עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו מה נסגר בסוף....
המדיטק עובד טוב או לא ??
איך הppl חומרים בדוז?עוד לא התחלתי איתו. בנתיים ה ppl חי וקיים
איך הppl חומרים בדוז?
אתה מדבר על הmk שלהם?בספק. בסופו של דבר חברת UG, אבל עושים את העבודה ללא שום ספק
דיי בטוח שהוא מדבר עם טסט וכמה דברים אחריםאתה מדבר על הmk שלהם?
אתה מדבר על הmk שלהם?
הבעיה בזה העולת המשלוח גבוהה למדיי.יש המון מקומות שאפשר להזמין מחו״ל
הזמנתי פעמיים והגיע פיקס.
תריץ חיפוש
על מה אתה מדבר אחי איזה עלות גבוהה חחחחהבעיה בזה העולת המשלוח גבוהה למדיי.
$ משלוח לארץ זה לא עלות גבוה? אולי אני מפספס משהו אשמח אם תעשה לי סדרעל מה אתה מדבר אחי איזה עלות גבוהה חחחח
50$ משלוח לארץ זה לא עלות גבוה? אולי אני מפספס משהו אשמח אם תעשה לי סדר
מצטער על זה שעברתי את החוקים, חדש פה.אסור לדבר על מחירים אבל לא נתקלתי במחיר הזה שציינת
ולעומת התמורה שאתה מקבל המשלוח הוא זניח
אללה...עשית לו סלט ניסואז בפיתהאסור לדבר על מחירים אבל לא נתקלתי במחיר הזה שציינת
ולעומת התמורה שאתה מקבל המשלוח הוא זניח
אמת.אללה...עשית לו סלט ניסואז בפיתה
למיטב הבנתי הוא לא דיבר על מחירים של חומר אלא על עלות משלוח
ולשאלתו של הבחור...אז כן עלות משלוח של 50$ זו עלות מופרזת.
סליחה על הבורות וההקפצה.למה לקנות את כל הברנדים החשודים האלה בארץ ולסמוך על איזה ישראלי חרא ולא להזמין מcompounded pharmacy כמו דאוס ?
אסביר לך בלשון של המחבר.סליחה על הבורות וההקפצה.
מה זה בדיוק מcompounded pharmacy?
הרגע הרצתי חיפוש זריז, על פניו באמת לאתר יש מראה קצת מפוקפק.אסביר לך בלשון של המחבר.
זהו ברנד חשוד שמכין אותו איזה בנאדם חרא... אבל לא ישראלי אלא מחו"ל
למה אתה מדבר סתם, זה חברה שמייצרת גרסאות גנריות של תרופות בתנאי מעבדה ולא איזה גמור מת במרתף שמערבב תמיסה בתוך אמבטאסביר לך בלשון של המחבר.
זהו ברנד חשוד שמכין אותו איזה בנאדם חרא... אבל לא ישראלי אלא מחו"ל
לא יודע מה זה מבחינתך מפוקפקהרגע הרצתי חיפוש זריז, על פניו באמת לאתר יש מראה קצת מפוקפק.
מאיפה לך באיזה תנאים הוא מייצר אותם?למה אתה מדבר סתם, זה חברה שמייצרת גרסאות גנריות של תרופות בתנאי מעבדה ולא איזה גמור מת במרתף שמערבב תמיסה בתוך אמבט
לא יודע מה זה מבחינתך מפוקפק
אם מרפאות פוריות בארצות הברית משתמשות בהם אז אני דיי בטוח שיש סטנדרט מסויים שנדרש מהם שכן הם גם מספקים בדיקות צד שלישי לכל המוצרים והתרופות שלהם, זה לא איזה דולר עצוב בתל אביב שמבשל במרתף של אמא שלו זה בטוח או כמו שIV אמר ״ברנד חשוד״, ברנד גנרי, הודי, שמייצר תרופות , אולי לא באיכות של טבע או באייר זה בטוח אבל בהחלט כמה רמות מעל הדילרים פח והאתרים המפוקפקים דוגמאת PP.מאיפה לך באיזה תנאים הוא מייצר אותם?