הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע סינטול

Yalidan

משתמש פעיל
700
364
נק' מוניטין:
1,444
700
364
שלום לכולם
איפה אפשר לקבל מידע עבור חומרי סינטול איכותיים , חברות , המלצות ?
תודה

שלום לכולם
תודה
יש את הפאמפ אן פוזז המקוריים שאפשר למצא באיביי שזה חוקי לגמריי , אחרת איביי לא היו מפרסמים את המוצרים האלה ... ויש את ה Synthossize הדור החדש של הפאמפ אן פוזז לפי תגובות של אנשים אין תוצאות מרשימות ...

יש את הפאמפ אן פוזז המקוריים שאפשר למצא באיביי שזה חוקי לגמריי , אחרת איביי לא היו מפרסמים את המוצרים האלה ... ויש את ה Synthossize הדור החדש של הפאמפ אן פוזז לפי תגובות של אנשים אין תוצאות מרשימות ...
חשוב להדגיש לגבי Pump n' Pose שחובה להזמין מאיביי ולא לקנות מהארץ. מה שיש בארץ זה רק נראה כמו המוצר האמיתי אבל בפנים.... זה לא

חשוב להדגיש לגבי Pump n' Pose שחובה להזמין מאיביי ולא לקנות מהארץ. מה שיש בארץ זה רק נראה כמו המוצר האמיתי אבל בפנים.... זה לא
אני דווקא שמעתי על הסינטול עם הגרסה החדשה התאילנדית של זנקו , דווקא עליהם שמעתי ביקורות יותר טובות מפאמפ אן פוז . מקווה שיגיע כבר לארץ נשמע מסקרן ... אני אהיה בין הראשונים שאשתמש בסינטול שלהם חח ...

מה בדיוק מיוחד בסינטול?
Mct
חומצת סיליקון
בנזיל אלכוהול
לידוקאין
זה מה שמכיל סינטול מקורי ומי שמשתמש בסינטול זה רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר...

מה בדיוק מיוחד בסינטול?
Mct
חומצת סיליקון
בנזיל אלכוהול
לידוקאין
זה מה שמכיל סינטול מקורי ומי שמשתמש בסינטול זה רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר...
לא רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר
יש גם חובבנים ומפתחי גוף שהם לא Pro שמשתמשים

מה בדיוק מיוחד בסינטול?
Mct
חומצת סיליקון
בנזיל אלכוהול
לידוקאין
עובדה שהיה כאן סדרת זיופים לפאמפ אן פוז ... אז לא בדיוק היה שם חומצה היאלורונית ...

אני לא יודע מה רץ כאן בארץ כי אני לא משתמש בסינטול,אבל בקנדה וגם בחלק מארה״ב זה מוצר מדף שאתה קונה בחנויות כמו ויטמינים והרכיבים שכתובים שם די ברורים אז אני לא מבין מה יש בלזייף מרכיבים שקלים להשגה?
לא רק מפתחי גוף ברמה הגבוהה ביותר
יש גם חובבנים ומפתחי גוף שהם לא Pro שמשתמשים
בגלל זה הם חובבנים ולא pro (-:

אני לא יודע מה רץ כאן בארץ כי אני לא משתמש בסינטול,אבל בקנדה וגם בחלק מארה״ב זה מוצר מדף שאתה קונה בחנויות כמו ויטמינים והרכיבים שכתובים שם די ברורים אז אני לא מבין מה יש בלזייף מרכיבים שקלים להשגה?

בגלל זה הם חובבנים ולא pro (-:
אתה מפספס את הנקודה
המרכיבים של סינטול חוקיים וניתנים להשגה
הכנת הסינטול עצמו היא מלאכה שיש לדעת לבצעה נכון
כדי להוזיל עלויות ולהעלות רווחים, יש כמה Fake בארץ של Pump n Pose שלא מכילים חומצה היאלורונית

אפשר להקביל זאת ולומר שיש זיופים של טרן שזה בעצם טסט פרופ בצבע כתום/חום

אני לא מבין בזה וגם סינטול לדעתי זה דבר קצת דוחה שאם היו משלמים לי לא הייתי נוגע בו
סינטול בפרופורציה נכונה ומידתית אינו דוחה. זה שיש abuse בחומר הזה זו בעיה אחרת. מפתחי גוף רבים מהטופ העולמי - הן בהווה והן בעבר - משתמשים בו לצורך השלמת פרופורציות. אם נסתכל על חלקם, אפילו יהיה קשה לזהות בעין לא חדה את השימוש בחומר

שלום לכולם
תודה
קיים סינטול שיופץ, לא מדובר בפאמפ נ' פוז ומעניק תוצאות טובות הרבה יותר.
פאמפ נ' פוז נתון להרבה מאוד זיופים...
חשוב מכל, ככל שמדובר בסינטול, לעבוד בפרוטוקול נכון ומתאים.

סינטול בפרופורציה נכונה ומידתית אינו דוחה. זה שיש abuse בחומר הזה זו בעיה אחרת. מפתחי גוף רבים מהטופ העולמי - הן בהווה והן בעבר - משתמשים בו לצורך השלמת פרופורציות. אם נסתכל על חלקם, אפילו יהיה קשה לזהות בעין לא חדה את השימוש בחומר
20170122_230604.jpg
20170122_230604.jpg

קניתי את זה מהאיביי 3 בקבוקים ליד אחורית ולא נתן לי כלום נאדה

פאמפ אנד פוז מקורי אמיתי הוא טוב ורבים מהמשתמשים מרוצים. למרות זאת, יש לו זיופים גם בארץ וגם לחלק מההזמנות מחו"ל. אם יש לך מקור מהימן מהארץ שיש ברשותו, אולי זה עדיף ממה שהוזמן מאיביי

אני בענף כבר יותר מ35 שנה 80 -90 תחרויות בפאולפטינג ובודיבלדיג ובמהך הזמן הכרתי המון אנשים, ועצוב גם אלה שיש לך היכרות טובה קשה לסמוך עליהם במה שקשור לתוספים....

לצערי, וגם כנראה לצערם של רבים אחרים, זהו המצב. תחום החומרים אינו היה מעולם ישר ונקי. עצם היותו לא חוקי היא הפירצה והלגיטימציה למאעכריות. אבל למרות זאת, ישנם הרבה אנשים ישרים וחומרים טובים שכן היו קיימים ועדיין ישנם. מאחר וחוקי הפורום אינם מאפשרים מתן שמות למקורות או כל סחר אחר, כל שנותר להמליץ, גם לאחר ותיק כמוך, הוא להמשיך לחפש אחר ברנד טוב אחר

יש בארץ סינטול שעובד מעולה כבר שנים,הבעייה היא שלא כולם יודעים/יכולים להשתמש לפי הספר אז לא רואים תוצאות,בתקופה שאני ניסיתי כבר אחרי 3 זריקות לבייספס ראו תוצאות באופן מרשים אבל ההרגשה לא נעימה בכלל אם מזריקים לשם ולא יכולתי לסבול את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית