הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סינטול

bigbagbany

משתמש מתחיל
15
2
נק' מוניטין:
5
15
2
קניתי מבחור אחד לפני 20 יום סינטול שנקרא pump&pose b נתתי בכתפיים ובדו ראשי יש לי עוד 10 ימים להזריק ..אני אישית יכול להגיד שגדלה לי היד פחד ..יש עוד אנשים בפורום שלקוח את החומר הזה?? ואם כן מה אתם אומרים על לקחת לתאומים ומי שיודע איך בדיוק ואיפה בתאומים צריך לתת
תודה רבה מראש

תודה נשמה.
נכון החומר מאוד מעניין ,אתה רוצה שאני יכתוב על הנושא בצורה יותר רצינית ? אפשר לדבר על זה:)
לא אני רוצה לרואת מחקרים שמגבים את הטענה שלך. נעבור על המחקרים ונראה עם יש דברים בגו נדבר הלאה. מקובל?

• פותח/ת השרשור
לא רוצה לא צריך . , חשבתי שיש פה חופש דיבור, כי אתה נשמע מאוד רציני בכול מה שקשור לסטרואידים שאין אלהם מחקר רציני אחד שמוכיח ממש, תבין לא אמרתי שהם לא יעילים . אמרתי שאין מחקר אחד בקשר לסטרואידים בצעירים למטרות ספורט.
ואני לא מדבר על זקנים ועל כל מני הפרעות של אשכים.
בנוסף מה אתה בדיוק רוצה? לך תראה את הסרטים של כל הפריקים הדפוקים האלו עם הסינטול ותראה איך הם גדלו איזה אבטיח מגעיל יש להם במקום שרירי . לך גם לחברה בארץ מהטופ בארץ ואנטון כבר הזכיר את הדבר ותגע להם בשריר שפתאום התנפח להם ותגיד לי מה זה . אפילו אחד מהם העלה תמונה לפייסבוק , איזה כתפיים מדהימות נהיו לו ואתה יודע על מי אני מדבר, גבר.
בכול מקרה רק הצעתי לך את זה לא כמשהוא רשמי .
אני את התוצאות של הסינטול רואה כל יום וזה מה שחשוב.
בכול מקרה עדי שיהיה לכולנו בהצלחה.

לא רוצה לא צריך . , חשבתי שיש פה חופש דיבור, כי אתה נשמע מאוד רציני בכול מה שקשור לסטרואידים שאין אלהם מחקר רציני אחד שמוכיח ממש, תבין לא אמרתי שהם לא יעילים . אמרתי שאין מחקר אחד בקשר לסטרואידים בצעירים למטרות ספורט.
ואני לא מדבר על זקנים ועל כל מני הפרעות של אשכים.
בנוסף מה אתה בדיוק רוצה? לך תראה את הסרטים של כל הפריקים הדפוקים האלו עם הסינטול ותראה איך הם גדלו איזה אבטיח מגעיל יש להם במקום שרירי . לך גם לחברה בארץ מהטופ בארץ ואנטון כבר הזכיר את הדבר ותגע להם בשריר שפתאום התנפח להם ותגיד לי מה זה . אפילו אחד מהם העלה תמונה לפייסבוק , איזה כתפיים מדהימות נהיו לו ואתה יודע על מי אני מדבר, גבר.
בכול מקרה רק הצעתי לך את זה לא כמשהוא רשמי .
אני את התוצאות של הסינטול רואה כל יום וזה מה שחשוב.
בכול מקרה עדי שיהיה לכולנו בהצלחה.
אחי על מה אתה מדבר תגיד לי. היעילות ודרכי הפעולה של סטרואידים הוכחו מאות פעמים במאות מחקרים. סטרואידים אלו הם גירסאות סינטטיות להורמונים שהגוף מייצר. ועליהם יש מספיק מידע בספרות רפואית ונעשו עליהם מיליון מחקרים. ואני גם יכול לתת לך מיליון רפרנסים על מחקרים שבוצעו על סטרואידים שהוכח מעבר לכל ספק שהם גורמים לעיית מסת שריר. לפי ההצהרה שלך בגלל שאין מחקרים שבדקו מינונים סופר קליניים של סטרואידים אז היעילות שלהם\דרכי הפעולה שלהם היא בספק. עם זה מה שאתה חושב אז אתה פשוט בור. ושוב. עם היו מחקרים כאלה שסינטרול גורם לעליית מסת שריר היית מפרסם אותם פה ולא מנסה להשתמש המראות ומסכי עשן.
גם בחורה שעושה הגדלת חזה יהיה למחרת חזה יותר גדול סינטרול זה בדיוק אותו דבר. מפתחי גוף פרו אני עוד יכול להבין את הרציונל זה המקצוע שלהם והם מתפרנסים מזה אבל אני לא יכול להבין איך אדם שמתאמן להנאתו (לא משנה כמה רציני הוא) יזריק חומר שיגרום להגדלת נפח השריר ללא שום קשר או פרופורציה למסת השריר שלו. ועוד אחרי זה לבוא ולהשוויץ חחחח. שלא לדבר על המראה הזוועה שזה נותן רואים את זה מקילומטרים. אתה רוצה להזריק סינטרול שיהיה לך בהצלחה. ולגבי חופש הדיבור. אני לא שמישהו פה הפריע לך לדבר על מה שאתה רוצה. לא טוב לך יש פורומים אחרים נראה אותך מדבר על סינטרול שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית