הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון תחליף לארוחה?

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
אני נמצא בצבא כבר 5 חודש ואני השמנתי המון בגלל האוכל בחדר אוכל (המון שמן / פחמימה)
המצב בסיס החדש שלי יותר גרועה ואפילו האורז מלא בשמן ברמה שאני לא יודע כמה אורז לקחת כי כמות השמן שמה אסטרונמי ..
בנוסף אין לנו ארוחת בוקר (ארוחת בוקר בזמן שאנחנו כבר בדרך לגף)
וארוחת ערב אין מספיק חלבון ..
האם אני יכול לקחת סקופ אבקת חלבון כול יום במקום ארוחת ערב?
נ.ב הרפוא שלי אמר שתוצאות בדיקת דם שלי לא תקינות בגלל תפקודי כבד גבוהים ( הוא אמר לי להימנע משמן ופחממה ואלכוהול )

בגדול אם אתה שבע ואוכל טוב בשאר היום הזה סבבה לאכול רק אבקה במקום ארוחת ערב, לא יודע כמה אתה יכול לאכול מחוץ לארוחת ערב אם גם בוקר אין לך, אבל אם אתה מגיע לערכים או אפילו קרוב אליהם זה סבבה בעיקרון.
רק שים לב לבחור אבקה שאין בה הרבה פחמימה בגלל מה שהרופא אמר.
והייתי במקומך גם מתרחק מהאורז, נשמע לא טוב למצב שלך. מקסימום אוכל קצת וזהו, זה הרבה פחמימה ושמן.

• פותח/ת השרשור
בגדול אם אתה שבע ואוכל טוב בשאר היום הזה סבבה לאכול רק אבקה במקום ארוחת ערב, לא יודע כמה אתה יכול לאכול מחוץ לארוחת ערב אם גם בוקר אין לך, אבל אם אתה מגיע לערכים או אפילו קרוב אליהם זה סבבה בעיקרון.
רק שים לב לבחור אבקה שאין בה הרבה פחמימה בגלל מה שהרופא אמר.
והייתי במקומך גם מתרחק מהאורז, נשמע לא טוב למצב שלך. מקסימום אוכל קצת וזהו, זה הרבה פחמימה ושמן.
אני לא הבנתי למה אני עולה ועולה ללא הפסקה במשקל עד שאני ראיתי כמה שמן יש באוכל...
אני מנסה גם להרגיע עם המתוקים שיש בחדר אוכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית