדרה של זה?

הרופאים היחידים שהינם מועלים בתפקידם הינם הרופאים אשר מתנגדים לחיסונים, רובם גם מעלימים נתונים.

אתה בעצם כותב מילים ומתעלם מה?

סוגדי חיסונים מעשנים?תגדיר לי מזה סוגד חיסונים, על הדרך גם תוכיח לי שכולם מעשנים.

שטויות?אתה צוחק, נכון?או שאתה פשוט מסרב לקבל עובדות כמו תמיד?
upload_2021-10-5_16-8-42.png

גם פולט שטויות ואז מכחיש אותן, יש אותך ביותר מביך?

לקיים דיון זה בשבילך לבצע חסד?שמע, אני לא רוצה להכנס פה לעניין של דת אבל זה כה מגוחך. אדם נזקק?מעוניין בהגדרה של זה?
"כולם עניים אצל הכבוד".
אני מפרגן לך יחס שאף אחד בפורום לא יעשה, אין חסד גדול מזה.
הרופאים היחידים שהינם מועלים בתפקידם הינם הרופאים אשר מתנגדים לחיסונים, רובם גם מעלימים נתונים.
ברור, כי הם לא עושים את התפקיד שאתה רוצה שיעשו.
סוגדי חיסונים מעשנים?תגדיר לי מזה סוגד חיסונים, על הדרך גם תוכיח לי שכולם מעשנים.
באותה מטבע אשאל אותך, מכחישי קורונה מזריקים לגופם בדיוק איזה חומרים לא ידועים?
אם הדיון שלך איתי, אל תערב שטויות ששמעת על קבוצה מסוימת.
שטויות?אתה צוחק, נכון?או שאתה פשוט מסרב לקבל עובדות כמו תמיד?
עובדה שהיותי מתנגד להתחסן שאני כנראה מזריק חומר כלשהו?
גם פולט שטויות ואז מכחיש אותן, יש אותך ביותר מביך?
מה הכחשתי? כתבת שאני קראתי לסוגדי חיסון חולי שליטה, כשלמעשה טענתי שהמניע להכריח אנשים לפעולה מסוימת עם דעה שונה היא רצון לשליטה.
לא תקפתי את האנשים, כמו שאתה עושה, הסברתי שהשאיפה של התנועה הזאת היא לשלוט בפעולות של קבוצה מסוימת, וזה נכון עובדתית. זה לא בקטע רע, המשטרה מנסה להשתלט על פשע, לדעת סוגדי החיסונים, מתנגדי החיסונים פושעים שצריך לשלוט על הבחירה שלהם.

"כולם עניים אצל הכבוד".
אני מפרגן לך יחס שאף אחד בפורום לא יעשה, אין חסד גדול מזה.

ברור, כי הם לא עושים את התפקיד שאתה רוצה שיעשו.

באותה מטבע אשאל אותך, מכחישי קורונה מזריקים לגופם בדיוק איזה חומרים לא ידועים?
אם הדיון שלך איתי, אל תערב שטויות ששמעת על קבוצה מסוימת.

עובדה שהיותי מתנגד להתחסן שאני כנראה מזריק חומר כלשהו?

מה הכחשתי? כתבת שאני קראתי לסוגדי חיסון חולי שליטה, כשלמעשה טענתי שהמניע להכריח אנשים לפעולה מסוימת עם דעה שונה היא רצון לשליטה.
לא תקפתי את האנשים, כמו שאתה עושה, הסברתי שהשאיפה של התנועה הזאת היא לשלוט בפעולות של קבוצה מסוימת, וזה נכון עובדתית. זה לא בקטע רע, המשטרה מנסה להשתלט על פשע, לדעת סוגדי החיסונים, מתנגדי החיסונים פושעים שצריך לשלוט על הבחירה שלהם.
אתה לא מפרגן לי, קראת לי נזקק בהתחלה. חסד?אוי, זה ממש עצוב.

התפקיד שאני רוצה שיעשו?התפקיד שהם הוכשרו למענו. הם מסתירים מידע, אתה לא מבין מה רע בזה, הא?

זה לא שטויות, זה נכון. אתה מסרב לקבל את זה כמו את שאר העובדות.
לא, זה רק מראה שאתה מטומטם שמכחיש עובדות ומאמין בתאוריות קונספירציה.

הכחשת שלא כתבת את זה. אחשלי, אף אחד לא מכריח אותך לעשות דבר. אנא ממך תספיק לשקר.
אף אחד לא מנסה לשלוט בך, אתה סתם חי בהזהיות.

אוי, זה ממש עצוב
אל תתעצב, אני עכשיו נותן לך המון יחס, תנצל את זה.
התפקיד שאני רוצה שיעשו?התפקיד שהם הוכשרו למענו. הם מסתירים מידע, אתה לא מבין מה רע בזה, הא?
מי בדיוק? יש לך שם והוכחה שהם מסתירים מידע?
אני יכול להביא לך את שמות הרופאים שטיפלו בעית הלב של שני אנשים שאני מכיר שלא דיווחו על המקרה כתופעת לוואי של החיסון, כי הם אמרו שזה רק צירוף מקרים.
לא, זה רק מראה שאתה מטומטם שמכחיש עובדות ומאמין בתאוריות קונספירציה.
עוד פעם קפצת לתקוף אותי אישית?
גם הקורונה הייתה קונספירציה בתחילת דרכה:sarcastic:
הכחשת שלא כתבת את זה. אחשלי, אף אחד לא מכריח אותך לעשות דבר. אנא ממך תספיק לשקר.
אף אחד לא מנסה לשלוט בך, אתה סתם חי בהזהיות.
הכחשתי את זה שכתבתי "חולי" שליטה.
ובאותו מטבע אף אחד לא רוצה חופש?

אל תתעצב, אני עכשיו נותן לך המון יחס, תנצל את זה.

מי בדיוק? יש לך שם והוכחה שהם מסתירים מידע?
אני יכול להביא לך את שמות הרופאים שטיפלו בעית הלב של שני אנשים שאני מכיר שלא דיווחו על המקרה כתופעת לוואי של החיסון, כי הם אמרו שזה רק צירוף מקרים.

עוד פעם קפצת לתקוף אותי אישית?
גם הקורונה הייתה קונספירציה בתחילת דרכה:sarcastic:

הכחשתי את זה שכתבתי "חולי" שליטה.
ובאותו מטבע אף אחד לא רוצה חופש?
אתה נותן לי יחס?אתה מבין שזה מזיז לי כלום ושום דבר?מצידי אל תגיב, אתה מאיים?

ביום שתביא לי הוכחות לטענות המוגכחות שלך, אני אביא לך.
תביא לי את השמות, אבל תביא לי גם הוכחה שהם אמרו את זה.

תוקף אותך אישית?אתה טענת, אח"כ הכחשת שטענת את זה ואני הוכחתי ששיקרת. כיצד זאת תקיפה אישית?
האמירה הזאת שקולה לכך שאתה מוצא ראיות כנגד רוצח והוא צועק "אתה סתם תוקף אותי אישית".
הקורונה הייתה קונספריציה?תשמע, אתה מתנגד חיסונים לא אופתע אם אתה גם מכחיש קורונה.

באותו מטבע?בוא תענה לי על השאלות ותפסיק להתחמק.

אני מניח שעוד לא הבנת למה כולם בזים לך ואין לטעם לקיים איתך דיון. אתה משקר ומשקר מעליל עלילות וכאשר נדרש להוכיח אתה מעביר נושא/בורח עם הזנב בין הרגליים.

באותו מטבע?בוא תענה לי על השאלות ותפסיק להתחמק
קיבלת, הנה תשובה על כל שאלה שלך
אתה נותן לי יחס? נכון. אתה מבין שזה מזיז לי כלום ושום דבר? לא, נראה שזה מזיז לך. מצידי אל תגיב, אתה מאיים? לא מאיים, למה אתה מרגיש מאוים?

ביום שתביא לי הוכחות לטענות המוגכחות שלך, אני אביא לך.
תביא לי את השמות, אבל תביא לי גם הוכחה שהם אמרו את זה.

תוקף אותך אישית? כתבת "אתה מטומטם שמכחיש עובדות ומאמין בתאוריות קונספירציה"
אתה טענת, אח"כ הכחשת שטענת את זה ואני הוכחתי ששיקרת. כיצד זאת תקיפה אישית? כמו שכתבתי.
האמירה הזאת שקולה לכך שאתה מוצא ראיות כנגד רוצח והוא צועק "אתה סתם תוקף אותי אישית".
הקורונה הייתה קונספריציה? ברור, היא הייתה שמועה שלא ידעו אם להאמין לה בכלל, אחרי הכל, סין היו הראשונים לספר על זה. תשמע, אתה מתנגד חיסונים לא אופתע אם אתה גם מכחיש קורונה.

באותו מטבע?בוא תענה לי על השאלות ותפסיק להתחמק.
אתה עושה הרבה Deflecting, לנסות לתקוף ולצייר את היריב כמשהו שהוא לא. עניתי לך על השאלות, עכשיו מה הטענות שלך.

קיבלת, הנה תשובה על כל שאלה שלך

אתה עושה הרבה Deflecting, לנסות לתקוף ולצייר את היריב כמשהו שהוא לא. עניתי לך על השאלות, עכשיו מה הטענות שלך.
זאת התשובה שלך?
רק הוכחת את הטענה שלי אתה פשוט-מתנגד חיסון אשר כל פעם שמישהו מבקש ממנו הוכחה או גיבוי לדבריו או בורח כמו כלב קטן עם הזנב בין הרגליים.

במילה אחת?פאתט.

זאת התשובה שלך?
רק הוכחת את הטענה שלי אתה פשוט-מתנגד חיסון אשר כל פעם שמישהו מבקש ממנו הוכחה או גיבוי לדבריו או בורח כמו כלב קטן עם הזנב בין הרגליים.

במילה אחת?פאתט.
חחח... כתבתי לך תשובה על כל השאלות שכתבת בתוך הציטוט, תקרא.

כל הפוסל במומו פוסל, אתה תוקף אותי כאמצעי להתחמק מהטענה היחידה שלי, שיש לגיטימציה לדעה ששונה משלך.

למה בעצם הסיפור הרע הזה נגמר אצל הרופאים ה"בעיתיים"? אם בטוחים שלא מדובר בצירוף מקרים אז בהחלט אפשר, אפילו צריך, לעלות בשרשרת הדיווח עד שנתקלים באוזן קשבת. מה עם לדבר עם הנהלת הקופה? משרד הבריאות? האם ידעת שאפשר לדווח ישירות למשרד הבריאות? ואפשר גם לדווח ישירות לפייזר.שבטוח ישמחו לשמוע על באגים במוצר שלהם.
והאמת היא, שגם אם כל האזניים ערלות עדיין יש נתון מנצח - מס' אבחונים חדשים של מחלת הלב הרלוונטית (או דיווח סימפטומים) - בהשוואה לתקופות מקבילות בשנים קודמות ובניכוי חולי הקורונה זה ייתן לנו בערך את כמות המקרים שגרם להם החיסון. כלומר, אתה יכול להיות בטוח שכל עוד הקרובים אליך קיבלו טיפול לתופעת הלוואי שסבלו ממנה, אז הם גם בפועל דיווחו על כך בצורה עקיפה.

חחח... כתבתי לך תשובה על כל השאלות שכתבת בתוך הציטוט, תקרא.

כל הפוסל במומו פוסל, אתה תוקף אותי כאמצעי להתחמק מהטענה היחידה שלי, שיש לגיטימציה לדעה ששונה משלך.
לא ענית לי כלום ושום דבר.
לגיטמציה לדעה שונה כן, לגיטמציה לדעה שמעודדת שקרים, בורות וסיכון חיים לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית