הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה מאינזר

• פותח/ת השרשור Liron.
  • פורסם בתאריך

Liron.

משתמש מתחיל
47
4
נק' מוניטין:
4
47
4
מי שהזמין מהאתר של אינזר, כמה זמן לקח למשלוח להגיע?

נערך לאחרונה:
לבר יותר נוח מפין אין פה מקום להתווכח
טוב לדעת שRDX שווה ערך לSBD כי אתה תתרגל בסוף
החגורה עולה 800 שקל
שטויות, פין יותר נוח.
אין לך חתיכת עור חופרת לך בצלעות, וקל להשתמש בלחץ שונה בסקוואט בנץ' ודדליפט.

בסדר אבל גם אני בכלל מעדיף sbd אם זה אותו מחיר
אני לא מתווכח איתך פשוט מסביר שנוחות זה אישי
כי אתה רוצה שיחשבו שאתה טוב אתה דביל זה המסקנה שלי

שטויות, פין יותר נוח.
אין לך חתיכת עור חופרת לך בצלעות, וקל להשתמש בלחץ שונה בסקוואט בנץ' ודדליפט.
יש משהו בדברייך אבל למי יש כח להילחם עם החגורה
הייתה לי גם SBD. מכרתי אותה כשקניתי את הפיוניר.

למה החלפת?
איזה פיוניר קנית?
ומתוך סקרנות בכמה מכרת?

הלבר של SBD הכי נוח אין מה להתרגל לפין זה נשאר פחות נוח מלבר
הלבר החדש של פיוניר יותר טוב מהלבר של sbd. בגלל זה החלפתי אותה
כי אתה רוצה שיחשבו שאתה טוב אתה דביל זה המסקנה שלי

יש משהו בדברייך אבל למי יש כח להילחם עם החגורה

למה החלפת?
איזה פיוניר קנית?
ומתוך סקרנות בכמה מכרת?
קניתי גם 13 וגם 10 מ''מ. עם קוסטומיזציה של צבעים וכיתוב, עם מנוף PAL.
לא זוכר בכמה מכרתי אותה, חושב ש800~

הלבר החדש של פיוניר יותר טוב מהלבר של sbd. בגלל זה החלפתי אותה

קניתי גם 13 וגם 10 מ''מ. עם קוסטומיזציה של צבעים וכיתוב, עם מנוף PAL.
לא זוכר בכמה מכרתי אותה, חושב ש800~
למה גם וגם?
ולמה יותר טוב?

למה גם וגם?
ולמה יותר טוב?
13 לסקוואט ובנץ, 10 לדדליפט. הPAL נותן לך את היתרון של sbd של לא צריך מברג
לעזאזל איתכם
עכשיו עשיתם לי חשק להחליף את הלבר של אינזר בלבר של פיוניר
אפשר להזמין את הPAL בנפרד ולחבר אותו לכל חגורה אחרת (שאינה SBD). עולה איזה 60 דולר אם אני זוכר נכון.

אפשר להזמין את הPAL בנפרד ולחבר אותו לכל חגורה אחרת (שאינה SBD). עולה איזה 60 דולר אם אני זוכר נכון.
למה לא 13 גם לדד?
כן אבל מה ההיתרון של PAL על SBD?

ובלי קשר איך בוחרים מידה לשרוולי ברכיים?

למה לא 13 גם לדד?
כן אבל מה ההיתרון של PAL על SBD?

ובלי קשר איך בוחרים מידה לשרוולי ברכיים?
עם 13 מ"מ אני לא מצליח להיכנס לסט אפ טוב בדדליפט. זה תופעה דיי נפוצה והמון ליפטרים משתמשים ב10 מ"מ לדדליפט ו13 לסקוואט. PAL מאפשרת לך חורים במרווח של חצי חור (חצי אינץ' לעומת המרחק הסטנדטרי של אינץ') מה שSBD לא נותן. זה מאד שימושי לימים שבהם אתה נפוח יותר או פחות ומרגיש שאתה צריך לשנות חור אבל שינוי של 1 מרגיש קצת יותר מדי. חוץ מזה היא עולה חצי (למרות כל התופסות שעשיתי במחיר של 370 דולר (לפני מכס)) ומאפשרת לך קוסטומיזציה מבחינת צבעים וכיתוב. ה13 מ"מ שלי בצבע peach מבחוץ, שחור מבפנים עם הכיתוב SQ 300 or die trying מבפנים בצבע peach. ה10 מ"מ שלי בצבע maroon מבחוץ, שחור מבפנים עם הכיתוב fuck my back מבפנים בלבן. עם SBD אתה אפילו לא יכול לבחור צבע.

אין לי מושג איך לבחור שרוולי ברכיים משום שאף פעם לא ניסיתי להשתמש בשרוולי ברכיים.

עם 13 מ"מ אני לא מצליח להיכנס לסט אפ טוב בדדליפט. זה תופעה דיי נפוצה והמון ליפטרים משתמשים ב10 מ"מ לדדליפט ו13 לסקוואט. PAL מאפשרת לך חורים במרווח של חצי חור (חצי אינץ' לעומת המרחק הסטנדטרי של אינץ') מה שSBD לא נותן. זה מאד שימושי לימים שבהם אתה נפוח יותר או פחות ומרגיש שאתה צריך לשנות חור אבל שינוי של 1 מרגיש קצת יותר מדי. חוץ מזה היא עולה חצי (למרות כל התופסות שעשיתי במחיר של 370 דולר (לפני מכס)) ומאפשרת לך קוסטומיזציה מבחינת צבעים וכיתוב. ה13 מ"מ שלי בצבע peach מבחוץ, שחור מבפנים עם הכיתוב SQ 300 or die trying מבפנים בצבע peach. ה10 מ"מ שלי בצבע maroon מבחוץ, שחור מבפנים עם הכיתוב fuck my back מבפנים בלבן. עם SBD אתה אפילו לא יכול לבחור צבע.

אין לי מושג איך לבחור שרוולי ברכיים משום שאף פעם לא ניסיתי להשתמש בשרוולי ברכיים.
נכנסתי לאתר שלהם ראיתי רק את האפשרות לקנות את החגורה מהסטוק שלהם בלי עיצוב בלי כלום יש מצב אתה שולח לי קישור או אומר לי איפה אני אמור לחפש

נכנסתי לאתר שלהם ראיתי רק את האפשרות לקנות את החגורה מהסטוק שלהם בלי עיצוב בלי כלום יש מצב אתה שולח לי קישור או אומר לי איפה אני אמור לחפש
אתה יכול לדבר איתם ישירות פשוט אם אתה לא מוצא משהו באתר.

ראיתי אבל כרגע יש לי יותר מידי הוצאות אחרות והלבר הזה כרגע לא קריטי, אלא בעיקר משהו שיהיה nice to have

שלחו לי קישור יוצא 190$ הבסיס
למה לא לקנות פשוט את הסיור ב140$?
יוצא 190 על מה? ולא הבנתי מה זה אומר לקנות את הסיור.
אגב, הערה אם אתה לא מכיר שים קוד basement זה יתן לך 10% הנחה על הקניה.

190$ על לבר 13mm עם הבד בפנים בלי שום תוספות
upload_2021-9-11_21-28-1.png
upload_2021-9-11_21-28-25.png

זאת הקבלה של החגורות שאני הזמנתי מהם. יכול לראות ש10 מ"מ עם בחירת צבע בלבע עלתה 106.95 לפני ה10% הנחה.
לזה צריך רק להוסיף עוד 30 דולר על הPAL, אז זה 123.25$ אחרי ההנחה. אני שילמתי על הPAL בנפרד כי כשרציתי להזמין הם יצאו איתי מאד גברים. היה אפשר לקבל PAL רק על חגורות בלי קוסטומיזציה או פשוט ב65 דולר בנפרד לחגורה ועוד לא על חגורות עם קוסטומיזציה מלאה וזאת הייתה השיחה שלי איתם:
upload_2021-9-11_21-33-49.png

upload_2021-9-11_21-34-33.png

התמונה ששלחתי שם זה של החגורת SBD שלי.

קבצים מצורפים

• upload_2021-9-11_21-26-40.png
    upload_2021-9-11_21-26-40.png
    KB 18.1 · צפיות: 32
  • upload_2021-9-11_21-26-59.png
    upload_2021-9-11_21-26-59.png
    KB 10.9 · צפיות: 21
צפה בקובץ המצורף 70721צפה בקובץ המצורף 70722
זאת הקבלה של החגורות שאני הזמנתי מהם. יכול לראות ש10 מ"מ עם בחירת צבע בלבע עלתה 106.95 לפני ה10% הנחה.
לזה צריך רק להוסיף עוד 30 דולר על הPAL, אז זה 123.25$ אחרי ההנחה. אני שילמתי על הPAL בנפרד כי כשרציתי להזמין הם יצאו איתי מאד גברים. היה אפשר לקבל PAL רק על חגורות בלי קוסטומיזציה או פשוט ב65 דולר בנפרד לחגורה ועוד לא על חגורות עם קוסטומיזציה מלאה וזאת הייתה השיחה שלי איתם:
צפה בקובץ המצורף 70723
צפה בקובץ המצורף 70724
התמונה ששלחתי שם זה של החגורת SBD שלי.
דברתי איתם הם שלחו לי קישור שהמחיר ההתחלתי הוא איזה 150$

נכנסתי לחגורה שכתוב אצלך ואין שמה אפשרות לשנות לפאל יש מצב אתה שולח קישור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית