הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מדיטק לא מקורי

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
שלום עליכם אמיגוס,
מי התנסה עם טסט׳ של מדיטק? אני לא מאמין שזה מדיטק אמיתי אלא ברנד שנמכר פה בארץ. השאלה שלי האם זה אמין ועושה את העבודה?

תודה יפים שלי

אמת.
טוב אין מנוס, זה המצב…המנקה הסתומה שלנו זרקה לפח את הקופסה עם הטסט׳ שלי…מפה לשם אין לי ברירה…משלוח מארה״ב זה ים זמן
מה?? חחחח איך היא הגיעה לחומרים שלך בכלל?? ואיך לא העפת אותה אחרי דבר כזה

• פותח/ת השרשור
🤣
@דןDAN
אני כבר רואה איך היא פותחת יוזר בטלגרם
״המנקה אנאבולית״
מגיעה עם המלצות ו...
😃
היא עלתה לי פי 1.5 עם הויאל הזה שהיא לקחה
מה?? חחחח איך היא הגיעה לחומרים שלך בכלל?? ואיך לא העפת אותה אחרי דבר כזה

היא מנקה הכל, כולל בתוך הארונות והמגירות.
השארתי את הויאל בתוך קופסה קטנה זרוק במקלחת וכנראה היא חשבה זה ריק…תכלס זה שוקל גרם בלחץ

מפה לשם היא עדין עובדת ואני ללא רבע ויאל טסט 🤣

משתמש בטסט של מדיטק כבר כמעט חצי שנה
אחלה חומר.
עובד.
לא כואב.
האריזה עצמה נראה טוב ומושקעת . האתר שלהם מושקע ונראה איכותי.. לא יודע איפה מיוצר אבל רואים שיש עסק אם יצרן איכותי .
לא בדקתי במעבדה את טיב החומר אבל כל החצים מופנים לכיון שזה חומר טוב ועובד

נערך לאחרונה:
משתמש בטסט של מדיטק כבר כמעט חצי שנה
אחלה חומר.
עובד.
לא כואב.
האריזה עצמה נראה טוב ומושקעת . האתר שלהם מושקע ונראה איכותי.. לא יודע איפה מיוצר אבל רואים שיש עסק אם יצרן איכותי .
לא בדקתי במעבדה את טיב החומר אבל כל החצים מופנים לכיון שזה חומר טוב ועובד
מה קרה שקיבלת באן ?

@דןDAN
אני אשמח לשמוע חוות דעת שלך על המדיטק בהשוואה לטסט השני שהיתה רגיל אליו.
אגב איזה טסט זה היה.
תשתף אם תרגיש שינויי במהלך הסייקל הרי המינון ישאר זהה

• פותח/ת השרשור
@דןDAN
אני אשמח לשמוע חוות דעת שלך על המדיטק בהשוואה לטסט השני שהיתה רגיל אליו.
אגב איזה טסט זה היה.
תשתף אם תרגיש שינויי במהלך הסייקל הרי המינון ישאר זהה

אני משתמש ב purple panda labs, מרוצה מאוד.
אני כנראה אלך על מדיטק, אם יהיה מעפן אני אקצר את הסייקל בשבועיים-שלוש וזהו. אעדכן איך החומר בהמשך

זה בכלל נושא בפני עצמו מי קבע שהברנדים שמזמינים מחו"ל הם סחורה AAA ומה שיש בארץ זה "מזבלה"
כמו שאנחנו יושבים ודנים פה. פה ושם ועל חומר ישראלי לכאורה שהתגלה ככאוב או חלש תהיו בטוחים שיושבים איפה שהוא חבורה של סינים או אירופאים ויושבים ובוכים באיזה פורום סטרואים זר שהחומר שאנחנו "מהללים" כל כך בפורום תחת השם מותג מחו"ל עשה להם גולות בישבן והם לא הרגישו את החומר .
נקודה למחשבה.
הרי אותו ישראלי "שמבשל" בבית עושה את זאת כדי להתפרנס ! וכמו כולם גם וא רוצה להצליח עם המוצר, ושהמוצר שלו יהיה הטוב מכולם כדי להקנות לו "שם מוצלח".

בגוגל אתה תגיע להכל אם תחפש מספיק טוב
גם ליפניות מחרבנות
אופס
זה בכלל נושא בפני עצמו מי קבע שהברנדים שמזמינים מחו"ל הם סחורה AAA ומה שיש בארץ זה "מזבלה"
כמו שאנחנו יושבים ודנים פה. פה ושם ועל חומר ישראלי לכאורה שהתגלה ככאוב או חלש תהיו בטוחים שיושבים איפה שהוא חבורה של סינים או אירופאים ויושבים ובוכים באיזה פורום סטרואים זר שהחומר שאנחנו "מהללים" כל כך בפורום תחת השם מותג מחו"ל עשה להם גולות בישבן והם לא הרגישו את החומר .
נקודה למחשבה.
הרי אותו ישראלי "שמבשל" בבית עושה את זאת כדי להתפרנס ! וכמו כולם גם וא רוצה להצליח עם המוצר, ושהמוצר שלו יהיה הטוב מכולם כדי להקנות לו "שם מוצלח".

כן אבל ברגע שזה ברנד שרץ שנים ומאות אלפי אנשים התנסו בו אפשר לדעתי לבטוח בו,
ואותה חברה רוצה לשמור על המוניטין שלה לכן הרמה לא יורדת.
אחלה דראגוןןןןןן

אותה חברה רוצה לשמור על המוניטין

דבר ראשון ברוך הבא

אותו המשפט תקף גם לגבי החברות בארץ.
כמו כן אתה לא חיידק רשת ככה שאתה לא יכול לעקוב אחרי כל הביקורות, בטוח שיש גם ביקורת שלילית על החברה הנ"ל

שלום עליכם אמיגוס,
מי התנסה עם טסט׳ של מדיטק? אני לא מאמין שזה מדיטק אמיתי אלא ברנד שנמכר פה בארץ. השאלה שלי האם זה אמין ועושה את העבודה?

תודה יפים שלי
נו מה נסגר בסוף....
המדיטק עובד טוב או לא ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית