הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סינטול

Eyal1992

משתמש מתחיל
207
29
נק' מוניטין:
59
207
29
אשמח לדעת פרוטוקול למי שהתנסה.
כמה דברים לפני כן,
* מי שאין לו משהו חכם להגיד או שאינו קשור לנושא להימנע מזה.
* מי שיושב עליו איזו בדיחת קרש מצחיקה או שלא והוא חייב להגיב אותה בהקשר לנושא או שלא, גם להימנע.
תודה מראש

נו עוד אחד גאה
לא אני גאה בחינוך שההורים שלי נתנו לי שכולם שווים בעיני ולימדו אותי שלא שופטים אף בן אדם על סמך הנטיות המיניות שלו כולנו שווים אני פשוט חושב שאתה בן אדם חשוך ללא דרך חיים.

סבבה אחי מקובל עלי , אבל מה אמרתי לא נכון? בוא תסביר
השם משתמש שלך משמש כתרתי משמע אני קלטתי את העניין אל תבייש אחי אנחנו בחברה מודרנית אין צורך להיתבייש אף אחד לא יסקול אותך אנחנו לא באיראן
תדליק לי את האור אולי אני יצא מהחושך

לא ראית כלום עד שלא ראית את "רוקי בזוקי"

זה דוגמה קלאסית לבן אדם שבחיים שלא לא הזריק סינטול לידיים. הוא הזריק הרבה זבל לידיים רק לא סינטול. בימים אלה הוא עובר ניתוחים להורדה של הגועל נפש הזה שלב אחר שלב.

• פותח/ת השרשור
כי סינטול זה כבר נכנס לתחום רפואה פלסטית זה כמו שאישה תחליט להזריק בוטוקס לעצמה אתה מבין אותו דבר ,משתמע מכך שאתה חתיכת כוסית תגיד לי מה נדפק לך השכל מה סינטול בכסף הזה תשקיע על טיפול פסיכולוגי טוב ,,בדוק אתה מהקהילה כולם שם שרוטים
וואלה הבן אדם צריך לקבל בראש סינטול בעולם מפתחי הגוף זה שיא הביזארי במיוחד לחובבנים מקצוענים שהולכים על זה הם עושים את זה אחרי שבע מאות התייעצויות מקצועיות אם צריך או צריך אם השריר יוכל להשלים את עצמו בלי או לא במינונים הכי קטנים רק להשלמת מראה אסתטי ובהדרכת גורמי מקצוע מהטובים שיש רפואה והכול אבל זה מקצוען הפרנה שלו זה מפיתוח גוף מה אתה יחתיכת חולה נפלתה על הראשששש אתה רוצה. להכניס לגוף שלך חומרים שיגרמו לך לנמק יכרתו לך את כול האיברים אולי קצת הגזמתי אבל בפועל זה קורה נמק כריתתה וכדומה
ביקשתי תגובה עניינית ובמקום זה הגבת תגובה מטופשת ולא שווה תגובה אפילו.

קח דקה/ננדרולון ארוך, תאכל כמו סוס ים שוודי, תקבל את אותו אפקט בפחות רעל לגוף והרבה הרבה יותר פרופורציות
פרווירון יסגור לך את הפינה של דקה דיק
וכמובן טסט בייס כי למה לא
אגב, תסתכל מתחת לתגובה ב"נושאים דומים" מאמין שתמצא שם כמה רפרנסים כמו נגיד
מידע - סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)
יש שם כל מה שאתה צריך לדעת
שמירה על אסטרודיול,פרולקטין וטסט,להשתדל שהיה מאוזן וב 98 אחוז שלא היה דקה דיק

לכאורה.., אבל וויסות של אסטרוגן ופרולקטין לא יפגע בתוצאות הסייקל?
Better safe then sorry
אבל אם נלך לרזולוציה יותר נמוכה, לא אמור לפגוע ואם יש חשש מי ארימדקס אפשר תמיד
ארומסין שהוא נורא חלש ואינו פוגע בIgf 1
או לטרזול שהוא מאוד חזק וגם לא פוגע בIgf 1
ואפילו הבנתי שהוא יכול לתרום לו,אני תמיד השתמשתי בארימדקס לא יכול להגיד שמשהו נפגע לי או לא הלך "כשורה" בכל אופן עדיף ללכת על בטוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית