הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רעיונות לשייק חלבון מבוסס מים?

אז למה אתה שותה אבקה? למה שלא תאכל משהו במקום?
אבקה לדעתי זה לא מתאים לחיטוב, עדיף משהו מוצק.
לאבקה יש הכי פחות קלוריות להכי הרבה חלבון.

לאבקה יש הכי פחות קלוריות להכי הרבה חלבון.
פחות מבשר? וואלה לא בדקתי את זה אף פעם. אבל בכל מקרה בשר זה משביע, אבקה לא. אז גם ככה עדיף עוד טיפה קלוריות אבל לשבוע יותר זמן, וככה לא להכניס עוד קלוריות בהמשך היום. אבל זה רק לטעמי, עניין של נוחות מן הסתם.
מטעמי זמינות
קיבלתי

• פותח/ת השרשור
חלבון טעם בננה , חתיכת מלון ו2 תמר . תענוג.
נשמע מעניין. כמה קלוריות וכמה חלבון? צריך להוסיף גם מים? קרח? באיזו כמות?
אני שותה לאחרונה רק על בסיס מים הוספה של קוביות קרח משדרגות את המרקם שיהיה סביל יותר.
דוגמאות בולטות?
אבקת חלבון, בננה/פירות יער, חמאת בוטנים אם אתה רוצה או צריך וחלב כמובן
כי בלי חלב אין טעם לחיים
מה היחסים? כמויות?

פחות מבשר? וואלה לא בדקתי את זה אף פעם. אבל בכל מקרה בשר זה משביע, אבקה לא. אז גם ככה עדיף עוד טיפה קלוריות אבל לשבוע יותר זמן, וככה לא להכניס עוד קלוריות בהמשך היום. אבל זה רק לטעמי, עניין של נוחות מן הסתם
בשר זה הרבה שומן.
כשיש לך מאכל שכמעט כולו חלבון, לא תמצא מאכל עם יותר חלבון ופחות קלוריות ממנו.

נשמע מעניין. כמה קלוריות וכמה חלבון? צריך להוסיף גם מים? קרח? באיזו כמות?
מים זה תלוי בכמות של השייק שאתה רוצה , אני חושב שכוס וחצי זה מספיק אבל תנסה פעם אחת ותראה אם צריך יותר או פחות .
בגדול זה תלוי באבקה שלך , אבל בסביבות ה25 גרם חלבון ו280 קלוריות .

אם יש לך ערכים מסויימים שאתה רוצה אז תרשום לאיזה ערכים אתה רוצה להגיע , כמה חלבון וכמה קלוריות?

מים זה תלוי בכמות של השייק שאתה רוצה , אני חושב שכוס וחצי זה מספיק אבל תנסה פעם אחת ותראה אם צריך יותר או פחות
בדיוק. ג'ינג'י, תבדוק באבקה שלך, אצלי כתוב המלצה כמה לשים וזה אחלה (200 מל)
לאיזה ערכים אתה רוצה להגיע , כמה חלבון וכמה קלוריות?
רעיון טוב. תוריד ישר את הערכים של האבקה שלך והשאר תוכל לשחק עם הפירות/תוספות

• פותח/ת השרשור
מים זה תלוי בכמות של השייק שאתה רוצה , אני חושב שכוס וחצי זה מספיק אבל תנסה פעם אחת ותראה אם צריך יותר או פחות .
בגדול זה תלוי באבקה שלך , אבל בסביבות ה25 גרם חלבון ו280 קלוריות .

אם יש לך ערכים מסויימים שאתה רוצה אז תרשום לאיזה ערכים אתה רוצה להגיע , כמה חלבון וכמה קלוריות?
500 קלוריות ו-30 גרם חלבון תחליף לארוחת הבוקר

200-250 קלוריות ו-18 גרם חלבון תחליף לארוחת ביניים

יש לך בקבוקנים מוכנים של תנובה (טעם אייס קפה נדיר) של GO , זה 27 גרם חלבון ו280 קלוריות בערך .

ו21 גרם חלבון ו470 קלוריות תשלים לך מסקופ אבקת חלבון כוס חלב ו3 עוגיות אוראו לדוגמא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית