הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט 310x3

• פותח/ת השרשור
תגיד לי מה אתם אוכלים שם בקיבוץ הזה ? אתם מקבלים אנשים נמלולים גם ?
זה לא שהקיבוץ השפיע עלינו, זה 3 בחורים טובים מהקריות הגיעו לקיבוץ ובינתיים כל מי שנגענו בו טפו טפו טפו נעשה בן זונה חזק 🙃
תודה לכולם, כרגע חושב שאני צריך להעלות קצת משקל למסגרת שלי ומקווה עוד 8-12 שבועות למשוך 330 לחזרות.

כרגע אשאר עם רצועות אחיזה, תכננתי להתחרות בתחרות בדצמבר אבל כשבאתי לכתוב הכנה שמתי לב שזה מתנגש לי בכמה ימים עם הפסיכומטרי אז תחרויות ירדו מהפרק עד תחילת 2022.

טוב יא בהמה אני חייב ממך קצת עצה ותבונה איך להתקדם בדדליפט. אשמח להחליף איתך כמה מילים
חיה רעה

• פותח/ת השרשור
טוב יא בהמה אני חייב ממך קצת עצה ותבונה איך להתקדם בדדליפט. אשמח להחליף איתך כמה מילים
חיה רעה
מיי תיאורי
לאטס וקוואדס אבסולוט נייט
האמס, גלוטס וגב עליון דא

נ.ב. מאנקי הנדס וורי גוד

מיי תיאורי
לאטס וקוואדס אבסולוט נייט
האמס, גלוטס וגב עליון דא

נ.ב. מאנקי הנדס וורי גוד
קטונתי אני נמלול לידך אבל אין סיכוי שזה גם קשור יותר למבנה הגוף הספציפי דל אותו האדם?
לדוגמא אני טורסו ארוך, פימור קצרים במיוחד כן יעבוד לי יותר על גב תחתון ( הרבה יותר, זה גם למה אני חושב שאני יחסית חלש בבדליפט לעומת הסקוואט)
לעומת מישהו שיש לו רגליים ארוכות וככל הנראה ישתמש יותר ברגליים..?

אני חודב לפחות על עצמי שגב יותר חזק אצלי יתרום לי פלאים לדדליפט

• פותח/ת השרשור
קטונתי אני נמלול לידך אבל אין סיכוי שזה גם קשור יותר למבנה הגוף הספציפי דל אותו האדם?
לדוגמא אני טורסו ארוך, פימור קצרים במיוחד כן יעבוד לי יותר על גב תחתון ( הרבה יותר, זה גם למה אני חושב שאני יחסית חלש בבדליפט לעומת הסקוואט)
לעומת מישהו שיש לו רגליים ארוכות וככל הנראה ישתמש יותר ברגליים..?

אני חודב לפחות על עצמי שגב יותר חזק אצלי יתרום לי פלאים לדדליפט
לא קשור למה שאמרתי כל כך
דדליפט זה 90% פשיטת אגן ו10% יישור של העמוד שדרה בחלק העליון.

האמס עוזר לשמירה על פוזיציה בניתוק וכשהברכיים נעולות גם עוזר בפשיטת אגן עצמה, גלוטס פושט אגן וכל השרירי גב עליון עוזרים ליישור.
פשיטת ברכיים יש התנגדות מינימלית אז זין על הקוואדס וגם אין שום תנועה שבאמת מגרה את הלאטס (בין 100 ו300 קילו יש הבדל קטן יותר בהתנגדות נגד הוקטור שאחראי לשמירת המוט קרוב לגוף או אנערף מה שמחרטטים המאמנים של היום) אז גם הם יכולים ללכת להתקוועד

המבנה משפיע רק על המנופים והיחס בין X Y Z ובעיקר על המשקל שאתה יכול להרים (יותר יעיל מכנית מבחינת מבנה תרים יותר)
קופים וטי רקסים לא צריכים תצורת אימונים שונה פשוט התוצאות והפוטנציאל שונה במהותו אצל כל אחד...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית