עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה?? חחחח איך היא הגיעה לחומרים שלך בכלל?? ואיך לא העפת אותה אחרי דבר כזהאמת.
טוב אין מנוס, זה המצב…המנקה הסתומה שלנו זרקה לפח את הקופסה עם הטסט׳ שלי…מפה לשם אין לי ברירה…משלוח מארה״ב זה ים זמן
היא עלתה לי פי 1.5 עם הויאל הזה שהיא לקחה
מה?? חחחח איך היא הגיעה לחומרים שלך בכלל?? ואיך לא העפת אותה אחרי דבר כזה
מה קרה שקיבלת באן ?משתמש בטסט של מדיטק כבר כמעט חצי שנה
אחלה חומר.
עובד.
לא כואב.
האריזה עצמה נראה טוב ומושקעת . האתר שלהם מושקע ונראה איכותי.. לא יודע איפה מיוצר אבל רואים שיש עסק אם יצרן איכותי .
לא בדקתי במעבדה את טיב החומר אבל כל החצים מופנים לכיון שזה חומר טוב ועובד
העלתי תמונה בעירום בטעותמה קרה שקיבלת באן ?
היית אמור לקבל מוניטין חיוביהעלתי תמונה בעירום בטעות
העלתי תמונה בעירום בטעות
@דןDAN
אני אשמח לשמוע חוות דעת שלך על המדיטק בהשוואה לטסט השני שהיתה רגיל אליו.
אגב איזה טסט זה היה.
תשתף אם תרגיש שינויי במהלך הסייקל הרי המינון ישאר זהה
ספר לי עוד על הצמחה..וגם אם אין לך פוני, זה יצמיח לך אחד ויעיף
לך לטורקיה יש להם טכנולוגיות לזהספר לי עוד על הצמחה..
חבר לך על דראגון פארמה, יעיף לך תפוני
וגם אם אין לך פוני, זה יצמיח לך אחד ויעיף אותו
יש המון מקומות שאפשר להזמין מחו״לתודה אח על הטיפ, אבל לצערי אין לי גישה לברנד הזה
בגוגל אתה תגיע להכל אם תחפש מספיק טובתודה אח על הטיפ, אבל לצערי אין לי גישה לברנד הזה
גם ליפניות מחרבנותבגוגל אתה תגיע להכל אם תחפש מספיק טוב
זה בכלל נושא בפני עצמו מי קבע שהברנדים שמזמינים מחו"ל הם סחורה AAA ומה שיש בארץ זה "מזבלה"
כמו שאנחנו יושבים ודנים פה. פה ושם ועל חומר ישראלי לכאורה שהתגלה ככאוב או חלש תהיו בטוחים שיושבים איפה שהוא חבורה של סינים או אירופאים ויושבים ובוכים באיזה פורום סטרואים זר שהחומר שאנחנו "מהללים" כל כך בפורום תחת השם מותג מחו"ל עשה להם גולות בישבן והם לא הרגישו את החומר .
נקודה למחשבה.
הרי אותו ישראלי "שמבשל" בבית עושה את זאת כדי להתפרנס ! וכמו כולם גם וא רוצה להצליח עם המוצר, ושהמוצר שלו יהיה הטוב מכולם כדי להקנות לו "שם מוצלח".
אותה חברה רוצה לשמור על המוניטין
נו מה נסגר בסוף....שלום עליכם אמיגוס,
מי התנסה עם טסט׳ של מדיטק? אני לא מאמין שזה מדיטק אמיתי אלא ברנד שנמכר פה בארץ. השאלה שלי האם זה אמין ועושה את העבודה?
תודה יפים שלי