נק' מוניטין:
1,215
- 1,451
- 646
עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207
פייר, מחרמן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207
לא הייתי אומר בקלות, אבל בהחלט שווה.כי זה יותר קרוב ליציאה מהבית. אחרי שהרכבתי פירקתי אותו כי הוא הלך לאחסון. הרכבתי רק כדי לוודא שהגיע בסדר.
הוא מתפרק מאד בקלות ואז אפשר להזיז את החלקים השונים. אם לא מפרקים אותו הוא שוקל 230 קילו (בלבד), אז צוות של 6 ספוטרים צריך להיות מסוגל להזיז אותו בקלות גם בלי לפרק שום דבר.
למען האמת, הבנץ' שיש לי במכון (הביתי) זהה לאחד הזה אז בהיבט הזה לא מפתה אותי. @Whale בנה את הספה שלי כחיקוי של הספה הזאת אחד לאחד.לא הייתי אומר בקלות, אבל בהחלט שווה.
230 ק"ג זה פשוט מטורף, שלי שוקל אולי 30 אני חושב.
בטח היה קשה להניח באיחסון, לא הייתי מתאפק לדפוק PR בנץ' עליו.
זה שווה את השעתיים נסיעה רק להשתמש בזה.
כשהיה את הנוהל של חוב לראק זה היה בדיוק ככה, על מה שנאמר מחוץ ללוג כי הלוג נועד לאנשים לתעד את ההתקדמות שלהם ולא להתחיל לצלם סרטונים כל אימון כי חוב לראק.אני בעד, אבל רק אם זה נעשה מחוץ ללוג שלך,
בהתרברבות ברחבי הפורום.
ממש אין לי כוח על כל אחד שיבקש/ידרוש (כרגע לא ברמה שזה יקרה, אבל בהמשך...)
להעלות סרטון או בכלל לצלם...
אבל את כבר חתיכה עם קרחת וזקןגילוי נאות,עשיתי נגד
ככה אוכל להמשיך להשוויץ במה שאני לא
עדיין חלש ושמןאבל את כבר חתיכה עם קרחת וזקן
מה צריך עוד?
אני ואתה באותה סירה...עדיין חלש ושמן
פחחחח בכוח רוצה להטביע אותי איתך אה?אני ואתה באותה סירה...
שמנים לנצח:wub:פחחחח בכוח רוצה להטביע אותי איתך אה?
יא שקיקקי שכמותך
<3
כבר עברנו על זה… אתה לא דוגמניתגילוי נאות,עשיתי נגד
ככה אוכל להמשיך להשוויץ במה שאני לא
כי את..כבר עברנו על זה… אתה לא דוגמנית
מאז שהוא עזב את ארץ הקודש הכל הדרדר