הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מקצועי

Amarel1

משתמש מתחיל
22
6
נק' מוניטין:
20
22
6
אני רוצה ייעוץ לגבי תחילת סייקל , אני לוקח בודזונייד סטרינבז (באינהלציה) וגם אירובנט (באינהלציה) , ולנטין 30 (בכדורים) העניין הוא שיש לי בעיה נשימתית הרופאים אומרים אולי אלרגיה למשהו מסוים או דלקת נשימתית , עדיין לא עלו על זה ב100% השאלה שלי אם זה אני אתחיל סייקל של טסט זה יכול להזיק אחד לשני או כל בעיה אחרת .. אשמח לתשובה מקצועית

אחי, אף אחד פה לא ייתן לך ייעוץ נכון בנושא הזה. תתייעץ רק עם רופא מוסמך מהתחום ויש הרבה כאלה, עדיף לך לשלם לפגישה ולשאול אותו את כל השאלות הנוקבות מאשר לקבל פה עצות אחיטופל לעשות טעויות קריטיות.

אני רוצה ייעוץ לגבי תחילת סייקל , אני לוקח בודזונייד סטרינבז (באינהלציה) וגם אירובנט (באינהלציה) , ולנטין 30 (בכדורים) העניין הוא שיש לי בעיה נשימתית הרופאים אומרים אולי אלרגיה למשהו מסוים או דלקת נשימתית , עדיין לא עלו על זה ב100% השאלה שלי אם זה אני אתחיל סייקל של טסט זה יכול להזיק אחד לשני או כל בעיה אחרת .. אשמח לתשובה מקצועית
עד שהרופאים לא עלו על הבעיה ב-100% אל תתקרב לחומרים כלל.
ברגע שתעשה סייקל ותצבור בוא משקל נניח 10 קילו, הבעיה שלך תחמיר משמעותית גם הסיבולת נדפקת גם המשקל מעמיס יותר על הלב צריך להזרים כמויות של דם חמצן בזמן מאמץ.
זה גם מה שרופא מומחה יסביר לך .

עד שהרופאים לא עלו על הבעיה ב-100% אל תתקרב לחומרים כלל.
ברגע שתעשה סייקל ותצבור בוא משקל נניח 10 קילו, הבעיה שלך תחמיר משמעותית גם הסיבולת נדפקת גם המשקל מעמיס יותר על הלב צריך להזרים כמויות של דם חמצן בזמן מאמץ.
זה גם מה שרופא מומחה יסביר לך .
הניסוח הכי נכון.

בוא נניח בצד את העניין שזה חומרים ואתה לא בבריאות איתנה וממש לא המצב האידיאלי לעשות סייקל, ברגע שתעשה סייקל וברוך השם הכל הלך חלק והרגשת טוב ובסופו עלית 10-15 קילו, שם יתחילו לך הבעיות , אתה לא תצליח לנשום גם בהליכה רגועה על משטח ישר.

לי אין בעיות נשימה ברוך השם ואחרי שעליתי 15 קילו מTRT פשוט היה לי קשה לנשום בהליכה מתונה ברחוב, הייתי צריך להתחיל לעשות אירובי כל יום 20-30 דק כדי להחזיר לעצמי את הסיבולת לב ריאה אחרי שהעלתי את המשקל הזה, אז קח את זה בחשבון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית