נק' מוניטין:
376
- 1,459
- 263
עם שני פירות ואבקת חלבון.
נ.ב. בכמה קלוריות ובכמה חלבון בערך מדובר?
נ.ב. בכמה קלוריות ובכמה חלבון בערך מדובר?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז למה אתה שותה אבקה? למה שלא תאכל משהו במקום?עושה חיטוב קל, לא יכול להכניס עוד קלוריות מה לעשות
מטעמי זמינות ויחס לערך קלורי.אז למה אתה שותה אבקה? למה שלא תאכל משהו במקום?
אבקה לדעתי זה לא מתאים לחיטוב, עדיף משהו מוצק.
לאבקה יש הכי פחות קלוריות להכי הרבה חלבון.אז למה אתה שותה אבקה? למה שלא תאכל משהו במקום?
אבקה לדעתי זה לא מתאים לחיטוב, עדיף משהו מוצק.
פחות מבשר? וואלה לא בדקתי את זה אף פעם. אבל בכל מקרה בשר זה משביע, אבקה לא. אז גם ככה עדיף עוד טיפה קלוריות אבל לשבוע יותר זמן, וככה לא להכניס עוד קלוריות בהמשך היום. אבל זה רק לטעמי, עניין של נוחות מן הסתם.לאבקה יש הכי פחות קלוריות להכי הרבה חלבון.
קיבלתימטעמי זמינות
נשמע מעניין. כמה קלוריות וכמה חלבון? צריך להוסיף גם מים? קרח? באיזו כמות?חלבון טעם בננה , חתיכת מלון ו2 תמר . תענוג.
דוגמאות בולטות?אני שותה לאחרונה רק על בסיס מים הוספה של קוביות קרח משדרגות את המרקם שיהיה סביל יותר.
מה היחסים? כמויות?אבקת חלבון, בננה/פירות יער, חמאת בוטנים אם אתה רוצה או צריך וחלב כמובן
כי בלי חלב אין טעם לחיים
בשר זה הרבה שומן.פחות מבשר? וואלה לא בדקתי את זה אף פעם. אבל בכל מקרה בשר זה משביע, אבקה לא. אז גם ככה עדיף עוד טיפה קלוריות אבל לשבוע יותר זמן, וככה לא להכניס עוד קלוריות בהמשך היום. אבל זה רק לטעמי, עניין של נוחות מן הסתם
מים זה תלוי בכמות של השייק שאתה רוצה , אני חושב שכוס וחצי זה מספיק אבל תנסה פעם אחת ותראה אם צריך יותר או פחות .נשמע מעניין. כמה קלוריות וכמה חלבון? צריך להוסיף גם מים? קרח? באיזו כמות?
בדיוק. ג'ינג'י, תבדוק באבקה שלך, אצלי כתוב המלצה כמה לשים וזה אחלה (200 מל)מים זה תלוי בכמות של השייק שאתה רוצה , אני חושב שכוס וחצי זה מספיק אבל תנסה פעם אחת ותראה אם צריך יותר או פחות
רעיון טוב. תוריד ישר את הערכים של האבקה שלך והשאר תוכל לשחק עם הפירות/תוספותלאיזה ערכים אתה רוצה להגיע , כמה חלבון וכמה קלוריות?
500 קלוריות ו-30 גרם חלבון תחליף לארוחת הבוקרמים זה תלוי בכמות של השייק שאתה רוצה , אני חושב שכוס וחצי זה מספיק אבל תנסה פעם אחת ותראה אם צריך יותר או פחות .
בגדול זה תלוי באבקה שלך , אבל בסביבות ה25 גרם חלבון ו280 קלוריות .
אם יש לך ערכים מסויימים שאתה רוצה אז תרשום לאיזה ערכים אתה רוצה להגיע , כמה חלבון וכמה קלוריות?