עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה מחפש מישהו שילווה אותך בסייקל ואתה מפחד ליפול על דילר, לך לאחד מהמפלצות המוכרות מישל מישייב דני קגנוביץ סהר קזס באמת שלא חסר מפלצות עם קבלות ואנשים שעברו דרכם ותספר להם על התהליך שאתה מתכנן לעשות ותשאל אם הם יכולים ללוות אותך בתהליךאיפה אפשר לעשות אצל מישהו אמין ,
דני קגנוביץ לא ילווה אותו..הוא מאמן רק חברה מקצועיים להכנת תחרותית לא מתעסק עם חברה "רגילים"...אם אתה מחפש מישהו שילווה אותך בסייקל ואתה מפחד ליפול על דילר, לך לאחד מהמפלצות המוכרות מישל מישייב דני קגנוביץ סהר קזס באמת שלא חסר מפלצות עם קבלות ואנשים שעברו דרכם ותספר להם על התהליך שאתה מתכנן לעשות ותשאל אם הם יכולים ללוות אותך בתהליך
קח בחשבון שהם ככל הנראה ינסו להוריד אותך מהתהליך כתגובה ראשונית כדי לבדוק אם אתה רציני או שאתה מבין במה זה כרוך
לגבי "והאם יש אפשרות כזאת של להוסיף קצת טסט ואחרי זה pct?"
השאלה לא ברורה בעליל
אין דבר שכסף לא יכול לקנות, כמובן אני משער שחברה כאלה עושים סינון ראשוני, מגלים אחריות ובמידת הצורך אומרים לאנשים תעשה Xyz כרגע תשלם לי כסף, כרגע סייקל זה לא בשבילךדני קגנוביץ לא ילווה אותו..הוא מאמן רק חברה מקצועיים להכנת תחרותית לא מתעסק עם חברה "רגילים"...
כן ...דני אם אני לא טועה אמר פעם בסטורי שהוא לוקח 4500 לתקופת זמן של x חודשים לא זוכר בדיוק כמה..אין דבר שכסף לא יכול לקנות, כמובן אני משער שחברה כאלה עושים סינון ראשוני, מגלים אחריות ובמידת הצורך אומרים לאנשים תעשה Xyz כרגע תשלם לי כסף, כרגע סייקל זה לא בשבילך
תחבור לסהר קאזס תותח על וילווה אותך לאורך כל התהליך אבל אתה צריך להיות רציני אחרת אתה תזרוק כסף לפח ותסכן את הבריאות שלך לחינם.
השכנה שלי מהוועד לוקחת פחות4500