עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתעדכן חבר אין יותר פרווירון הפסיקו לייצר כל מה שיש עכשיו זה מה שייצרו לפני שהפסיקו.קח דקה/ננדרולון ארוך, תאכל כמו סוס ים שוודי, תקבל את אותו אפקט בפחות רעל לגוף והרבה הרבה יותר פרופורציות
פרווירון יסגור לך את הפינה של דקה דיק
וכמובן טסט בייס כי למה לא
אגב, תסתכל מתחת לתגובה ב"נושאים דומים" מאמין שתמצא שם כמה רפרנסים כמו נגיד
מידע - סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)
יש שם כל מה שאתה צריך לדעת
אין מה לבדוק לא סתם אומר בייאר הפסיקו את הייצור שלו לפי מה שהבנתי יש מסטרולון ממקור אחרממי שמעת?
ואתן על זה בדיקה
תן ליאין מה לבדוק
Products from A to Z תבדוק באתר שלהם גם לא מופיע יותר אין מה לבדוק לעומק אבל אם אתה מתעקש הלוואי ואטעה היה סטייפל בסייקלים שלי באמת חבל.תן לי
אבדוק לעומק
אעדכן אותך מחר דרלינגProducts from A to Z תבדוק באתר שלהם גם לא מופיע יותר אין מה לבדוק לעומק אבל אם אתה מתעקש הלוואי ואטעה היה סטייפל בסייקלים שלי באמת חבל.
אתה יודע... הם לא היחידים שמייצרים פרווירון..אין מה לבדוק לא סתם אומר בייאר הפסיקו את הייצור שלו לפי מה שהבנתי יש מסטרולון ממקור אחר
״מסטרולון״ הם פשוט החברה היחידה שהייתה נמכרת כאן בבתי מרקחת ולכן זה היה הכי נגיש.אתה יודע... הם לא היחידים שמייצרים פרווירון..
Mesterolone זה השם של החומר הפעיל, והם לא היחידים שייצרו/מייצרים את זה, אולי היית רגיל להשיג בבית מרקחת של ברנד כזה או אחר אבל יש עוד יצרנים של זה ברחבי העולם״מסטרולון״ הם פשוט החברה היחידה שהייתה נמכרת כאן בבתי מרקחת ולכן זה היה הכי נגיש.
רשמתי זה השם של החומר בגלל זה תיקנתי אותך כשרשמת פרווירון וחזרת פשוט במילים שונות על מה שרשמתי ״בבתי מרקחת כאן היה נמכר רק באייר לכן היה יותר נגיש״.Mesterolone זה השם של החומר הפעיל, והם לא היחידים שייצרו/מייצרים את זה, אולי היית רגיל להשיג בבית מרקחת של ברנד כזה או אחר אבל יש עוד יצרנים של זה ברחבי העולם
גם מסטרון זה דרוסטלון, וגם דקה זה nandrolone decanoate ואפשר לתת מליון ואחד דוגמאות אחרותרשמתי זה השם של החומר בגלל זה תיקנתי אותך כשרשמת פרווירון וחזרת פשוט במילים שונות על מה שרשמתי ״בבתי מרקחת כאן היה נמכר רק באייר לכן היה יותר נגיש״.
אין פה מה לבדוק באייר הפסיקו את הייצור לפני חצי שנה אין חומרי גלם לפרווירון.תן לי
אבדוק לעומק
גם מסטרון זה דרוסטלון, וגם
כי סינטול זה כבר נכנס לתחום רפואה פלסטית זה כמו שאישה תחליט להזריק בוטוקס לעצמה אתה מבין אותו דבר ,משתמע מכך שאתה חתיכת כוסית תגיד לי מה נדפק לך השכל מה סינטול בכסף הזה תשקיע על טיפול פסיכולוגי טוב ,,בדוק אתה מהקהילה כולם שם שרוטים