עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה ביקרת במעבדה ??חברה שמייצרת גרסאות גנריות של תרופות בתנאי מעבדה
עכשיו באמת התחלת לדבר שטויות תחת כותרת של אחד שמבין.זה לא איזה דולר עצוב בתל אביב שמבשל במרתף של אמא שלו
עוד פעם זורק שטיות באיור - היתה במרפאת פוריות בארצות הברית וקיבלתי מרשם לחברה הנ"ל??אם מרפאות פוריות בארצות הברית משתמשות
אתה ביקרת במעבדה ??
החברה נסחרת בבורסה ???
או שזה משהו שקראת באיזה פורום בחול ???
עכשיו באמת התחלת לדבר שטויות תחת כותרת של אחד שמבין.
נראה לך שבאמת ככה מכינים??
מה תגיד על כל האלופים של ישראל - כוחם מזריקים חומר שבישלו במרתף או שהם מזמינים מהאינטרנט מאתרים בחול ???
הכל מיוצר תנאי מעבדה עם כימאי פרטי שמקבל על זה כסף . הכל עובר בדיקות
לא ברמה של טבע אבל עדיין משקיעים.
עוד פעם זורק שטיות באיור - היתה במרפאת פוריות בארצות הברית וקיבלתי מרשם לחברה הנ"ל??
תשמע אתה ילד חמוד וזה
וזה שעלתה 2 3 סרטונים ביוטיוב לא הופך כל מילה מהפה שלך לזהב
אתה מקשקש עדיין והרבה
יש לך קילומטרז' מאוד נמוך אחי... תלמד תתנסה תתחבר לאנשים תבין מה הולך באמת לפני שאתה זורק דברים באויר
אני אומר את זה בפשטות
תלך לכל תחרות שיש בארץ תראה מי נותן חסויות - תבין לבד שמי שמכין את הסטרואידים בארץ זה לא איזה
"ילד מפגר במרתף של אמא שלו" כמו שכתבת זה אנשים רציניים בעלי אמצעים ויכולת אנשים שעושים את זה בצורה מקצועית ועומדים מאחרי המותג שלהם. מבחינתם זה עסק וכדי שעסק יצליח המוצר צריך להיות טוב
יש לך קילומטרז' מאוד נמוך אחי... תלמד תתנסה תתחבר לאנשים תבין מה הולך באמת לפני שאתה זורק דברים באויר
אני לא מחפש לריב איתך ואני מכבד אותך ואת העומץ שלך גם.עזוב לא נכנס איתך לקטנות כבר למדתי את זה הכל בסדר אחי אני טועה ואתה צודק.
מן הסתם ש״ילד מפגר במרתף של אמא שלו״ הייתה הקצנה אבל לא ממש הבנת את זה.
ולמען האמת לא הייתי המרפאה כזאת אבל חבר שלי שגר באורגון כן היה וכן מטופל במרפאה כזאת ויודע בדיוק מה זה compound pharmacy ואיך זה מתנהל אז קיבלתי ממנו פידבק ממקור ראשון ...
לא התיימרתי להיות ״יודע כל״ או לזלזל במנוסים ממני אבל ניסיון לא אומר בהכרח צודק, בן אדם יכול להיות טועה במשך 20 שנה זה הופך אותו צודק ?
לא אומר שאין דילרים איכותיים ולא אומר שאין פה מוצר טוב פשוט הגיון פשוט אומר, פחות ידיים = יותר איכות ואני לא סומך על איזה דילר רנדומלי שמתיימר להיות ״עם החומר הכי טהור בשוק״ כשהוא בישל את זה מי יודע איפה בתנאים של מי יודע איזה וזה מילה שלו נגד מילה שלך.
אלופי ישראל ואנשים ברמה יודעים בדיוק מה הם מקבלים ומאיפה והם לא סומכים על מילה של מישהו שפגשו בחדר כושר.
למה אתה חושב שאני תוקף אותך כאילו אתה מחזיק מעבדה בבית ואתה מגן על התואר שלך ? זאת דעתי ולגבי הcompound pharmcy גם אם לא היה לי חבר שמספר ממקור ראשון אז הייתי סומך עליהם יותר מאשר דילר בחדר כושר חד וחלק.
וסתם שתדע בכללי שאתה בין האנשים שאני יותר מכבד פה בפורום עם כמה שאנחנו דיי מתווכחים על כל נושא שני אבל כל תגובה שלך מפורטת, לעניין, עניינית ותמיד לטובת האדם השני אז באמת שבלי שום קשר מכבד אותך ותמיד מקשיב לך ואם אני חולק על העניין כמו שאתה רואה אני פשוט מביע דעתי ולא חלילה מזלזל בך או בנסיון שלך.
שאתה מציג את זה ככה אז כן יש בזה משהו, כמו בזמנו שהייתי מעשן ומתארגן מבן אדם רנדומלי שהבטיח לי ״חומר פצצה״ ואם הוא היה חרא הייתי מפיץ שהוא חרא שאף אחד לא יתקרב ..אני לא מחפש לריב איתך ואני מכבד אותך ואת העומץ שלך גם.
אבל כשאתה זורק שטיות באויר על סמך תאוריות שלך ואם כמה שזה מתלווה בכתיבה והתבטאות יפה וחדה זה לא הופך את זה למציאות !
ההבנה שלך לגבי ייצור החומרים בארץ + ניסיון ושימוש בחומרים בארץ והחומרים בחול שאתה מהלל שואפת לאפס - ולכן אני חושב שאתה לא יכול ללכלך ולכתוב שיש בארץ חומרים זבל ובחול המוצרים טובים . כי הידע שלך גובל ב"חבר שגר באורגון" וכמה פוסטים שקראת בlbs על ילדים שאולי באמת איזה דילר דפק אותם ומכר להם חומר חרא ואולי הם בעצמם מפגרים ולא יודעים להזריק לכן הם התאכזבו.
יכול להיות שיש בארץ מספר חברות לא ממש איכותיות אבל מנגד יש המון מותגים טובים שמאות ספורטים משתמשים בהם ולראיה לכך הם מתחרים ומגיעים לשייפ מטורף
לגבי היגיון שאתה אוהב לראות בכל דבר אז הנה :
אנחנו מדינה קטנה כוחם מכירים את כולם - מי שעשה עוקץ יודעים שהוא חרא ולא מתעסקים איתו יותר - שמועות עוברות מפה לאוזן ומהר !
יצרן סטרואידים בד"כ פונה לבודדי בילדרים כדי שהם ינסו וימליצו לחברים וכך הפירמידה עובדת. עם החומר לא טוב - לא מקבל המלצות - פחות אנשים קונים - העסק יורד לטמיון והרווחים מצטמצמים.
לעומת זאת אם החומר טוב והוא עובד והוא בדוז וסטרילי אז יש עליו ביקורות טובות עובר מפה לאוזן- כמות המכירות עולה וככה גודל העסקה של היצרן.
@JewTRT
אתה עדין מאמין שכל יצרן סטרואידים בארץ מחפש לעשות חומר זבל ???
זה אנשי עסקים שרוצים להצליח סהכ
תעשה הפרדה בין דילר לבין יצרן.לא יודע אולי יש לי אנטי או סלידה מדילרים פה בארץ, תמיד מרגיש לי אקסטרה מפוקפק משום מה
זה אצלך בראש - מי אמר שבחול הכל טוב ויפה וארץ הכל זבל ??כל האנשים המתחרים/מאמנים רציניים בטופ יודעים בדיוק מה הם מקבלים אבל לא לכולם יש משאבים ו״קשרים״ לדילרים טובים שיביאו חומר טוב סטרילי ובמינון אמיתי לכן תמיד הרגיש לי יותר בטוח לקנות מחברות חיצוניות
תעשה הפרדה בין דילר לבין יצרן.
שלא תחשוב שהדילר שלך יושב בבית ומכין את החומר - ממש לא
זה אנשי עסקים מתחום הבודי בילדינג שמעסיקים כימאי / מעבדה פרטית - הם אלו שלוקחים את החומר בתנאים מפוקחים - אף אחד לא רוצה להרוג את הלקוחות שלו.
זה לגבי יצר
לגבי דילר זה כבר נושא אחר
דילר יכול לשווק לך את מה שהוא הצליח להשיג - יכול להיות מותג טוב ויכול להיות מותג זבל .....
בד"כ היצרנים של החומרים הטובים לא מוכרים סחורה לדילרים מפוקפקים כי הם לא רוצים לפגוע בשם המותג או מוכרים להם במחיר גבוהה מאוד ככה שדיר יהי קשה למכור את הסחורה
וכן יש מותגים פחות איכותיים שמגיעים לדילרים המפוקפקים בסופו של דבר.
כן יש לפעמים פדיחות אבל בכל חברה ובכל מדינה יכולה להיות פדיחה.
נקודה סופית לא כל מה מיוצר בארץ זה זבל ולא כל מה שבא מחו"ל זה זהב
זה אצלך בראש - מי אמר שבחול הכל טוב ויפה וארץ הכל זבל ??
מי צריל דילר ???הדילר
בד"כ כלל גם שואלים מי עוד לוקח מי ממליץ איך התוצאות... מדברים סהכ מנסים להגיע להבנותופשוט מנסה ?
מי צריל דילר ???
כך כל בחור שרירי וגדול בחדר כושר, אחד שנראה על חומרים כן...
תתחבר אליו, תפעיל את הקסם האישי, אל תבוא אליו בגעשה של אתה נראה שרירי תביא לי טסט ....חחחח.
תתחברו תכירו
תהיה בטוח יש לו כיוונים טובים...
בד"כ כלל גם שואלים מי עוד לוקח מי ממליץ איך התוצאות... מדברים סהכ מנסים להגיע להבנות
בגישה כזאת או שתקבל כאפה או שתקבל טרן... חחחחהולך לבחור הכי ענק אצלי בחדכ : ״יפה יפה אחי אני רואה יש לך אחלה בייספס, תגיד .... יש לך כיוון לטרן ? ״
תאכלס יש לך טסטווירון דיפו עם מרשם.מבחינתי הכלל בגדר תיאוריה אתה יודע אני לא מחפש ספק או משהו כזה אני מבסוט עם הTRT שלי נכון להיום, אבל תמיד טוב לדעת חחח
בגישה כזאת או שתקבל כאפה או שתקבל טרן... חחחח
זה פחות או יותר הכיון
הכל עובר מפה לאוזן ממתאמן למתאמן
תאכלס יש לך טסטווירון דיפו עם מרשם.
מספיק לך.
וגם בא לך תמיד אפשר לקנות רק רפאי במחיר טיפה יותר גבוה גם מהדילר