הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה של שרוולי ברכיים ורצועות שורש כף יד לניו יורק

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
למישהו יש אתר והמלצה על שרוולי ברכיים ורצועות שורש כף יד שאני יכול להזמין לניו יורק -מנהטן ? (יש מישהו שיאסוף את זה בשבילי עוד שבועיים) מחפש ציוד על רמה , חשבתי להזמין מהאתר הרשמי של טיטאן מה אתם אומרים ? @MasterSplitter
@incin

את כל הציוד שיש לי הבאתי מהארץ אחרי ששלחתי מארה"ב בעבר, מאחר ולא הייתי צריך שום דבר בינתיים אני לא יותר מדי מתמצא בחנויות פאוורליפטינג כאן.

בעבר הזמנתי מ-House of Pain ומ-APT pro lifting gear אבל השני פשט את הרגל ובטח יש אלטרנטיבות טובות יותר לראשון.

• פותח/ת השרשור
את כל הציוד שיש לי הבאתי מהארץ אחרי ששלחתי מארה"ב בעבר, מאחר ולא הייתי צריך שום דבר בינתיים אני לא יותר מדי מתמצא בחנויות פאוורליפטינג כאן.

בעבר הזמנתי מ-House of Pain ומ-APT pro lifting gear אבל השני פשט את הרגל ובטח יש אלטרנטיבות טובות יותר לראשון.
ראיתי ש house of pain הפסיקו לייבא ציוד ליפטינג (לא מצאתי באתר שלהם)
מה דעתך על lifting large ? ראיתי שהמשלוח זול ותוך איזה 3 ימים זה בניו יורק
תודה רבה !!

• פותח/ת השרשור
ליפטינג לארג׳ אתר מעולה ואמין שעובד עם טיטאן. ממליץ.
תודה רבה על התגובה ! אתה יודע מה קורה אולי עם המשלוח מגיע ואין אף אחד בדירה ? @incin פשוט אני לא יודע מתי להזמין כי ראיתי שלוקח לזה יומיים-שלושה

תודה רבה על התגובה ! אתה יודע מה קורה אולי עם המשלוח מגיע ואין אף אחד בדירה ? @incin פשוט אני לא יודע מתי להזמין כי ראיתי שלוקח לזה יומיים-שלושה

אצלנו משאירים בליסינג אופיס או ליד הדלת, מניח שזה תלוי במקום שאליו אתה מזמין והגישה אליו.

ממליץ או על SBD או A7INTL, כנראה המוצרים באיכות הטובה ביותר ושישרדו.
שרוולים של טיטאן הייתי מתרחק, הם לא שורדים בכלל, לא מכיר מישהו שהשרוולים שלו שרדו יותר משנה

• פותח/ת השרשור
ממליץ או על SBD או A7INTL, כנראה המוצרים באיכות הטובה ביותר ושישרדו.
שרוולים של טיטאן הייתי מתרחק, הם לא שורדים בכלל, לא מכיר מישהו שהשרוולים שלו שרדו יותר משנה
הבעיה שאין אותם ב lifting large , דווקא שמעתי הרבה המלצות על השרוולים של טיטאן 3rd

• פותח/ת השרשור
יש לך את האתר הרשמי של טיטאן, של A7, ושל SBD
זה לא בשביל יבואנים? פשוט אם אני אזמין שרוולים מהאתר שלsbd ורצועות מlifting large זה להסתבך עם 2 משלוחים לא יודע המשלוח זה איזה 12 דולר אז בקטנה

זה לא בשביל יבואנים? פשוט אם אני אזמין שרוולים מהאתר שלsbd ורצועות מlifting large זה להסתבך עם 2 משלוחים לא יודע המשלוח זה איזה 12 דולר אז בקטנה
ממש לא, האתר הוא לצרכנים רגילים, למרות שבעיקר מי שמשתמש באתר שלהם זה כדי להזמין דברים בהזמנה אישית, כי לדברים כמו חגורות יש להם סטוק קטן מאוד ולוקח זמן עד שמגיע כי הם צריכים לייצר בשבילך, אבל לכל השאר יש להם סטוק ומוכן למשלוח

שרוולים אני מאוד מבסוט על הSBD, הם ללא ספק סטנדרט אחר לשרוולים.

דווקא רצועות כף יד / ברכיים אני ממש לא אהבתי את SBD. לדעתי בגלל שהם חדשים בתחום (יחסית) ממש התפספס להם מבחינת החומר של הרצועה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית