הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן וקטוטיפן

• פותח/ת השרשור magER
  • פורסם בתאריך

magER

משתמש מתחיל
20
0
נק' מוניטין:
0
20
0
אני מתחיל בקרוב חיטוב של 6 שבועות(RFL של ליל). אני שוקל 98 קילו על כ20% שומן.
התיכנון המקורי היה לשלב אפדרין(וקפאין) במשך התקופה הזו אך לצערי בכל מקום שבדקתי אין כרגע אפדרין. לכן אני נאלץ לחשוב על תחליפים.
התחליף הבולט הוא כמובן קלן ועל מנת להשתמש בו לתקופת זמן של 6 שבועות שילוב עם קטוטיפן.
1.מהם היתרונות/חסרונות של קלן+קטוטיפן מול EC?
2.האם זה בטוח לשימוש של 6 שבועות? שילוב של קלן+קטוטיפן הרבה פחות נפוץ מקלן לבד וזה טיפה מדאיג.
3.איך אמור להיראות סייקל כל כך ארוך של קלן מבחינת מינונים? אני רוצה לציין שאני מתאמן טבעי ובנוסף לא הייתי על שום ממריץ בעבר(אני אפילו לא שותה קפה חח).
4.האם יש צורך ו/או יתרון בתיסוף של קפאין ול-טירוזין בסייקל של קלן+קטוטיפן ?

תודה.

נערך לאחרונה:
1.קלן אנטי קטבולי ולדעתי נותן תוצאות עדיפות לעומת זאת אפדרין עדיף מבחינת אנרגיה.
2.כן,זו כל המטרה של הקטוטיפן-חידוש ושמירה על רצופטורים בטא ושיפור האפקט של הקלן(תוכל לקחת מינון נמוך יותר).
3.בגדול,טיפה סובייקטיבי תלוי במשקל גוף תופעות לוואי וכו'.
הייתי אומר רף עליון -/120/100 מק"ג(במיוחד בגלל שיפור האפקטיביות-ראה סעיף ב')-אבל ממליץ לך להתחיל פירמידה עולה,לראות איך ההרגשה וכו' ולהחליט על המשך הדרך.
4.אין שום בעיה בתיסוף.
קפאין תוסיף-מאוד זול וזמין.
ל-טירוזין-לשיקולך,גם לא יקר ולהזיק בטוח לא.

1. היתרונות שזמן מחצית החיים של קלן יותר גדול = החומר עוזר יותר בהורדת השומן ושמירה על השריר, כמה ההבדל? כנראה לא כזה גדול כי שני החומרים הללו נחשבים מלכתחילה כ"שורפי שומנים" יחסית חלשים, הייתי אומר בהערכה מאוד גסה, קלן יביא לך 10% אפדרין 5-7%
2. נכון כי אין על זה כל כך מחקר או בכלל לא, בתאוריה זה אמור לעבוד היטב, בוא נגיד ככה שיש אנשים שמריצים קלן בלי קטטופין ל6-8 שבועות ולא קורה להם כלום, אז עם קטטופין על פי כמה וכמה, אם אתה כל כך מפחד תריץ ל 4 שבועות, תעשה הפסקה שבועיים ותריץ שוב ל-4
3. פירמידה עולה ויורדת עולה ויורדת, יש כאלו שעושים מינון רציף למשך שבועיים בערך ועדיין חיים, אין פה חוקים זה הכל הימורים
4. קפאין אולי, ל-טרוזין לא, אולי ב% שומן האחרונים לעשות שבועיים קלן - שבועיים יהומבין עם ל-טרוזין.

• פותח/ת השרשור
משה:
1.מהם הסיכונים אם אני לוקח קלן ליותר מידי זמן והאם הם ממשיים בטווחים של 5-6 שבועות עם קטוטיפן? אני לא רוצה לסכן את עצמי לטווח הארוך בשביל משהו שהוא די מינורי. (אני כנראה ארד ל 5 שבועות קלן+קטוטיפן. אני אוותר על קלן בשבוע הראשון של RFL כי סביר להניח שחילוף החומרים שלי עדיין יהיה בנורמה בנוסף לא יהיה סיכון רב לשריר בשבוע הזה).
2. תוכל לתת לי המלצה איך לעשות את הסייקל למשך 5-6 שבועות בפועל? תתיחס כמובן למשקל שלי, לאחוז שומן, לעבודה שאני מתאמן טבעי ולעובדה שבחיים לא לקחתי ממריצים(כולל קפאין/קפה).
3. האם במשקל שלי אני צריך 2 מ"ג או 3 מ"ג קטוטיפן? האם עדיף לחלק את המנה לפעמים ביום במקום רק לפני שינה(אני לא יודע מה זמן מחצית החיים של התרופה והאם זה בכלל רלוונתי) ? והאם כדי להמשיך עוד כמה ימים עם הקטוטפין אחרי סיום הסייקל(מכיוון שזמן מחצית החיים של הקלן הוא גדול)?
4. מתי ואיך הייתה ממליץ לשלב קפאין ?

ג'ים וורקר:
תודה על התשובות ואם אתה יכו לענות לי על השאלות הנוספות ששאלתי זה יהיה מועיל(כמובן שגם כל אחד אחר).

משה:
1.מהם הסיכונים אם אני לוקח קלן ליותר מידי זמן והאם הם ממשיים בטווחים של 5-6 שבועות עם קטוטיפן? אני לא רוצה לסכן את עצמי לטווח הארוך בשביל משהו שהוא די מינורי. (אני כנראה ארד ל 5 שבועות קלן+קטוטיפן. אני אוותר על קלן בשבוע הראשון של RFL כי סביר להניח שחילוף החומרים שלי עדיין יהיה בנורמה בנוסף לא יהיה סיכון רב לשריר בשבוע הזה).
2. תוכל לתת לי המלצה איך לעשות את הסייקל למשך 5-6 שבועות בפועל? תתיחס כמובן למשקל שלי, לאחוז שומן, לעבודה שאני מתאמן טבעי ולעובדה שבחיים לא לקחתי ממריצים(כולל קפאין/קפה).
3. האם במשקל שלי אני צריך 2 מ"ג או 3 מ"ג קטוטיפן? האם עדיף לחלק את המנה לפעמים ביום במקום רק לפני שינה(אני לא יודע מה זמן מחצית החיים של התרופה והאם זה בכלל רלוונתי) ? והאם כדי להמשיך עוד כמה ימים עם הקטוטפין אחרי סיום הסייקל(מכיוון שזמן מחצית החיים של הקלן הוא גדול)?
4. מתי ואיך הייתה ממליץ לשלב קפאין ?

ג'ים וורקר:
תודה על התשובות ואם אתה יכו לענות לי על השאלות הנוספות ששאלתי זה יהיה מועיל(כמובן שגם כל אחד אחר).
1. הסיכון הוא פגיעה ברצפטורי הבטא, הרץ חיפוש וראה מהן ההשפעות על כך, אפשר לפגוע בהם בצורה כרונית כך שתהיה מטופל בטיפול תרופתי כל חייך.
2. תעשה פירמידה עד 120 ק"ג ותרד.
3. אין לי ניסיון עם החומר לפי הבנתי נדרש 3 מ"ג במיוחד כשאתה שוקל ~100 ק"ג והבנתי שלוקחים זאת לפני השינה בלבד, כמו שאמרתי אולי אנשים אחרים יעזרו לך בכך יותר אין לי ניסיון עם קטטופין.
4. בגדול קפאין עוזר להרים אותך מהתחתית בגלל שקלן סוחט

• אתה לוקח קקטופין פעמיים ביום בבוקר ובערב לפני השינה ואתה יכול לרוץ עם קלן לאורך כל התקופה שאתה על החומר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית