עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שאתה טבעיזה הצד הלא נכון
זה תמיד רעיון טוב אלא אם כן סדר זה שם קוד ללזרוקאם לחזור לקצת סדר
לא זרקתי לעולם, רק שחררתי ממעקב אחרי כמויות
כי זה אינטרנט די להעלב בשם אנשים אחרים לקחתם את זה כל כך קשה שאפילו לה זה לא הפריעבדוק אתה על טסט אחרת למה שהיית אומר דבר כזה
לא מכירה אישית, מעדיפה לא לייחס חשיבות למה שלא רלוונטי או קשורכי זה אינטרנט די להעלב בשם אנשים אחרים לקחתם את זה כל כך קשה שאפילו לה זה לא הפריע
מחזק אותך האבירים פה יצאו מנקודת הנחה שאין לך עמוד שידרה אני להפךלא מכירה אישית, מעדיפה לא לייחס חשיבות למה שלא רלוונטי או קשור
בסך הכל שיתפתי חלק מהדרך
בחירה שלך איך ועל מה להגיב
בחירת מילים חכמה נוכח העובדה שאם נזרום איתך שהיא צילמה דווקא את הצד שרואים בו את העמוד שדרה 😋🍴מחזק אותך האבירים פה יצאו מנקודת הנחה שאין לך עמוד שידרה אני להפך
תודה:)מחזק אותך האבירים פה יצאו מנקודת הנחה שאין לך עמוד שידרה אני להפך
בואו נתמקד בעובדה שיש גם גב ולא רק עמוד שדרה:)בחירת מילים חכמה נוכח העובדה שאם נזרום איתך שהיא צילמה דווקא את הצד שרואים בו את העמוד שדרה 😋🍴
לא היתי סופר קלוריות פשוטו כמשמעו במקומך.מתלבטת אם לחזור לקצת סדר
חשבתי לחזור למעקב אחרי ערכים ולהישאר על גישתלא היתי סופר קלוריות פשוטו כמשמעו במקומך.
יותר מתמקד להגיע ליעד קלוריות ביום ואם עברתי אז עברתי.
לעקוב לפי המראה וזהו
🤣🤣🤣🤣עבודה טובה אחות!
*השיער קצת יבש בקצוות(התספורת גם לא ישרה במאת האחוזים)וטיפלה באורכים.
הייתי מציע לרכוש olaplex no.3 יעשה פלאים לשיער.
וקצוות אפשר לגזור לבד בבית
תקבלי שיער מליון דולר!
מטפלים ״בגוף״ אזי לא להזניח את השיער!🤣🤣🤣🤣
אלוף אתה!
זאת גם גישה שאני משתמש בה לפעמים עם לקוחות לעבוד עם מנגנון רעב ושובע הבעיה שעם הרבה אנשים השיטה הזאת לא הכי מתאימה תעבדי עם המראה תשימי לב לעלייה או לירידה במשקלי עבודה כל עוד יש התקדמות אין צורך לדחוף כמויות של אוכל זה סתם יגרום להשמנה תנסי למצוא מה המאזן הקלורי הניטראלי שלך ותשארי סביב זה אם תראי ירידה בביצועים תעלי ב100-200 את הקלוריות אם אתה רואה עלייה מידי במשקל גוף תורידי מעט את הקלוריות.חשבתי לחזור למעקב אחרי ערכים ולהישאר על גישת
ההקשבה לגוף אם נשארת רעבה ..
תודה:)
אני בנאדם מאוד פעיל, גם עובדת רוב היום בעבודה פיזיתזאת גם גישה שאני משתמש בה לפעמים עם לקוחות לעבוד עם מנגנון רעב ושובע הבעיה שעם הרבה אנשים השיטה הזאת לא הכי מתאימה תעבדי עם המראה תשימי לב לעלייה או לירידה במשקלי עבודה כל עוד יש התקדמות אין צורך לדחוף כמויות של אוכל זה סתם יגרום להשמנה תנסי למצוא מה המאזן הקלורי הניטראלי שלך ותשארי סביב זה אם תראי ירידה בביצועים תעלי ב100-200 את הקלוריות אם אתה רואה עלייה מידי במשקל גוף תורידי מעט את הקלוריות.
תאשרי לעצמך להוסיף קצת קלוריות, את לא תעלי באחוזי שומן אלא תצברי יותר שריר, אני משער כמובן אבל תפרגני לעצמךטוב עם עצמי