הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Low T

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
אהלן חברים
אני לא מתרץ,שהכלב אכל לי והחתול שתה לי.
הרגשתי בתקופה האחרונה שוב בשפל,זה התנקז לזה שכשלתי בתוכנית האימון,גם שעשיתי הכל לפי הספר.
*אני לא רופא* אבל למוד נסיון
שימו לב למספרים,חזרתי אחורה אחורה כמעט לפני כל סוגי הטיפולים שניסיתי. האחרון פרגניל...

חשוב לי האם באמת האם המרקרים האלה,פוגעים לי בהתקדמות? סקס,חשק מיני ושאר ירקות לא מעניין אותי!
מעניין אותי רק האימונים

קבצים מצורפים

• 74DEDA65-0287-4B8A-AFB0-701F3A2B2725.jpeg
    74DEDA65-0287-4B8A-AFB0-701F3A2B2725.jpeg
    KB 86.9 · צפיות: 159
  • 11D00FAC-76F4-4796-8CDC-09E62E93AAAD.jpeg
    11D00FAC-76F4-4796-8CDC-09E62E93AAAD.jpeg
    KB 86.8 · צפיות: 142
אטרופיה בביצים זה הרבה מעבר לעניין אסטתי/ויזואלי
אם אתה מעוניין בילדים אז כן אבל פה פחות או יותר נגמר הסיפור במיוחד אם אתה על TRT ולא רוצה ילדים אז אין סיבה ״לאתחל״ את הייצור באשכים שוב ולגרום להם לחזור לגודל הרגיל שלהם

אם אתה מעוניין בילדים אז כן אבל פה פחות או יותר נגמר הסיפור במיוחד אם אתה על TRT ולא רוצה ילדים אז אין סיבה ״לאתחל״ את הייצור באשכים שוב ולגרום להם לחזור לגודל הרגיל שלהם
האמת שגם עם אטרופיה יש סיכוי אמנם לא גדול להכניס להריון לא אזכיר שמות אבל יש לי חבר קרוב שהוא מפתח גוף תחרותי (לא מר דרום וכו) והוא הכניס את בת זוגתו להריון בזמן סייקל עם אטרופיה הנקודה שלי זה שלא לקחת את עניין הגודל של הביצים בקלילות ראש וחשוב לייחס לזה חשיבות מעבר לפן הויזואלי

האמת שגם עם אטרופיה יש סיכוי אמנם לא גדול להכניס להריון לא אזכיר שמות אבל יש לי חבר קרוב שהוא מפתח גוף תחרותי (לא מר דרום וכו) והוא הכניס את בת זוגתו להריון בזמן סייקל עם אטרופיה הנקודה שלי זה שלא לקחת את עניין הגודל של הביצים בקלילות ראש וחשוב לייחס לזה חשיבות מעבר לפן הויזואלי
אה ברור כן בפן של פוריות זה נושא מאוד חשוב מבחינתי זה ממש לא קריטי כי ילדים זה לא משהו שאני רוצה או מעוניין לפחות לא כרגע וגם לא רואה את עצמי עם ילדים (אני בן 27) אולי משהו ישתנה בעתיד אבל נכון לעכשיו טוב לי עם הביצים הקטנות שלי חח ..

במקרה הכי רחוק וכן ארצה ילדים הרופאה שלי אמרה שהיא תשלב לי HCG בפרוקוטול

או ש...
בכל מקרה, גם אם כן, נדיר מאוד

לרוב הבודי בילדרים שאני מכיר יש מספר ילדים. לא נכנסתי להם לתחתונים ולא שאלתי האם נכנסו להריון בסייקל/קרוז ...
אבל עובדית לרוב יש ילדים

לרוב הבודי בילדרים שאני מכיר יש מספר ילדים. לא נכנסתי להם לתחתונים ולא שאלתי האם נכנסו להריון בסייקל/קרוז ...
אבל עובדית לרוב יש ילדים
״עובדית״ כי חלק מהם היו חכמים והקפיאו זרע לפני כן.

• פותח/ת השרשור
״עובדית״ כי חלק מהם היו חכמים והקפיאו זרע לפני כן.
יש קשר בין רמת הטסט לאיכות הזרע?
מפני שכל בדיקות הזרע שלי יצאו תקינות.
המרפולוגיה,תנועתיות,צמיגות,חומציות הכל פיקס
(הבעיה היתה אצל אישתי שתחיה ;)
עברנו ivf

יש קשר בין רמת הטסט לאיכות הזרע?
מפני שכל בדיקות הזרע שלי יצאו תקינות.
המרפולוגיה,תנועתיות,צמיגות,חומציות הכל פיקס
(הבעיה היתה אצל אישתי שתחיה ;)
עברנו ivf
לא בהכרח יכול להיות טסט נמוך אבל ספירת זרע תקינה לכאן או לכאן זאת לא תשובה על רגל אחת וזה נושא שצריך לבדוק אותו לעומק ממליץ לך בנתיים שימוש בHMG או HCG

תנסה ארומסין במקום
ארימדקס ולטרזול עוזרים אבל יש פולבק, בעוד ארומסין משמיד את הארומטאז כי הוא suicidal inhabitor לארומטז

פי איזה אנגלית דפקת פה מושגים
inhabitor
עברתי טיפול בזה.
2000 יח כל שבוע
הכל עלה בהתאם 😃
גם האסטרוגן 437 הייתי נראה כמו יוקוזונה
הפעם אתעקש על trt ולוטרזול יחדיו.

אף פעם לא שמעתי על סייקל HCG לבד
אתה יכול לשתף מה הרגשת וכולי?

• פותח/ת השרשור
פי איזה אנגלית דפקת פה מושגים
inhabitor

אף פעם לא שמעתי על סייקל HCG לבד
אתה יכול לשתף מה הרגשת וכולי?
לא סייקל.
טיפול רפואי עם פרגניל 2000 יח
ההרגשה היתה טובה בהתחלה,הטסט עלה באיטיות...
עם הזמן התחלתי להרגיש ״נוזלי״ מה שלא אכלתי או שתיתי,והוספתי הליכות עדין הייתי קם בבוקר,עם בטן נפוחה.
האשכים חזרו לגודלם הנורמלי ואף גדולים יותר במקצת.
היה חשק מיני בעיקר בבוקר עם זקפות 😃

אבל זה לא משתווה לזריקת הטסטווירון!
ההרגשה א ל ו ה י ת
מזל שלא עצרו אותי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית