עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מבינים שאתה מנסה לעקוץ אותםניסיתי אמצעיי תשלום שונים ועדיין מבטלים כל הזמן, מה נסגר איתם ?
לא יעבוד זה מה שקורה שעוקצים אותם על משתמשים חדשיםתירשם עם מייל שלא מזכיר את המיילים הקודמים שנרשמת איתם, תנסה להזמין מטלפון של חבר עם הפרטים של האשראי שלו
אני לא רוצה לעקוץ אותם שוב רק שיתנו לי לקנותמבינים שאתה מנסה לעקוץ אותם
לא הבנתי מה הבעיה
מה אני אעשה עם זה אחי חחחחאני לא רוצה לעקוץ אותם שוב רק שיתנו לי לקנות
תירשם עם מייל שלא מזכיר את המיילים הקודמים שנרשמת איתם, תנסה להזמין מטלפון של חבר עם הפרטים של האשראי שלו
הייתי פותח כל פעם משתמש חדש ועושה את ה15% וכנראה שזה גרם לחסימה. ניסיתי להזמין על שם אמא שלי עם הטלפון שלה וכתובת אחרי ואשראי אחר וטלפון אחר ממש כאילו בן אדם אחר מזמין ועדיין ביטלו. משהו הזוי.. אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע( לא מעוניין להזמין דרך מישהו אחר)אתה לא הראשון שאומר את זה כאן. תספר בדיוק מה עשית לפני (הרבה משתמשים חדשים? הרבה כשלים בתשלום?) שנדע מה גרם לזה.
אני לא חושב שזה קשור למייל. מה שגם לתכנן דבר כזה זה קצת מאמץ מיותר (שיש דרכים יותר יעילות - כמו לפי אשראי או פלאפון)
לא מעוניין להזמין דרך מישהו אחר וחברים שלי לא מתעסקים בקניות באינטרנט אז לא נראה לי שהם ירצו.מה אני אעשה עם זה אחי חחחח
תדבר עם חבר ותבקש ממנו שיקנה מחשבון שהוא יפתח ותשלם אתה
או אם ממש חשוב לך, אם אתה מאיזור המרכז, אני אזמין לך ותבוא תאסוף..
מה זה קשור בדיוק ?לא מעוניין להזמין דרך מישהו אחר וחברים שלי לא מתעסקים בקניות באינטרנט אז לא נראה לי שהם ירצו.
עדכון בעוד כמה זמן: @yoni2000 שרף את המחשב את הטלפון וכל גאדג'ט אחר שהיה לו, שינה שם במשרד הפנים, החליף את כל כרטיסי האשראי, עבר דירה, ניתק קשר עם כל המשפחה שלא יעלו עליו, ועדיין לא הצליח להזמין ממייפרוטאין
תעקוץ כל עוד אתה יכול יחסמו אותך בשלב מסויים BEST OF LUCKעוקץ אותם חופשי והם בהחלט יודעים ומאפשרים בהסכמה שבשתיקה,
אין לי ספק שהם מודעים לזה כבר פעם שביעית שאני רק מחליף כתובת אימייל ונהנה שוב מה 15 אחוזי הנחה.
עקצתי עוקץ ואעקוץתעקוץ כל עוד אתה יכול יחסמו אותך בשלב מסויים BEST OF LUCK
זה סיפור מהתחת צריך להחליף הכל לא רק אשראיעקצתי עוקץ ואעקוץ
כמובן כל עוד זה מתאפשר
עד שהאנטישמיים יחסמו לי את צינור האשראי.
ואז.. נחליף גם אותו 😃
היי מישמיש קניתי בגדים חדשים כולל הלבשה תחתונה למקרה כזה.זה סיפור מהתחת צריך להחליף הכל לא רק אשראי
זה מה שעשיתי אבל זה קשוח יותר קל לבקש מחברהיי מישמיש קניתי בגדים חדשים כולל הלבשה תחתונה למקרה כזה.
עכשיו ברצינות, תגלוש ממחשב ברשת WIFI ציבורית [תנקה כמובן קוקיז ושיט אחר ] או דרך הסמראטפון דרך IP אחר או דרך ת'ור + כתובת מייל + אשראי אחר והכל פיקס.
בדוק ומנוסה.
אתה קונה חלבון לא מזמין נשק בדארקנט![]()
היי מישמיש קניתי בגדים חדשים כולל הלבשה תחתונה למקרה כזה.
עכשיו ברצינות, תגלוש ממחשב ברשת WIFI ציבורית [תנקה כמובן קוקיז ושיט אחר ] או דרך הסמראטפון דרך IP אחר או דרך ת'ור + כתובת מייל + אשראי אחר והכל פיקס.
בדוק ומנוסה.
זה לא כמה שקלים כל קנייה זה 15% שזה אומר 45 שקל בערך + 30 שקל לקנייה הבאה יוצא לו חיסכון של 75 שקל על כל פעם שהוא קונהאתה קונה חלבון לא מזמין נשק בדארקנט
כל החרא הזה בשביל לחסוך כמה שקלים
אין לי את החיסכון של הקניה הבאה כי בעצם פותח לכל קניה משתמש חדש ישר מהניילוןזה לא כמה שקלים כל קנייה זה 15% שזה אומר 45 שקל בערך + 30 שקל לקנייה הבאה יוצא לו חיסכון של 75 שקל על כל פעם שהוא קונה
לול.אתה קונה חלבון לא מזמין נשק בדארקנט
כל החרא הזה בשביל לחסוך כמה שקלים