הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

שיפור דיבור "בליעת מילים"

• פותח/ת השרשור nyeoNi
  • פורסם בתאריך

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
לעיתים אני בולע מילים, ומדבר מהר, אבל אופן כללי הדיבור שלי לא מצריך טיפול מקצועי, אבל אני כן מעוניין לשפר את היכולת ביטוי, ומתלבט מה הדרך הנכונה לעשות את זה

אשמח לשמוע מאנשים שעבדו על זה אם חוו א אותה הבעיה, בין אם זה דרך גורם מקצועי או לבד

לך למראה ודפוק נאום כאשר קהל היעד שלך הוא אתה
האיש במראה מדבר אליך
התמדה ומחוייב שתשתפר
תקשיב לכל מילה שאתה אומר כך שתעשה משוב מוחי ותשתפר מעת לעת
זה לא חייב להיות נאום, זה יכול להיות משפטים בודדים
לקחת נשימות עמוקות ולהגיד כל מה שאתה רוצה להגיד בקצב המתאים בלי לפחד שיפסיקו אותך באמצע הדיבור והיידה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לך למראה ודפוק נאום כאשר קהל היעד שלך הוא אתה
האיש במראה מדבר אליך
התמדה ומחוייב שתשתפר
תקשיב לכל מילה שאתה אומר כך שתעשה משוב מוחי ותשתפר מעת לעת
זה לא חייב להיות נאום, זה יכול להיות משפטים בודדים
לקחת נשימות עמוקות ולהגיד כל מה שאתה רוצה להגיד בקצב המתאים בלי לפחד שיפסיקו אותך באמצע הדיבור והיידה בהצלחה

זה רעיון נחמד אבל אני מעדיף שבעל מקצוע יוכל להסתכל על זה, גם ממקום אובייקטיבי וגם ממקום מקצועי יותר.

אם מישהו מכיר קילנאית תקשורת טובה באזור המרכז בעיקר ראשלצ תל אביב והסביבה אני אשמח לשמוע

זה רעיון נחמד אבל אני מעדיף שבעל מקצוע יוכל להסתכל על זה, גם ממקום אובייקטיבי וגם ממקום מקצועי יותר.

אם מישהו מכיר קילנאית תקשורת טובה באזור המרכז בעיקר ראשלצ תל אביב והסביבה אני אשמח לשמוע
תפאדל, לך לאיש מקצוע שיעיף מבט, אבל בנתיים תעשה מה שאתה יכול כדי לשפר את זה, חבל לפסול על הסף
אגב, לנשום מהסרעפת, זה מאוד חשוב

תפאדל, לך לאיש מקצוע שיעיף מבט, אבל בנתיים תעשה מה שאתה יכול כדי לשפר את זה, חבל לפסול על הסף
אגב, לנשום מהסרעפת, זה מאוד חשוב
בהרבה מקרים ״לימוד עצמי״ מקבע הרגלים גרועים. עדיף לפנות לאיש מקצוע מההתחלה.

נסה לחקות שדרנים/מגישי חדשות (כנס ליוטיוב, תריץ אותם אומרים משפט, תעצור, תחקה אותם, repeat).

תוריד מקליט שיחות לטלפון, נסה להבין איפה אתה מתקשה ואיך לשפר את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית