הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות בדיקות דם חצי שנה אחרי התחלה של TRT

• פותח/ת השרשור JewTRT
  • פורסם בתאריך

JewTRT

מושעה
762
694
נק' מוניטין:
1,178
762
694
טוב אז עברה לה חצי שנה מאז שהתחלתי טיפול אצל אנדוקרדיאולוגית , בחורה מקסימה באמת.

הייתה מאוד שמחה על ההתקדמות של במצב רוח, ליבידו, תפקוד מיני וכמובן על המרקרים.

זה תוצאות מבדיקות שנערכו לאחרונה וזה הפרוטוקול שנשאר בו.

שלוש זריקות בשבוע, 85mg טוטאל בשבוע, שומר על SHBG נמוך, ו אסטרוגן שלי נמוך, אין פצעים, עור שומני או כאבים בפטמות.
חוויתי את כל אלה כשהייתי עושה זריקה אחת בשבוע וגם 2 , אחרי שעברתי לשלוש, הכל נעלם.

בנוסף הבדיקות נלקחו לפני הזריקה הבאה זאת אומרת שאלה הרמות שלי במצב הכי נמוך, מאמין שאחרי זריקה אני מגיע ל40nmol על פי מה שהרופאה שיערה.

אמממ זהו רק רציתי לשתף זה הכל.
שיהיה לכולנו אחלה סוף שבוע 😃

עריכה:
זה אגב מוכיח שלא חייב 500מג בשביל שסייקל תן תפוקה, אם אני אקח 500מג שבועי אני יהיה על 150 קל.

כל אחד לגופו האינדיווידואלי

קבצים מצורפים

• 15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    15FC3821-1247-48AD-803B-E90314D039D3.jpeg
    KB 31.4 · צפיות: 242
  • E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    E2C84F5F-827D-4562-8031-9E034A18D145.jpeg
    KB 81.1 · צפיות: 227
נערך לאחרונה:
העלות של הכמות מזרקים אז אני עכשיו מזמין בכמויות
מזמן עברתי לקנות באינטרנט. אתה בא לבית מרקחת לקנות מזרק הרוקח עושה לך פרצוף עקום- יאלה לך חפש את החברים שלך.
קונה באינטרנט

גבר הוא על 85 בשבוע, לא יהיה לו שם שום בעיה
יפה מאוד אח.
היכן Lh? Fsh? E2?
כולסטרול?

הכי חשוב אתה מרגיש את השינוי?
החיים ״יפים״ וטובים יותר?

מבחינת ביצועים בחדר כושר אין כזה שינוי,מפני שאתה לא ברמה סופר פיזיולוגית? או שתתקן אותי

ואתה ראוי להערצה על כל המחטים,מוריד תכובע(של המזרק) 😃
ומה עם הכבד מה הוא כבש
באשכול שנעוצים יש פירוט על מה כדאי לבדוק

סקר קומפלט
כל בנאדם צריך לעשות מדי פעם הכל הכל ואז אם יש בעיה ספציפית הוא יכול לדעת ולבדוק נקודתית כי יש לו רפרנס לערכים של עצמו אם יש שיפור או החמרה במדד כזה או אחר

הייתי בן אדם מאוד חרדתי והרופאים ישר דחפו לי SSRI אף אחד לא חשב לבדוק הורמונים והנה היום אני מרגיש כמו אדם חדש, בקרוב מתכנן בשיתוף עם הרופא משפחה להפסיק לקחת את הציפרלקס.
תראה איזה קטע . כמה הרופאים מפגרים. דוחפים לך תרופות פסיכיאטריות כאשר הבעיה היא בכלל הורומונלית.
תרד מכל הציפרלקס. תנה לחיות בלי זה. הטסט בהחלט מעלה מצב רוח.

תרד מכל הציפרלקס
פעם שעברה שאמרתי משהו כזה המנהלים פה צלבו אותי וחטפתי באן, רק אומר
תראה איזה קטע . כמה הרופאים מפגרים. דוחפים לך תרופות פסיכיאטריות כאשר הבעיה היא בכלל הורומונלית
אגב כמעט כל בנאדם שדחפו לו ssri אם תדחוף לו קצת טסט במקום הssri זה יספק את הסחורה כי מה לעשות טסט עושה אותך בנאדם יותר טוב

• פותח/ת השרשור
יש לי בדיקות מקיפות של שאר מרקרים שזה כולסטרול תפקוד כליות בלוטת התריס כבד וכו פשוט חשבתי שאלה שכן העלתי הכי יענינו את כולם, אם מישהו רוצה אין לי בעיה לשלוח לו פרטני

מזמן עברתי לקנות באינטרנט. אתה בא לבית מרקחת לקנות מזרק הרוקח עושה לך פרצוף עקום- יאלה לך חפש את החברים שלך.
קונה באינטרנט
אוי ספר לי על זה...אני בא לקנות מזרקים ומחטים הרוקחות המבוגרות מסתכלות עליי בכזה מבט חשוד כאילו אני פושע ועושות לי תחקור של השבכ..לא הסכימו למכור לי מספר פעמים למרות שהסברתי שזה "להזרקת ויטמין חח" מאז אני שולח את אמא שלי לעשות לי את העבודה השחורה

אני אשמח שתעלה תמונה לפניי ואחריי אם אתה סבבה עם זה. נשמע מאוד מעניין השינוי שעברת.

בלי קשר, שמח שמצאת פיתרון שעובד לך. תרגיש טוב!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית