עברו כמה שעות כבר אל תשאיר אנשים במתח 🤤
עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.אם זה לא פוסי פוקט בצורת דאמבל אז אל תטרח..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עברו כמה שעות כבר אל תשאיר אנשים במתח 🤤
עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.אם זה לא פוסי פוקט בצורת דאמבל אז אל תטרח..
מדהים.עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207
מה? זה זרועות להחלפת גבהים. זה לא שומר עליך בשום צורה או משהו.מדהים.
ספוטר הידראולי 😃
טעות שלי,התבלבלתי עם מוצר אחר.מה? זה זרועות להחלפת גבהים. זה לא שומר עליך בשום צורה או משהו.
בכל מקרה אם מישהו לא מזהה זה הקומבו ראק של רוג. מפלצת של 230 קילו. אני גמרתי.
כנלאני גמרתי
עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207
העלו את המחיר עוד. צריך להספיק לקנות עוד אחד עכשיו!אהבתי יותר מדי
... אני לא מכור אבל
הכל קומפלט 10k?אהבתי יותר מדי
... אני לא מכור אבל
לחברינו פה עלה 14 ככההכל קומפלט 10k?
מעריץ את ההשקעה שלכם!לחברינו פה עלה 14 ככה
תאמת אם אני מוכר כמה דברים במכון אפשר לגרד את זה
יפה מאוד, אני רואה חזר למלאיאם כבר טיזרים
🙄
עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207
תחרות בסלון זה גאוני.עשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207
כי זה יותר קרוב ליציאה מהבית. אחרי שהרכבתי פירקתי אותו כי הוא הלך לאחסון. הרכבתי רק כדי לוודא שהגיע בסדר.תחרות בסלון זה גאוני.
תתחדש, לא ידעתי שזה כזה כבד, למה הרכבת אותו בסלון?
זה לא יהיה סיוט להזיז אותו בתחרות בשביל הדדליפט? או שזה יהיה באזור אחר?
@Sergאני בעד. עדיין מצפה לסרטון של 120 בנץ חיובי לעשר 🙄☝️
ספת בנץ בסלון מרגיש לי כמתכון לאימון חזה כל יום אחרי שחרית מנחה וערבית : Pעשיתי עוד דברים במקביל שהם לא להרכיב אותו. גניה רוצה שאעלה את הפוסט לאינסטגרם מחר אבל בואו כבר אתן לפורום פה את הסקופ הראשוני.
צפה בקובץ המצורף 70207