הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

JjwdmDl

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
8
6
1
היי רציתי לשאול לגבי סייקל ראשון אני רוצה לעשות סייקל ראשון השאלה שלי איפה אפשר לעשות אצל מישהו אמין ,
והאם יש אפשרות כזאת של להוסיף קצת טסט ואחרי זה pct?

איפה אפשר לעשות אצל מישהו אמין ,
אם אתה מחפש מישהו שילווה אותך בסייקל ואתה מפחד ליפול על דילר, לך לאחד מהמפלצות המוכרות מישל מישייב דני קגנוביץ סהר קזס באמת שלא חסר מפלצות עם קבלות ואנשים שעברו דרכם ותספר להם על התהליך שאתה מתכנן לעשות ותשאל אם הם יכולים ללוות אותך בתהליך
קח בחשבון שהם ככל הנראה ינסו להוריד אותך מהתהליך כתגובה ראשונית כדי לבדוק אם אתה רציני או שאתה מבין במה זה כרוך

לגבי "והאם יש אפשרות כזאת של להוסיף קצת טסט ואחרי זה pct?"
השאלה לא ברורה בעליל

אם אתה מחפש מישהו שילווה אותך בסייקל ואתה מפחד ליפול על דילר, לך לאחד מהמפלצות המוכרות מישל מישייב דני קגנוביץ סהר קזס באמת שלא חסר מפלצות עם קבלות ואנשים שעברו דרכם ותספר להם על התהליך שאתה מתכנן לעשות ותשאל אם הם יכולים ללוות אותך בתהליך
קח בחשבון שהם ככל הנראה ינסו להוריד אותך מהתהליך כתגובה ראשונית כדי לבדוק אם אתה רציני או שאתה מבין במה זה כרוך

לגבי "והאם יש אפשרות כזאת של להוסיף קצת טסט ואחרי זה pct?"
השאלה לא ברורה בעליל
דני קגנוביץ לא ילווה אותו..הוא מאמן רק חברה מקצועיים להכנת תחרותית לא מתעסק עם חברה "רגילים"...

דני קגנוביץ לא ילווה אותו..הוא מאמן רק חברה מקצועיים להכנת תחרותית לא מתעסק עם חברה "רגילים"...
אין דבר שכסף לא יכול לקנות, כמובן אני משער שחברה כאלה עושים סינון ראשוני, מגלים אחריות ובמידת הצורך אומרים לאנשים תעשה Xyz כרגע תשלם לי כסף, כרגע סייקל זה לא בשבילך

אין דבר שכסף לא יכול לקנות, כמובן אני משער שחברה כאלה עושים סינון ראשוני, מגלים אחריות ובמידת הצורך אומרים לאנשים תעשה Xyz כרגע תשלם לי כסף, כרגע סייקל זה לא בשבילך
כן ...דני אם אני לא טועה אמר פעם בסטורי שהוא לוקח 4500 לתקופת זמן של x חודשים לא זוכר בדיוק כמה..

תחבור לסהר קאזס תותח על וילווה אותך לאורך כל התהליך אבל אתה צריך להיות רציני אחרת אתה תזרוק כסף לפח ותסכן את הבריאות שלך לחינם.

תחבור לסהר קאזס תותח על וילווה אותך לאורך כל התהליך אבל אתה צריך להיות רציני אחרת אתה תזרוק כסף לפח ותסכן את הבריאות שלך לחינם.

מיותר לשלם כסף למישהו שילווה אותך שיש הכל באינטרנט הם בעצמם התחילו לבד... מה כבר הוא יכול לתת לו תפריטים ותוכניות אימון .. ילמד אותו לעשות פוזינג.. סתם בולשיט. תאכל תתאמן תעשה 2 סיילים בשנה ויהיה בסדר אתה לא צריך שום מסחטת כסף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית