עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה לקנות את כל הברנדים החשודים האלה בארץ ולסמוך על איזה ישראלי חרא ולא להזמין מcompounded pharmacy כמו דאוס ?
מה זה ppl?אני קונה אך ורק ppl, אך צריך לקנות בהול ויאל אחד ולכן שואל. אשמח לתגובה לשאלה ששאלתי
מה זה ppl?
בובי,סוס מנצח לא מחליפים..purple panda labs
2 סייקלים איתם, השתמשתי בטסט אננטט ומסטרון אננטט שלהם ועשה את העבודה יפה מאוד.
אף פעם לא ניסיתי ppl מה אומר שווים את זה?בובי,סוס מנצח לא מחליפים..
אין לי שמץ חביביאף פעם לא ניסיתי ppl מה אומר שווים את זה?
אמת.בובי,סוס מנצח לא מחליפים..
הכלב אכל לי את השיעורי בית בגרסא ה אנבוליתהמנקה הסתומה
ויש להם משלוח יותר מהיר בתוספת של 10 דולרים אם אני לא טועה, הבעיה שהמשלוח שלהם לא זול to begin withמשלוח מארה״ב זה ים זמן
למחרת היא קמה ככה..המנקה הסתומה שלנו זרקה לפח את הקופסה עם הטסט׳ שלי
איך נפתרים מסימני מתיחה בין בית שחי לחזה, ראיתי שזה תופעה נפוצה יחסית אצל בילדרים, יש איזה פתרון קסמים?למחרת
שים קרח ותלחץ כל הלילהאיך נפתרים מסימני מתיחה בין בית שחי לחזה, ראיתי שזה תופעה נפוצה יחסית אצל בילדרים, יש איזה פתרון קסמים?
נראה לי יש לה ג'ינולמחרת היא קמה ככה..
![]()
🤯🤯שים קרח ותלחץ כל הלילה
שורה תחתונה מישהו מערבב חומרים לתוך וויאלה ופוקק אותם, ואז שם מדבקה כדי שתתפתה לקנותכבר !
מי צריך מהיום למחר מה אתם מתכוננים לאולימפיה לא יקרה כלום אם יומיים שלושה אפילו יותר לא תזריק על מנת למצוא כיוון טוב איזה שטויות מעדיף לא להזריק בכלל מאשר לקחת משהו בלחץ שאני לא בטוח עליו ולהכניס לגוף שלי. תקנו מראש ״כמות״ ולא כל יומיים לחפש כיוון ואם חס וחלילה נשבר ויאל או נהרס לא צריך להלחץ ולקנותכבר נתקלתי בכמה ויאלים באזור של "מדיטק" "מתאילנד"
חחח המקור אגב באמת תאילנדי
לא צריך להגיע עד לקוד כדי להבין שזה לא.
אם כי מהקצת שהבנתי החומר בדוז.
אני לא ניסיתי
הרבה ממה שרץ פה בארץ זה סטיקרים מקוריים של חומר מקומי...
אז...
לא סימפטי
אבל כולנו מידי פעם נתקלים בסיטואציות שצריך ויאל מהיום למחר..לכן אל תשאל את עצמך אם החומר מקורי..תברר אם הוא נקי ועובד. (גם פה בארץ אפשר למצוא מידי פעם חומרים יחסית נקיים ועובדים)
ולא פה עם חברים שאין לך מושג מי באמת הם, אלא עם מכרים שאתה סומך עליהם ומשתמשים.
אין יותר בטוח!