הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדיטק לא מקורי

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
שלום עליכם אמיגוס,
מי התנסה עם טסט׳ של מדיטק? אני לא מאמין שזה מדיטק אמיתי אלא ברנד שנמכר פה בארץ. השאלה שלי האם זה אמין ועושה את העבודה?

תודה יפים שלי

למה לקנות את כל הברנדים החשודים האלה בארץ ולסמוך על איזה ישראלי חרא ולא להזמין מcompounded pharmacy כמו דאוס ?

• פותח/ת השרשור
למה לקנות את כל הברנדים החשודים האלה בארץ ולסמוך על איזה ישראלי חרא ולא להזמין מcompounded pharmacy כמו דאוס ?

אני קונה אך ורק ppl, אך צריך לקנות בהול ויאל אחד ולכן שואל. אשמח לתגובה לשאלה ששאלתי

יש לי כיוון טוב למדיטק נמצא כבר תקופה ארוכה על טסט אנטט שלהם (הייתי בקרוז עליו וגם עכשיו בסייקל עצמו על הטסט שלהם) בדיקות דם תקינות.

המנקה הסתומה שלנו זרקה לפח את הקופסה עם הטסט׳ שלי
למחרת היא קמה ככה..
the-5-most-jacked-female-bodybuilders-of-all-time1400-1524831868.jpg

כבר נתקלתי בכמה ויאלים באזור של "מדיטק" "מתאילנד"
חחח המקור אגב באמת תאילנדי
לא צריך להגיע עד לקוד כדי להבין שזה לא.
אם כי מהקצת שהבנתי החומר בדוז.
אני לא ניסיתי

הרבה ממה שרץ פה בארץ זה סטיקרים מקוריים של חומר מקומי...
אז...
לא סימפטי
אבל כולנו מידי פעם נתקלים בסיטואציות שצריך ויאל מהיום למחר..לכן אל תשאל את עצמך אם החומר מקורי..תברר אם הוא נקי ועובד. (גם פה בארץ אפשר למצוא מידי פעם חומרים יחסית נקיים ועובדים)
ולא פה עם חברים שאין לך מושג מי באמת הם, אלא עם מכרים שאתה סומך עליהם ומשתמשים.
אין יותר בטוח!

נערך לאחרונה:
שורה תחתונה מישהו מערבב חומרים לתוך וויאלה ופוקק אותם, ואז שם מדבקה כדי שתתפתה לקנות
מה שחשוב זה שהחומר, קודם כל באמת שם ואז שבושל בתנאים סטריליים, עבר פלטור כיאות, ושיש מי שעשה בו שימוש כדי להעיד על טיב החומר
//עם או בלי מדבקה

כבר נתקלתי בכמה ויאלים באזור של "מדיטק" "מתאילנד"
חחח המקור אגב באמת תאילנדי
לא צריך להגיע עד לקוד כדי להבין שזה לא.
אם כי מהקצת שהבנתי החומר בדוז.
אני לא ניסיתי

הרבה ממה שרץ פה בארץ זה סטיקרים מקוריים של חומר מקומי...
אז...
לא סימפטי
אבל כולנו מידי פעם נתקלים בסיטואציות שצריך ויאל מהיום למחר..לכן אל תשאל את עצמך אם החומר מקורי..תברר אם הוא נקי ועובד. (גם פה בארץ אפשר למצוא מידי פעם חומרים יחסית נקיים ועובדים)
ולא פה עם חברים שאין לך מושג מי באמת הם, אלא עם מכרים שאתה סומך עליהם ומשתמשים.
אין יותר בטוח!
מי צריך מהיום למחר מה אתם מתכוננים לאולימפיה לא יקרה כלום אם יומיים שלושה אפילו יותר לא תזריק על מנת למצוא כיוון טוב איזה שטויות מעדיף לא להזריק בכלל מאשר לקחת משהו בלחץ שאני לא בטוח עליו ולהכניס לגוף שלי. תקנו מראש ״כמות״ ולא כל יומיים לחפש כיוון ואם חס וחלילה נשבר ויאל או נהרס לא צריך להלחץ ולקנות
משהו בלחץ עדיף לא להזריק כמה ימים ולקנות משהו איכותי ואמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית