עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי בחדר כושר שדי הרבה הזמינו פיוניר יצא מאוד מאכזב לרוב החגורות הגיעו פחות מ10MM (זה היה כהפיוניר קאט יצא)לאינזר לוקח חודש-חודשיים להגיע. אבל היום באמת אין שום סיבה לקנות את החגורות שלהם כשיש את פיוניר בשוק
צבע וורודמכל החגורות 10 ממ , מה הכי מומלצת?
או שכולם אותו דבר רק עיצוב שונה?
הם ניסו לדבר על זה עם פיוניר? יש להם שירות לקוחות מעולה שאני בטוח שהיה מטפל בזה.הייתי בחדר כושר שדי הרבה הזמינו פיוניר יצא מאוד מאכזב לרוב החגורות הגיעו פחות מ10MM (זה היה כהפיוניר קאט יצא)
לאהם ניסו לדבר על זה עם פיוניר? יש להם שירות לקוחות מעולה שאני בטוח שהיה מטפל בזה.
אז... חבל. מהניסיון שלי איתם אני חושב שהם היו שולחים להם חגורה חדשה במקום.
לדעתי שום חגורה לא משתווה לקשיחות של אינזר, אני מאוהב בה.לאינזר לוקח חודש-חודשיים להגיע. אבל היום באמת אין שום סיבה לקנות את החגורות שלהם כשיש את פיוניר בשוק
היה לי אינזר 8 שנים. מאוהב בפיוניר החדשות שלי.לדעתי שום חגורה לא משתווה לקשיחות של אינזר, אני מאוהב בה.
איך אין לך SBDהיה לי אינזר 8 שנים. מאוהב בפיוניר החדשות שלי.
איך אין לך SBD
יותר נוחלמה שיהיה לו sbd? מה הופך את החגורה ליותר טובה מפיוניר?
יותר נוח
לבר יותר נוח מפין אין פה מקום להתווכחאולי הוא בכלל מעדיף 10 ממ, ולפי מה אתה קובע מה יותר נוח? נוחות זה סובייקטיבי ואני מאמין שגם אם יש לך את החגורה הכי גרועה בעולם אתה תתרגל בסופו של דבר
לפי דעתי sbd יקר מאוד 1200 שקל על חגורה נשמע לא הגיוני
לבר יותר נוח מפין אין פה מקום להתווכח
טוב לדעת שRDX שווה ערך לSBD כי אתה תתרגל בסוף
החגורה עולה 800 שקל
הלבר של SBD הכי נוח אין מה להתרגל לפין זה נשאר פחות נוח מלבררגע מה עולה 800 שקל? Sbd
זה שהתכוונתי שתתרגל לנוחות לא אומר שזה טוב
אלו שני דברים שונים
מבחינת פין- לפיוניר יש גם לבר