עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אני גאה בחינוך שההורים שלי נתנו לי שכולם שווים בעיני ולימדו אותי שלא שופטים אף בן אדם על סמך הנטיות המיניות שלו כולנו שווים אני פשוט חושב שאתה בן אדם חשוך ללא דרך חיים.נו עוד אחד גאה
הממ לא, הוא סתם יהפוך לבלון מים. מזה סוס ים שוודי ?קח דקה/ננדרולון ארוך, תאכל כמו סוס ים שוודי, תקבל את אותו אפקט
לא ראית כלום עד שלא ראית את "רוקי בזוקי"
אתה מבין שלהגיע למה שיש בסרטון צריך מודעות. אי אפשר להגיע לשם בטעות.סוס ים עם בלורית בצבע בלונד
טוב מאוד ירבו כמוך תביא לו עוד סירטונים שיראה למה הוא נכנס
אם אתה אומראין פה מה לבדוק באייר הפסיקו את הייצור לפני חצי שנה
חיה עם חזה גדול שאוכלת הרבה אוכל יותר פרופורציות מאשר סינתולהממ לא, הוא סתם יהפוך לבלון מים. מזה סוס ים שוודי ?
ואו ואו מי גילה לךבצבע בלונד
יש חוסר מלאי מספר חודשים בבית מרקחת.אם אתה אומר
מוזר שלא שמעתי על זה כלום
בטח שזה נמכר עדיין (ובכמויות)
ביקשתי תגובה עניינית ובמקום זה הגבת תגובה מטופשת ולא שווה תגובה אפילו.כי סינטול זה כבר נכנס לתחום רפואה פלסטית זה כמו שאישה תחליט להזריק בוטוקס לעצמה אתה מבין אותו דבר ,משתמע מכך שאתה חתיכת כוסית תגיד לי מה נדפק לך השכל מה סינטול בכסף הזה תשקיע על טיפול פסיכולוגי טוב ,,בדוק אתה מהקהילה כולם שם שרוטים
וואלה הבן אדם צריך לקבל בראש סינטול בעולם מפתחי הגוף זה שיא הביזארי במיוחד לחובבנים מקצוענים שהולכים על זה הם עושים את זה אחרי שבע מאות התייעצויות מקצועיות אם צריך או צריך אם השריר יוכל להשלים את עצמו בלי או לא במינונים הכי קטנים רק להשלמת מראה אסתטי ובהדרכת גורמי מקצוע מהטובים שיש רפואה והכול אבל זה מקצוען הפרנה שלו זה מפיתוח גוף מה אתה יחתיכת חולה נפלתה על הראשששש אתה רוצה. להכניס לגוף שלך חומרים שיגרמו לך לנמק יכרתו לך את כול האיברים אולי קצת הגזמתי אבל בפועל זה קורה נמק כריתתה וכדומה
שמירה על אסטרודיול,פרולקטין וטסט,להשתדל שהיה מאוזן וב 98 אחוז שלא היה דקה דיקקח דקה/ננדרולון ארוך, תאכל כמו סוס ים שוודי, תקבל את אותו אפקט בפחות רעל לגוף והרבה הרבה יותר פרופורציות
פרווירון יסגור לך את הפינה של דקה דיק
וכמובן טסט בייס כי למה לא
אגב, תסתכל מתחת לתגובה ב"נושאים דומים" מאמין שתמצא שם כמה רפרנסים כמו נגיד
מידע - סינטול: מה, כמה, למה, איך? ( by Aviad Barak)
יש שם כל מה שאתה צריך לדעת
לכאורה.., אבל וויסות של אסטרוגן ופרולקטין לא יפגע בתוצאות הסייקל?שמירה על אסטרודיול,פרולקטין וטסט,להשתדל שהיה מאוזן וב 98 אחוז שלא היה דקה דיק
Better safe then sorryלכאורה.., אבל וויסות של אסטרוגן ופרולקטין לא יפגע בתוצאות הסייקל?